Jump to content

Biomecanoid

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Biomecanoid

  • Γενέθλια 31/03/1981

Biomecanoid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Biomecanoid

    How To: Cracking WEP

    Λες και κάτι έγινε και θα στενοχωρηθώ πολύ άμα με κανεις ντα-ντα η BAN και θα μου μεινει ψυχικό trauma. Εγώ σιγά σιγά βρίσκω κόσμο κάπου 1 την εβδομάδα. Όλοι οι "admins" μιλάτε υπεροπτικά λες και είναι κάποια θέση κύρους και πως ανάλογα με την θέση σας μεγαλώνουν και vital parts τις ανατομίας σας. Δυστυχώς όσοι κάνουν ban, απειλούν,κλειδώνουν/σβήνουν posts topics που δεν έχουν μέσα προσβλητικο περιεχόμενο, είναι τόσο μικροί που δεν αντέχουν στον διάλογο. H λογοκρισία είναι κατάλοιπο άλλον εποχών. Πιστεύω να σας κάλυψα ( Dont Worry ξέρω τι θα γίνει μετά ) :worship:
  2. Biomecanoid

    How To: Cracking WEP

    Το topic από θεματολογία καλά είναι. Δεν το ειδα και όλο για να κάνω Review εντολές Kριτική και μάλιστα κακοπροαίρετη εσεις κάνατε σε μένα και σε αυτό που θέλω να κάνω. Μάλλον δεν παρακολούθησες τις έχει γίνει από την αρχή. Κριτική εγώ δεν έκανα σε κανένα εσεις μου επιτεθήκατε. Τέλος πάντων καθίστε να κάνετε ότι μπορείτε μονο με το WEP.
  3. Biomecanoid

    How To: Cracking WEP

    EE ναι είναι θέμα πολιτικής και παρουσίασης Ambalaz/περιτυλίγματος. Το WEP το βαφτίζουμε Ethical Hacking το κάνουμε για το καλο σας, τώρα εμείς σας "ενημερώνουμε" ... Ωραία τότε και εγώ θέλω να σας ενημερώσω για τα shortcoming του WPA να σας προτείνω εναλακτικες μεθόδους κλειδώματος και χρειαζομαι κόσμο σε Cluster για να το αποδείξω. Καλύτερα έτσι ?
  4. Biomecanoid

    How To: Cracking WEP

    Aυτό δεν είναι απαντάει την ερωτιση μου γιατί υπάρχει το WEP εδω και το όχι το WPA αφού είναι και tα 2 εξίσου παράνομα και ηθικά κολασιμα. Γιατί δεν λες και σε αυτούς που συμμετέχουν εδώ τα ίδια που είπες σε μέσα για καταγγελίες και εισαγγελείς ?. H είσαι και καλά ηθικός η δεν είσαι, δεν μπορεί να λες πως είσαι ηθικός και να διαλέγεις ποτε και που θα είσαι. Όσο άμα υπάρχει κάτι καλύτερο να κλειδώσεις την ασύρματη σύνδεση προφανώς και υπάρχει αλλα δεν το κάνουν τα χαζά modemakia που δίνουν οι isp και αυτό είναι Hotspot/Captive Portal με authentication. Aπλός μάλλον ανησυχησες λιγάκι μήπως και τυχόν η μέθοδος μου έχει αποτέλεσμα έστω και για απλά password και δεν ξέρεις τι να κανεις. Αυτό που με ενοχλεί εδώ είναι ότι κρίνεσαι πίσω από το δάχτυλο και από ψεύτικες ηθικολογίες ενώ κατά τα αλλα "παράνομο" content μια χαρά έχει το forum εδώ. Για να είσαι μπροστά από τις εξέλιξεις άρχιζε να κανεις κανένα Tutorial Hotspot με authentication, γιατί εκεί εκτος από το ότι μπορεί να κλειδώσεις το WiFI εξής και Login Screen με username password μοναδικό για κάθε pc. Συνήθως όταν κάποιος λέει κάτι καινούργιο που δεν ξέρεις του πνιγείς τον λόγο αλλα τον ακούς για να μάθεις.
  5. Biomecanoid

    How To: Cracking WEP

    πολύ πλακα έχετε το WEP cracking το έχετε κάνει Sticky και μόλις εiπα έγω για WPA Cracking θυμηθήκατε να το παίξετε ηθικοί και να λέτε για καταγγελίες και εισαγγελείς. Τι κάνει το WEP cracking πιο θεμιτό πιο νόμιμο από το WPA cracking ? XXμμμ μάλλον τίποτα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.