Jump to content

nathanail

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About nathanail

  • Γενέθλια 21/09/1977

nathanail's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nathanail

    Πρόβλημα update σε windows 10

    To εχω διαβασει και τα εχω κανει ολα οπως ειπα εκλεισα και το windows defender αλλα εβγαλα και οτι usb ειχα επανω. Το ιδιο ακριβως εκανε. Αφου δεν με πρηζει πλεον καθημερινα για το update θα περιμενω μεχρι Οκτωβριο να βγει το επομενο build και θα σας πω τοτε τι γινεται.
  2. nathanail

    Πρόβλημα update σε windows 10

    Το δοκιμασα και με το update services κλειστο παλι το ιδιο μυνημα βγαζει αφου κανει restoration στο 1607. Καπου εχει σκαλωσει δεν μπορω να καταλαβω ομως που. 17 Οκτωβριου δεν ερχεται το νεο μεγαλο update ? Ισως να περιμενω μεχρι τοτε. Το μονο θετικο οταν εκλεισα τα update services ειναι οτι σταματησε να με ζαλισει και να μου ζηταει το update. Οποιαδηποτε αλλη λυση ευπροσδεκτη , σας ευχαριστω πολυ.
  3. nathanail

    Πρόβλημα update σε windows 10

    0xC1900101-0X30018 Κατεβασα και το σκετο update , πως στα κομματια το κλεινω το windows update service ?
  4. nathanail

    Πρόβλημα update σε windows 10

    To εκανα μεσω το ISΟ, με ρωτησε οντως αν θα κρατησω τα δεδομενα μου και λοιπα προχωρησε κανονικα, εκανε restart και μετα εβγαλε το εξης :
  5. nathanail

    Πρόβλημα update σε windows 10

    Απο οτι βλεπω αυτο που περιμενει να μπει (γιατι δεν το αφηνω πλεον μετα απο καμια 20αρια προσπαθειες...) ειναι το update 1703. H τελευταια επιτυχημενη αναβαθμιση ηταν η version 1607 (KB4033637)
  6. nathanail

    Πρόβλημα update σε windows 10

    Ειναι δηλαδη λαθος(προβληματικο) το αρχειο που κατεβαζω ? Πως μπορω να δω ποιο αρχειο ειναι για να βεβαιωθω και να μην ψαχνω περισσοτερο ? Υπαρχει αλλο να κατεβασω manual ή να περιμενω την μεγαλη αναβαθμιση που θα ερθει συντομα ? Ευχαριστω πολυ
  7. Εχω windows 10 αγορασμενα κανονικα. Εως τωρα εκανε ολες τις αναβαθμισεις χωρις προβλημα. Στην τελευταια ομως την βλεπει , ζηταει να την κανει, κατεβαζει την αναβαθμιση την εφαρμοζει και οταν ξανακανει restart κανει μονο του restore to previous version και την ξαναφαιρει. Δοκιμασα να κλεισω το windows defender μιας και δεν χρησιμοποιω αλλο προγραμμα προστασιας και ουτε ετσι δουλεψε. Μια λουπα εχει καταντησει δηλαδη....βλεπει το update το ζηταει , το κανει και μετα το αφαιρει μονο του.... Υπαρχει λυση ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.