Jump to content

fateswarm

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About fateswarm

  • Γενέθλια 01/01/1980

fateswarm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. fateswarm

    Noctua nh-d15

    -deleted-
  2. fateswarm

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Όλα αυτα είναι σπέκουλες κυρίως από κάτι κινέζους για να διαφημίζουν τα fora τους (δείτε ότι πολλές φοτό "leaks" έχουν το φόρουμ Logo από κάτω όλως τυχαίως). Έχουμε γίνει μαλιά κουβάρια στο overclock.net με αυτό. Το μόνο που _Η ΑΜD_ επιβεβαιωσε είναι ότι στις 25 Σεπ θα κάνει ανακοινώσεις (και συγκεκριμένα στα Volcanic Islands chips).
  3. fateswarm

    Nvidia Geforce GTX 770

    λειτουργει;
  4. fateswarm

    Οι πωλήσεις-παγίδες του ebay...

    Πάντως μη κοιτάτε μόνο την τιμή. Καμιά φορά υπάρχουν ακραίες περιπτώσεις. π.χ. την παλιά εποχή που οι 22άρες επίπεδες CRT κοστίζαν άνω των 600 λιρών, ένας τύπος πουλούσε ολοκαίνουργιες πολλές από αυτές για 250 μόνο. Έτυχε να τον έχουν βάλει απλά αγγαρεία να τις ξεφορτωθεί διότι μία μεγάλη εταιρία με γραφεία έκλεινε όπως-όπως (δεν είχαν προλάβει να τις βγάλουν απ'το κουτί και έκλεισαν). Πήρα μία και ακόμα λειτουργεί. :crazy_pilot: Μην υποτιμάτε «αρχικαπιτάλες» χώρες, καμιά φορά όντως περνάει το χρήμα απαρατήρητο. π.χ. είναι γνωστό ότι οι Αμερικάνοι πετάνε ολόκληρα laptop περσινά των $2000 επειδή απλά έπιασε σκόνη ο ανεμιστήρας. Ε ρε και να μουν εκει.. Αν και συνήθως τα τσιμπάνε εκεί πριν φτάσουν σε ebay. (Επίσης παίζουν πολύ με craiglist αυτοί)
  5. Η μητρική κάρτα στο δεύτερο είναι λίγο επικύνδυνη. Το CPU είναι K αλλά μάλλον χρειάζεται μία με 8 'πραγματικά' phases και να μη λες ότι «παίζεις». Επίσης τα PSU μπορεί να είναι καλύτερα. Υπάρχουν modular καλά με μικρό ripple. Η corsair γενικά είναι επικίνδυνη. Πετάει μέσα ΟΕΜs με το όνομα της και καμιά φορά βγαίνει μάπα, καμιά φορά είναι ακριβότερη και καμιά φορά είναι καλή αν το ψάξεις καλά (π.χ. ακόμα και κάποια ΑΧ ήταν επικίνδυνα τελευταία).
  6. fateswarm

    Nvidia Geforce GTX 770

    Στεγνά η καλύτερη επιλογή κάρτας σήμερα για 200-400 budgets και με τεράστια μελλοντική επέκταση. Παίρνεις μια τώρα, έχεις την τρίτη καλύτερη κάρτα στον κόσμο, και αν τη βαρεθείς, πετάς πάνω άλλη μία και παίρνεις +80% απόδοση. Μ'αρέσει ιδιαίτερα και η τιμή της (ενώ δεν είναι τσάμπα) μιας και με άνω των 500-600, νιώθεις ότι πήρες κανένα κειμήλιο που πρέπει να το προσέχεις σαν τα μάτια σου. Κάτι μου λέει ότι αν ο επεξεργαστής γίνεται πολύ φθηνότερος απ'τη GPU κάτι δε πάει καλά . Άντε να πάει +20/30% για να λέμε ότι καλύφθηκε το extra cost της κάρτας του.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.