Jump to content

el.biggiee

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About el.biggiee

  • Γενέθλια 15/09/1988

el.biggiee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Από εδώ: Τηλεφωνικές κλήσεις με ανθρώπινη παρέμβαση αν καταλαβαίνω καλά απευθύνεσε στον πάροχο σου.
  2. +1 το έκανα και γω πριν κανά μισάωρο έχω την περιέργεια να δω αν θα σταματήσει το καθημερινό πρήξιμο. Έπαινοι στο συγγραφέα! Edit: Εγγραφή στο site και ηλεκτρονικά παρακαλώ! Γειά σου Ελλαδάρα, τα μεγαλεία σου
  3. Έχω δώσει κάρτα γραφικών, μαζί με την εγγύηση (5 μήνες), ο thanoulis το επιβεβαίωσε. Υ.Γ.: Δεν δήλωσα κάποιο ενδιαφέρον (στην προκειμένη για το nintendo), απλώς επισήμανα ότι παρεξηγείτε το ύφος.
  4. Σεβαστό απλώς κάπως έτσι αποτρέπεις αυτά τα μέλη να δώσουν οτιδήποτε. Και εννοώ οτί παρεξηγείτε το ύφος που το λες.
  5. el.biggiee

    Κάρτα γραφικών

    Ευχαριστώ πολύ, για μεταχειρισμένες ίσως το σκεφτώ αν δε με σταματήσει η ιδιοτροπία μου
  6. el.biggiee

    Κάρτα γραφικών

    Εγκυκλοπεδικά το memory bandwidth είναι μεγαλύτερο στις X (το googlara λιγάκι); Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
  7. Προφανώς σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα μεταξύ 70-90€ , και από όσο είδα μπορώ να πάρω κάποιες κάρτες να τις συνδυάσω με CPU με Crossfire. Δεν είμαι απαιτητικός gamer, εκτός πια αν με κάνει η κάρτα με τα games που θα τραβάει. Μητρική: Gigabyte GA-A75M-D2H Επεξεργαστής: AMD A4 3400 (2,7 Mhz, 1 MB) RAM: Geil GEC34GB1600C9DC 4GB (2x2GB) DDR3 1600Mhz PC3-12800 Enhance Corsa Dual Channel Kit Τροφοδοτικό: Thermaltake SP-630PCWEU Smart Series 80plus Psu Σκληρός: Intenso 3812430 128 GB SSD Sata3 Οθόνη: Lg 23MP65HQ-P 23'' Ips Led Full HD Όποια extra πληροφορία-σημείωση να την βάλω φυσικά.
  8. Και μένα με βόλευε άσε που πέτυχα κλειστές πύλες στην σχολή... Να είσαι καλά. Για την πώληση υπάρχει αυτή η εξαίρεση; (έχω κάποια parts από λάπτοπ)
  9. Χαρίζω αυτήν εδώ, σχεδόν καινούρια. Palit GeForce 210 1GB | Skroutz.gr Μένω Αθήνα οπότε θα προτιμήσω άτομο άνευ μεταφορικών (με συνάντηση).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.