Jump to content

gdoop666

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gdoop666

  • Γενέθλια 04/03/1988

gdoop666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gdoop666

    sos πρόβλημα με νέο pc

    Ευχαριστω για τη βοηθεια. Τελικα το τροφοδοτικό τον πηρε λιγο για κάποιο λογο. Δοκίμασα με αλλο και επαιξε κανονικα. Αυριο θα παω να παρω ενα απο κανα πλαισιο. Να στε καλα!!
  2. gdoop666

    sos πρόβλημα με νέο pc

    Οκ.. Θα πρεπει λιγο να ψάξω. Θα ενημερώσω.. Ευχαριστώ
  3. gdoop666

    sos πρόβλημα με νέο pc

    Εκανα disable το anti-surge support αλλα παλι δεν μπαινει στα windows.με το που παει να τα φορτώσει σβήνει και ξανα απο την αρχη..
  4. gdoop666

    sos πρόβλημα με νέο pc

    οκ το δοκιμάζω και θα ξαναστείλω
  5. gdoop666

    sos πρόβλημα με νέο pc

    πρίζα δεν άλλαξα.. Γενικά τα εχω κουμπώσει και ξεκουμπώσει πολλές φορές μέχρι και επεξεργαστή έβγαλα έβαλα.. Εχω τροφοδοτικό thermaltake 600 watt με cable manager. έχει 4 θέσεις για τροφοδοσία των σκληρών ,dvd κτλ και της έχω δοκιμάσει όλες τις θέσεις.. για τροφοδοσία cpu έχει μόνο μια όποτε δε μπορώ να κάνω κάτι. Το αλλο τροφοδοτικό που δοκίμασα και δεν μου έγραψε για anti surge είναι πάλι thermaltake 400 watt αλλά δεν εχει 8Pin για cpu.. κάρτα γραφικών δεν την έχω βάλει καν πάνω.. με την On board το προσπαθώ.
  6. καλησπέρα παιδιά.. Aγόρασα μόλις νέα motherboard asus h97 pro gamer με intel i5 4460 και ram g.skill 4gb 1600mhz και νέο σκληρό δίσκο wd 1Tb και έχω δυο προβλήματα.. 1. αφού το ανοίγω και μπαίνω στο Bios για να εγκαταστήσω τα windows με το που ξεκινάει και βγαίνει το εικονίδιο των windows με την μπάρα φόρτωσης ο υπολογιστής κλείνει και μετά μπαίνει στον αυτόματο και το κάνει συνεχεία... και 2. όταν ανοίγει την δεύτερη φορά μου βγάζει "Asus anti-surge was triggered to protect system from unstable power supply" πατάω F1 και ξανά .. δοκίμασα να βάλω άλλο τροφοδοτικό άλλα δεν έχει 8pin σύνδεση για cpu και έβαλα 4pin.. δεν μου έβγαλε για το anti-surge ωστόσο πάλι κλείνει όταν πάει να φορτώσει τα windows.. σκεφτικά να κάνω update το bios Version 2407 Description H97-PRO GAMER BIOS 2407. Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us μπας και.. έχει κάνεις καμιά άλλη πιο σίγουρη λύση? ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.