Jump to content

Fulgore1

Premium Members
  • Posts

    159
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Fulgore1

  1. Fulgore1

    Battlefield 4

    Και εγω συμφωνω με τον παραπανω.Διωξε τις 760 οσο η τιμη των 960 ειναι ακομα υψηλη Κριμα παντως που το BF4 εχει ακομα και τωρα τοσα θεματα,αν και κατι μου λεει οτι ο κοσμος θα συνεχιζει να παιζει το BF4 γιατι το Hardline δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.
  2. Fulgore1

    Η GTX 970 μου εχει ερθει. Τι να κανω?

    Για τις Asus δυστηχως θα διαφωνησω γιατι τα τελευταια χρονια εχει γεμισει απο Rma η Oktabit,και παρα πολλα ατομα σε διαφορα forum ειχαν θεματα με Asus καρτες γραφικων απο R9 280x μεχρι και 970. Η gigabyte G1 ειναι τιμια επιλογη και επιτελους που βαλανε και Backplate και φωτιζομενο Logo για εμας που εχουμε πλαινο καπακι
  3. Fulgore1

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    Μπραβο σου που εισαι ειλικρινης
  4. Fulgore1

    World of Warcraft

    Δυστηχως ο Genjuros ειχε παλια μεχρι και τα 70 αντε λιγο στις αρχες των 80 κοσμο. Μετα οι περισσοτεροι εφυγαν,οι μεν ξενοι γιατι ειχαν βαρεθει τους Ελληνες να σπαμαρουν στα Ελληνικα σε ολα τα Chat,οι δεν Ελληνες γιατι βαρεθηκαν.
  5. Fulgore1

    Battlefield 4

    Μεχρι να παρεις την R9 θα το αγορασεις μια και καλη σε bundle μαζι με την καρτα . Αρα απο μενα μαζευε για TitanFall .
  6. Fulgore1

    Battlefield 4

    Ετσι πιο πολλα προβληματικα παιχνιδια να βγουν για το Pc και σε 5-6-10-100 μηνες θα τα φτιαξουν. Αυτα βλεπουν οι κατοχοι κονσολας και γελανε με το Pc Gaming, να τρωμε μες την μαπα τα αθλια console ports στο Pc Και να περιμενουμε μηνες μεχρι να φτιαξουνε το παιχνιδι.Πιο προσφατο παραδειγμα αυτο του AC4 σε υψηλες απαιτησεις.Ε ρε ντοματες που θελουν μερικοι Devs :tomato:
  7. Fulgore1

    ΧΒΟΧ ΟΝΕ vs PS4 - H μάχη

    Χαχα Review του Ps4 με μπλουζα XboxOne Exclusive παιχνιδιου(Dead Rising) Απλα θεοι :fun:
  8. Fulgore1

    Diablo 3

    1.5χρονο τωρα 36ευρο η εκδοση για Pc Diablo III PC | Skroutz.gr Και για Ps3 σε λιγους μηνες απο 55ευρο η τιμη στα 34ευρο http://www.skroutz.gr/s/3304059/Diablo-III-PS3.html?keyphrase=diablo+3(για κονσολες το Diablo βγηκε το Σεπτεμβριο αν θυμαμαι καλα)
  9. Ενα απο τα καλυτερα video που δειχνει τους προβληματισμους για το παρον και μελλον του Wii U(τουλαχιστον μεχρι και του χρονου) The Point - Is the Wii U a failure? - The Point - GameSpot
  10. χαχα Οκ τοτε(βαλε ομως και καμια φατσουλα απο διπλα να καταλαβουμε την ειρωνια )
  11. Γιατι εχει βγει το ps4 στην ιαπωνια και δεν το ξερουμε???:no: PlayStation 4 hitting Hong Kong December 17 - GameSpot The console will launch in Sony's home country of Japan on February 22.
  12. Αλλωστε ειναι γνωστο πότε θα δουμε τις μεγαλες πωλησεις στο Wii U.Οταν μετα απο 2-2.5-3χρονια αρχισουν οι developpers να αξιοποιουν τις δυνατοτητες των κονσολων(οπως εχει ηδη παραδεχτει και ο Mark Cerny του ps4),λιγο πριν γινει αυτο θα αρχισει η Nintedo να βγαζει τους γνωστους της AAA τιτλους και με το που θα αρχισουν να βγαινουν και τα πρωτα βαρβατα παιχνιδια τυπου Uncharted τοτε θα αρχισει και η μεγαλη πτωση τιμης στην κονσολα(οπως εγινε και με το Wii). Δεν ειναι πχ τυχαια η κυκλοφορια των WindWaker Hd και Super Mario 3d την περιοδο που βγηκαν στην αγορα Ps4 και XboxOne .
  13. Στην Ελλαδα παντα μονο οτι ειναι Zelda και mario πουλαει(ουτε καν τα φοβερα Metroid Prime δεν αγοραζουν)γιατι οι Ελληνες gamers,δεν ξερουν τιποτα αλλο/ψαχνονται με τα παιχνιδια. Οπως αλλωστε και τα παιχνιδια που πουλανε περισσοτερο σε Playstation ειναι GTA,Fifa/Pro,Nba,Cod/Bf και GT (αντε και λιγο Gow,Uncharted και LoU λογω της μεγαλης διαφήμισης)
  14. Fulgore1

    ΧΒΟΧ ΟΝΕ vs PS4 - H μάχη

    Δυστηχως αυτος ειναι και ο λογος που μου ειναι προς το παρον αδιαφορες οι κονσολες. Και βεβαια στεναχωριεμαι οταν διαβαζω οτι το Ps4 τις πρωτες μερες θα ειναι εξαντλημενο στα περισσοτερα μαγαζια.Καλα ηθελα να ηξερα ολοι αυτοι που αγοραζουν τις κονσολες δεν βλεπουν ποσο κοστιζουν τα παιχνιδια???Δεν γνωριζουν οτι το Online πλεον κοστιζει για να παιξεις?? Ενταξυ τους αρεσουν τα Ps4 και XboxOne controllers,ας τα αγορασουν ξεχωριστα να παιζουν στο pc μιας και λειτουργουν μια χαρα. Και βεβαια ειναι ο γνωστος Ελληνας gamer,αγοραζει ps4 για να παιζει Pro/Fifa,CoD/BF,και απο exclusive για τα ματια του κοσμου GT και GoW.:slap:
  15. Fulgore1

    ΧΒΟΧ ΟΝΕ vs PS4 - H μάχη

    Χαχαχα ελεγα να πηγαινα και εγω σημερα αλλα ξεχάστηκα . Ε ναι με τα 5 ευρο απο την εισοδο αγοραζεις κανενα παιχνιδι απο steam . Τουλαχιστον κερδισες τιποτα απο τις κληρωσεις για τα παιχνιδια?. Επισης μλκια μεγαλη αν οντως σε ολοκληρη εκθεση βαλανε το demo και οχι το κανονικο παιχνιδι, προχειροδουλειες . Απο κοσμο φανταζομαι επρεπε να μαζεψε αρκετο. Υγ Force Of nature και Heart Of Gold
  16. Φοβερο παντως το bundle αυτο,παρα πολυ ωραιο
  17. Ακομα γινεται λογος πανω στο ZombiU??Που τα ειδες αυτα?? ZombiU Review - GameSpot . Οπως βλεπεις ειναι καθαρα θεμα του πως το βλεπει ο καθενας,σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Αρα ναι μεν μπορεις να το πεις καλο παιχνιδι,αλλα ενα απο τα καλυτερα το θεωρω λιγο υπερβολη http://www.metacritic.com/game/wii-u/zombiu. Και τα παραπονα μου βεβαια στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειναι προς την Nintendo αλλα προς την Ubisoft. Αν βεβαια μπορουσα να το αγορασω και εγω με 1 $ οπως λεει ο ενας στο παραπανω σχολιο δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παιξω το παιχνιδι,αλλα οι τιμες στην Ελλαδα οπως παντα διαφερουν παρα πολυ απο αυτες του εξωτερικου σε αρκετες περιπτωσεις
  18. Βαλε και το Metroid Prime μαζι αν αξιοθουν να το βγαλουν(ειμαι μεγας οπαδος των προηγουμενων )
  19. Fulgore1

    ΧΒΟΧ ΟΝΕ vs PS4 - H μάχη

    Κοιτα νομιζω οτι το να βαζεις 7/10 στο Killzone ,απο πλευρας γραφικων τουλαχιστον ,το αδικει το παιχνιδι(μιας και εβαλες σε ολα 7/10 αρα λες και ειχαν ολα τα ιδια γραφικα . Btw πως το καταλαβες οτι ηταν Demo,μιας και το παιχνιδι εχει ηδη βγει στην αγορα(του εξωτερικου παντα)??? Το event αξιζε καθολου ή μπα??
  20. Fulgore1

    Battlefield 4

    255ωρες λεει :-O:-O:-O Δινει πονο το παλικάρι :worship::worship:
  21. Για το πρωτο Link τι ακριβως να δουμε οτι θα βγαλει και καποια Multiplat?? Deus Ex παιχνιδι του 2011??Που ειναι το GTA,Dark Souls,Tomb Raider,Bioshock,BF4 κλπ??? Εχει ηδη Zelda Wind Waker που ειναι το ιδιο με αυτο του Gamecube,ZombiU μετριοτατο παιχνιδι που τα πηγε τοσο ασχημα που δεν θα βγαλει η Ubisoft Sequel,New Super mario Bros U που ειναι το ιδιο με του Wii. Αρα μιλαμε για Pikmin 3(οσους τους αρεσουν τετοια παιχνιδια),Super Mario 3d,και Monster Hunter 3. 3 παιχνιδια ολα και ολα αξιζουν αντικειμενικα παντα.(για αρκετους μαλιστα που δεν τους ενδιαφερει το Pikmin και το Monster Hunter μονο το Super Mario 3d).Μαρεσει που γραφεις κλπ κλπ κλπ στο τελος λες και εχει τοσους πολλους τιτλους. 1 χρονο στην αγορα χωρις ανταγωνισμο το Wii U εδωσε μονο το Super Mario 3d λιγο πριν βγει το Ps4. Και μετα διαβαζεις για την Nintendo'' προβληματισμος επικρατει στην Nintendo για τις πωλησεις του Wii U''. Ε πως να μην επικρατει οταν απο την μια μου βγαζει παλιο Hardware και αρα χανει πολλα Multiplatform ετσι,και απο την αλλη οι τιμες στα λιγα παιχνιδια που βγαζει ειναι στα υψη,βλεπε το New Super Mario Bros. U Wii U | Skroutz.gr. Και δεν μιλαω σαν Nintendo hater,αλλα σαν υποψηφιος αγοραστης,βλεποντας ομως οτι η Nintendo κανει οτι θελει στον τομεα των τιμων. Δηλαδη τι να το κανω να παω αυριο να αγορασω το Wii U,να παιξω μια εβδομαδα τα mario και Monter Hunter που με ενδιαφερουν και μετα η κονσολα να μαζευει σκονη??? Αυτο αλλωστε εδειξαν και οι πωλησεις του Ps4.Ο κοσμος θελει να δει Next Gen και οχι old generation με tablet controller. Οντως ειναι αληθεια οτι αν πεσει η τιμη του Wii U θα το αγορασει αρκετος κοσμος,και παλι ομως σαν Stand alone κονσολα vs Ps4 θα ειναι πισω,και θα χρειαζεται να αγορασεις και Pc για να παιζεις τα Multiplattform. Αυτο ειναι το θεμα. Τελος το 3ds ειναι ασχετο με την κουβεντα
  22. Εχεις δικιο μονο το Wii ειχε καλα exclusives το Ps3 δεν ειχε καθολου καλα exclusives(και δεν γνωριζουμε και τι θα βγαλει αργοτερα) (για να μην αναφερω τα Multi που βγηκαν και θα βγουν στο μελλον για το Ps3).Οντως το Wii ειχε exclusives διαμαντια οπως Mario Galaxy,Zelda SS,Metroid 3 κλπ,αλλα αυτο δεν το κανει ολοκληρωμενη κονσολα οπως ειναι το Ps3,αντικειμενικα παντα ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι,και τα exclusives που εχουν βγει ως τωρα στο Wii U(το zelda δεν μετραει φυσικα μιας και ειναι το ιδιο στην πραξη με αυτο του GC)πιστευεις οτι δικαιολογουν την αγορα της κονσολας???(και μιλαμε για 1 χρονο κυκλοφοριας του και αρκετα multi οπως ανεφερα παραπανω δεν κυκλοφορησαν καν)
  23. Τοσο ωραιο controller που θελει ολη την ωρα να το φορτιζεις και βεβαια τα σημαντικοτερα παιχνιδια αυτης της χρονιας πχ Far Cry 3,Bioshock,Tomb Raider,Battlefield 4 και GTA V δεν βγηκαν καθολου στο Wii U .
  24. Ε τι θα σου πει η Nvidia που εφαγε ακυρο απο την Sony για το Ps4 γιατι ζητουσε πολλα,οτι οι κονσολες ειναι καλυτερες??:rofl: Επισης οσον αφορα το Wii U ελπιζω να το εχεις καταλαβει οτι αν δεν βγαλει καποια καλα exclusives(τα οποια καποιες φορες ορισμενα sites βαζουν 10ρια πολυ ευκολα)δεν εχεις αλλα παιχνιδια να παιξεις και αρα δεν υπαρχει λογος υπαρξης της κονσολας στην αγορα. Και οσον αφορα την Nintendo, ας πηγαινεις και ας επαιρνες μονο το Wii αντι του ps3,μιας και το Wii πουλησε πολυ περισσοτερο απο το ps3 να δουμε ποσα ποιοτικα παιχνιδια θα ειχες χασει(+multiplatform).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.