Jump to content

hitman 21

Members
  • Posts

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by hitman 21

  1. πριν 1 λεπτό, το μέλος Pandelas έγραψε:

    Ένας φίλος μου παιδεύεται με μια gtx 770 που είχε αγοραστεί απο ελλήνικο μαγαζί 'επαρχίας' εδώ και τρείς μήνες, τώρα ούτε καν ξέρει που είναι η κάρτα και τι θα γίνει τελικά γιατί ο προμηθευτής πτώχευσε και η gigabyte δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για rma στην ελλάδα. Με λίγα λόγια μακρυά απο gigabyte αν δεν έχει αγοραστεί απο κάποιο μεγάλο κατάστημα, η nvidia προφανώς δεν έχει καμία σχέση όπως ακριβώς δεν έχει και η amd με το παράδειγμα που αναφέρεις. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγόρασε asus, δωρεάν κούριερ κ σε 1 βδομάδα χοντρικά θα έχεις επισκευή η αντικατάσταση στην πόρτα σου.

    Eγω ξερω πως οταν αγοραζομε κατι πρεπει να κανουμε τον σταυρο μας!Asus ηταν η r9 κ αυτη εδω δεν παει πισω καλεις ενα νουμερο που ειναι ιταλια αν θυμαμαι καλα κ αν βρεθει καποιος το σηκωνει,τες παντ ξεφυγαμε απ το θεμα κ ζητω συγγωμη απ το παλικαρι που εγραψε το αρθρο του!

  2. πριν 9 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

    πως σου κόστισε 100 ευρώ βρε αδερφέ ? απέξω την είχες πάρει ?

    Ναι κ συγκεκριμενα απ το mindfactory.de απλα απ οσο κοστισε,μου βαλαν -100 ευρο λιγοτερα σαν επιστροφη στον τραπ.λογαριασμο!Μονο η ταλαιπωρια που εφαγα 2,5 μηνες κ τα νευρα φτανει συν οτι αγορασα κ μια καρτα γραφικων (70 ευρο) r9 270 για να παιζω κανα παιχνιδι σε low  k γενικα να μπορω να σε σερφαρω!Αστα μιλαμε ψυχολογικος πολεμος!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.