Jump to content

DJTaurus

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About DJTaurus

  • Γενέθλια 13/05/1983

DJTaurus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DJTaurus

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Παρασκευή έκανα την PRK στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών. Προτίμησα να ψάξω τον γιατρό και δεν πήγα σε κάποια από τα γνωστά διαφημιζόμενα κέντρα χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για αυτά τα κέντρα. Πλέον απ ότι έχω καταλάβει είναι επέμβαση ρουτίνας απλώς ήθελα να βρω την καλύτερη δυνατή λύση ή μάλλον μια από τις καλύτερες στο θέμα επιλογής γιατρού... και δεν το μετάνιωσα με βάση την αναζήτηση που έκανα. Γιατί το καλό ιατρικό κέντρο δεν ξεκινά και τελειώνει μόνο στον γιατρό αλλά σε όλες τις παροχές που σου δίνει..... ευγένεια στο τηλεφωνικό κέντρο όπου οι κοπέλες είχαν την υπομονή να απαντούν σε όλες μου τις ερωτήσεις καθώς και να με ενημερώσουν για το πως θα προετοιμαστώ. Πέρα από την ευγένεια ήταν όλες καταρτισμένες και όχι απλώς κάποιες κοπέλες που τις είχαν προσλάβει να κάνουν την πρακτική τους και ακολουθούσαν μηχανικά ότι τους είχαν δείξει.... όπως μου έτυχε σε γνωστό κέντρο της γλυφάδας που εκτός των άλλων ήταν και απρόσωποι απέναντι μου. Και φτάνουμε στον γιατρό τον κ. Τουρμούζη ο οποίος ανήκει στους λίγους φτασμένους γιατρούς που διακρίνονται από ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ευγένεια και μεγάλη υπομονή στο να μου εξηγήσει τα +&- της κάθε μεθόδου. Η επέμβαση έγινε την Παρασκευή. Προφανώς και βλέπω ακόμα θολά οπότε συγχωρέστε μου τα όποια ορθογραφικά λάθη. Οσοι κάνετε την κλασσική PRK εξοπλιστείτε με υπομονή. Τα πρώτα 2 βράδια ήταν δύσκολα. Ασταμάτητη δακρύρροια, έντονη αίσθηση βάρους στα μάτια, θολούρα και το γνωστό σκουπιδάκι..... σα να φοράτε φακούς που έχουν λήξει και να σας τσούζουν τα μάτια. Την Κυριακή ο πόνος έφυγε κατά 80% αλλά αυξήθηκε η θολότητα γιατί όπως μου είπε έχει αρχίσει να κλείνει το επιθήλιο. Σήμερα δεν πονάω καθόλου και το μάτι μου αρχίζει να ξεθολώνει.... Τετάρτη κανονίσαμε να βγάλω τους προστατευτικούς φακούς και 2-3 ημέρες μετά μου είπε ότι η θολότητα θα έχει φύγει και θα μπορώ να οδηγήσω απογευματινές ώρες και μετά.... τέλος θα πρέπει να κάνω αλλη 1 εβδομάδα υπομονή μέχρι να επιστρέψω στις αθλητικές μου δραστηριότητες. Οπως καταλαβαίνεται η ευαισθησία μου στο φως είναι μεγάλη... υπομονή. Αυτό μου μου άρεσε περισσότερο ήταν η επέμβαση. Μακάρι να είχα άλλα 10 μάτια να έκανα άλλες τόσες επεμβάσεις.... είναι εντυπωσιακό να βλέπεις κοντά στο μάτι σου σε μεγέθυνση τον γιατρό να χρησιμοποιεί όλα αυτά τα εργαλεία για να σου απομακρύνει το επιθήλιο, να καθαρίσει το μάτι με κάτι σαν βουρτσάκι και να χρησιμοποιεί το laser για την σμίλευση.... και όλα αυτά χωρίς να νιώσω το παραμικρό με τον γιατρό πολύ ήρεμο να κουβεντιάζει παράλληλα με εμένα και έναν συνάδελφό που παρακολουθούσε την επέμβαση. Τελειώνει η επέμβαση και δεν πονάς καθόλου... έβλεπα και αρκετά καθαρά.... και μετά από λίγες ώρες ξεκινά η επούλωση και ο μεγάλος πόνος των 2 ημερών Εύχομαι καλή δύναμη σε όσους το επιχειρήσουν. Ειδικά και αυτοί που θα επιλέξουν Lasik που δεν έχει πόνο πρέπει να είναι παιχνιδάκι. Δεν θα το μετανιώσετε. Από εδώ και πέρα μόνο γυαλιά ηλίου
  2. DJTaurus

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Αυτό το είδατε? Ζ-Lasik Οφθαλμολογικό Κέντρο Ophthalmica - Z-LASIK: Η Ομαλή Μέθοδος Αποκατάστασης της Όρασης με το Ziemer Femtosecond Laser LDV
  3. DJTaurus

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Αν επιτρέπεται ποιος σαν το σύστησε? Δεν βλέπω στο internet να έχει κάποια προσωπική ιστιοσελίδα.... προεγχειρητικό ελεγχο που σας τον έκανε?... κόστος? Ρώτησα έναν οφθαλμίατρο στην πόλη μου και μου πρότεινε αυτόν και την κατσανεβάκη του Ορασις.... μου είπε μην κοιτάς μόνο το μηχάνημα αλλά και την εμπειρία του γιατρού γιατί είναι πολύ σημαντικό και τα δεδομένα που δίνει στο μηχάνημα.
  4. DJTaurus

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Με λίγο ψάξιμο ακόμα βρήκα τα παρακάτω. Μια αρκετά δημοφιλής κλινική στο διαδίκτυο. Προβάλει πολύ όμως την Lasik.... HOME PAGE Tην παρακάτω την προτείνει ο ίδιος ο Παλλικάρης. ΟΡΑΣΙΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ :: CV Ιατρών Εχει κάνει κανεις στους παραπάνω?
  5. DJTaurus

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    To κόστος έχει πέσει πλέον και σε αυτούς. Ο Ραλλάτος εδώ και 3 χρόνια είχε ήδη χαμηλά την επέμβαση στα 1500 ευρώ Ο Χαρώνης του Athensvision είναι στα 2000 ευρώ. Kάτι άλλο που παρατηρώ είναι οτι στο οφθαλμολογικό κέντρο αθηνών καθώς και στο athenseyehospital (ραλλάτος) χρησιμοποιείται laser του 2007-8 ενώ στο athensvision το amaris 750S μοντέλο του 2011. μυωπία, πάχος κερ. και μέθοδος?
  6. DJTaurus

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Εχει κάνει κανείς την επέμβαση στους Ραλλάτο (athenseyhospital), Χαρώνη (athensvision) και Κοκκώνη (αθηναικό διαθλαστικό) ?
  7. DJTaurus

    amazon.co.uk και ΑΦΜ

    Aπο την στιγμη που έχουμε ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες και είμαστε νόμιμοι γιατί σε καθε αγορα θα πρεπει να δίνουμε παραστατικα των αγορων στην τριμηνιαία για παράδειγμα δήλωση στην εφορία. Αλλοι λενε αρκεί να κρατησεις τα παραστατικά σε περιπτωση ελεγχου που για μικρό αριθμό αγορών ανα χρόνο δεν έχει γίνει ποτέ έλεγχος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.