Jump to content

GreekGod

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About GreekGod

  • Γενέθλια 23/01/1978

GreekGod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ναι ενοείτε ! Σου λεω είχε κάτσει η μιτρική μόνη της στο τραπέζι για 2 μερες χωρις τπτ επάνω τις! Τα πάντα είχα ξεκουμπόσει απο πάνω , εκτος της cpu !
  2. Oxi 10 λεπτα... 2 μερες λυμενο το είχα και φυσικα χωρις μπαταρια πάνω! Τπτ μόνο η μητρική ήταν ! Μετα τα συνδεσα όλα πάλι , αλλά τπτ ! Τα ιδια και πάλι!! Θέλει κωδικο το ριμαδι
  3. Φίλε μου σ´ευχαριστω πολύ!! Και τους αλλους φυσικά..! Βρέθηκε η μπαταρία που είναι , το θέμα τώρα είναι πως βγαζοντάς την και ανοίγοντας το λάπτοπ πάλι μου ζητάει κωδικό.. Δυστιχος κατι ακόμα πρέπει να κάνω ..απο οτι ψάχνω κάτι πρεπει να βραχυκύκλωσω στην μητρική! Αλλα τι ακριβός δεν εχω βρει.. Ευχαριστώ!! Πολυ όλους σας! Και διέφερα το ´ I don't have ´ Το κακό είναι πως ενω βρήκα την μπαταρία και την έβγαλα , ανοίγοντας πάλι το λάπτοπ παλι μου ζητάει κωδικό.. Ψάχνοντας χωρις ακομα να εχω βρει κατι συγκεκριμένο , πρέπει μαλλον να βραχυκύκλωσω κάτι πάνω στην μητρική.. Βρίσκομαι ακόμα στο ψάξιμο , εάν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει ! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!
  4. Να μπω κατευθείαν στο θέμα και όποιος γνώστης μπορεί να βοηθήσει ... Έχω στα χέρια μου ένα Dell Inspiron l8100 model No: PP01X Είναι κληρωμένος το bios με κωδικό και δεν προχωράει το λάπτοπ για boot και φυσικά ουτε στο bios μπορει να μπει χωρις την εισαγωγή του σωστού κωδικού! Το ξέρω ότι είναι παλιό το εργαλείο γι αυτό και δεν θυμάμε τι κωδικό έχω βάλει στο bios , με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει για boot ή οτιδήποτε άλλο.. Σαν ενέργειες που έκανα ήταν να το κάνω ´βίδες νομίζοντας οτί θα βρω μπαταρία πάνω στο motherboard κάπου για να το κάνω reset αλλά μάτεα! Δεν υπάρχει μπαταρία πουθενά.. Εάν κάποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω θα ήμουν ευγνώμων ή φυσικά ότι άλλο! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Δημήτρης
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.