Jump to content

Fulgore1

Premium Members
  • Posts

    159
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Fulgore1

  1. Και εγω συμφωνω με τον παραπανω.Διωξε τις 760 οσο η τιμη των 960 ειναι ακομα υψηλη :p Κριμα παντως που το BF4 εχει ακομα και τωρα τοσα θεματα,αν και κατι μου λεει οτι ο κοσμος θα συνεχιζει να παιζει το BF4 γιατι το Hardline δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

  2. Της GigaByte πηρα, κατα γνωμη μου πιστευω πως ειναι αρκετα καλη αυτη για αυτο διαλεγω παντα GigaByte.

    Βαζω κατα σειρα κατα γνωμη μου παντα ετσι.

    1) GigaByte μαζι με MSI.

    2) Asus μαζι με EVGA.

    Για τις Asus δυστηχως θα διαφωνησω γιατι τα τελευταια χρονια εχει γεμισει απο Rma η Oktabit,και παρα πολλα ατομα σε διαφορα forum ειχαν θεματα με Asus καρτες γραφικων απο R9 280x μεχρι και 970. Η gigabyte G1 ειναι τιμια επιλογη και επιτελους που βαλανε και Backplate και φωτιζομενο Logo για εμας που εχουμε πλαινο καπακι :p

  3. Ορεστη εγω βλεπω οτι εχεις πεσει σε εναν κυκεωνα και δεν μπορεις να γλιτωσεις.

    1440p, sli, overclock στις καρτες γτ δεν πανε, fan profiles, vsync on, HT on/off και αλλα που δεν λες..

    Ενα game θες να παιξεις και σου βγαινει η πιστη με ρυθμισεις. Εχεις δωσει 3000€ για μηχανημα και δεν μπορεις να παιξεις σαν ανθρωπος, ολο προβληματα..

    Και αντι να βγαινεις να τους κραζεις οπως εκανες παλια με τα eyefinity καθεσαι και λες ποσο καλα παιζεις, που στην ουσια αυτο δεν συμβαινει..

    Το εχω ξαναπει, μολις φυγεις απο το 1080p & single gpu αρχιζουν τα προβληματα.. και αντι με τα χρονια τα πραγματα να βελτιωνονται, δυστυχως καθε περυσι και καλυτερα..

    Μπραβο σου που εισαι ειλικρινης :)

  4. γεια χαρα παιδια! παλιος παιχτης κι εγω ειπα μηπως καταφερω να παιξω λιγακι. απλα στον σερωερ μου πλεων (genjuros) δεν βλεπω φως.. παιζει καποιος σε καλο σερβερ που θα μπορεσει να βοηθησει κιολας?

    Δυστηχως ο Genjuros ειχε παλια μεχρι και τα 70 αντε λιγο στις αρχες των 80 κοσμο. Μετα οι περισσοτεροι εφυγαν,οι μεν ξενοι γιατι ειχαν βαρεθει τους Ελληνες να σπαμαρουν στα Ελληνικα σε ολα τα Chat,οι δεν Ελληνες γιατι βαρεθηκαν.

  5. βασικα βλεπω οτι με τα patch κατι γινεται και φτιαχνει η κατασταση οποτε μπορει να το παρω ,απο την αλλη μεχρι να παρω την R9 θα περασει κανενας μηνας οποτε παμε πιο κοντα στο titanfall!!

    δυσκολες αποφασεις ....

    Μεχρι να παρεις την R9 θα το αγορασεις μια και καλη σε bundle μαζι με την καρτα :D. Αρα απο μενα μαζευε για TitanFall :p.

  6. Ετσι πιο πολλα προβληματικα παιχνιδια να βγουν για το Pc και σε 5-6-10-100 μηνες θα τα φτιαξουν. Αυτα βλεπουν οι κατοχοι κονσολας και γελανε με το Pc Gaming, να τρωμε μες την μαπα τα αθλια console ports στο Pc Και να περιμενουμε μηνες μεχρι να φτιαξουνε το παιχνιδι.Πιο προσφατο παραδειγμα αυτο του AC4 σε υψηλες απαιτησεις.Ε ρε ντοματες που θελουν μερικοι Devs :tomato::tomato:

  7. Η αλήθεια είναι ότι στην Ιαπωνία το Wii U έχει κατατροπώσει το PS4 και το X1.

    Γιατι εχει βγει το ps4 στην ιαπωνια και δεν το ξερουμε???:no:

    PlayStation 4 hitting Hong Kong December 17 - GameSpot

    The console will launch in Sony's home country of Japan on February 22.:hm:

  8. Το X δεν θα επηρεάσει τις πωλήσεις του U.

    Επίσης. Καταπληκτικός; Έχεις κάποια πληροφορία πέραν του trailer; Ούτε όνομα δεν έχουν για το τίτλο.

    Πάντως για το W101 που είχες πει ότι ο κόσμος περίμενε πως και πως για να το πάρει, άπατο πήγε.

    Ούτε τα στελέχη της Nortec δεν είναι τόσο αισιόδοξα όσο εσύ.

    The Wonderful 101 (Wii U) - Sales, Wiki, Cheats, Walkthrough, Release Date, Gameplay, ROM on VGChartz

    Συγνωμη για το διπλο Post.Fixed :p

  9. Αλλωστε ειναι γνωστο πότε θα δουμε τις μεγαλες πωλησεις στο Wii U.Οταν μετα απο 2-2.5-3χρονια αρχισουν οι developpers να αξιοποιουν τις δυνατοτητες των κονσολων(οπως εχει ηδη παραδεχτει και ο Mark Cerny του ps4),λιγο πριν γινει αυτο θα αρχισει η Nintedo να βγαζει τους γνωστους της AAA τιτλους και με το που θα αρχισουν να βγαινουν και τα πρωτα βαρβατα παιχνιδια τυπου Uncharted τοτε θα αρχισει και η μεγαλη πτωση τιμης στην κονσολα(οπως εγινε και με το Wii).

    Δεν ειναι πχ τυχαια η κυκλοφορια των WindWaker Hd και Super Mario 3d την περιοδο που βγηκαν στην αγορα Ps4 και XboxOne .

  10. Το X δεν θα επηρεάσει τις πωλήσεις του U.

    Επίσης. Καταπληκτικός; Έχεις κάποια πληροφορία πέραν του trailer; Ούτε όνομα δεν έχουν για το τίτλο.

    Πάντως για το W101 που είχες πει ότι ο κόσμος περίμενε πως και πως για να το πάρει, άπατο πήγε.

    Ούτε τα στελέχη της Nortec δεν είναι τόσο αισιόδοξα όσο εσύ.

    The Wonderful 101 (Wii U) - Sales, Wiki, Cheats, Walkthrough, Release Date, Gameplay, ROM on VGChartz

    Στην Ελλαδα παντα μονο οτι ειναι Zelda και mario πουλαει(ουτε καν τα φοβερα Metroid Prime δεν αγοραζουν)γιατι οι Ελληνες gamers,δεν ξερουν τιποτα αλλο/ψαχνονται με τα παιχνιδια. Οπως αλλωστε και τα παιχνιδια που πουλανε περισσοτερο σε Playstation ειναι GTA,Fifa/Pro,Nba,Cod/Bf και GT (αντε και λιγο Gow,Uncharted και LoU λογω της μεγαλης διαφήμισης)

  11. Iδιο με το pc ειναι το NBA 2K14.

    Δεν νομιζω οτι ειναι άξιο εκθειασμού τίποτα απο ενα jaguar cpu με ένα gpu 7850 σε τιμή 399 ευρώ και 50 ευρώ το online pass + 50-60 ευρώ το παιχνίδι!

    Eνα Killzone αδιάφορο που πρέπει να ΛΟΥΣΤΕΙΣ και το χειριστήριο.

    Knack και λοιπα ειναι αστεία....

    Aπλα πια μπορεις να παιξεις ενα ποδοσφαιρακι και μπασκετακι στην κονσολα 1080p με 60fps προς το παρόν παντα...

    ΝΒΑ 2k14

    xbox 360 -> 42 ευρω

    ps3 -> 44,5 ευρω

    ps4 -> 59 ευρω

    PC Steam -> 15 ευρω

    Τιμες απο Ελλαδα και skroutz.gr

    Δυστηχως αυτος ειναι και ο λογος που μου ειναι προς το παρον αδιαφορες οι κονσολες. Και βεβαια στεναχωριεμαι οταν διαβαζω οτι το Ps4 τις πρωτες μερες θα ειναι εξαντλημενο στα περισσοτερα μαγαζια.Καλα ηθελα να ηξερα ολοι αυτοι που αγοραζουν τις κονσολες δεν βλεπουν ποσο κοστιζουν τα παιχνιδια???Δεν γνωριζουν οτι το Online πλεον κοστιζει για να παιξεις?? Ενταξυ τους αρεσουν τα Ps4 και XboxOne controllers,ας τα αγορασουν ξεχωριστα να παιζουν στο pc μιας και λειτουργουν μια χαρα. Και βεβαια ειναι ο γνωστος Ελληνας gamer,αγοραζει ps4 για να παιζει Pro/Fifa,CoD/BF,και απο exclusive για τα ματια του κοσμου GT και GoW.:slap::slap::slap:

  12. είχε μόνο μία αποστολή , και το λεγε κιόλας, επίσης μου την έσπασε μια σκιά πάνω στην μαπα κάποιου για αυτό του έβαλα 7 ήταν κουτσουρεμένη μπορεί στο τελικό προϊόν να μην υπάρχει αυτό αλλά στο ντέμο βάζω 7-10 γιατί ούτε σαφείς ήταν οι οδηγίες τι έπρεπε να κάνω

    edit

    να πω ότι οι βαθμολογίες είναι στην κατηγορία του παιχνιδιού δεν θα συγκρίνεις το fifa - pro με το bf4

    edit

    το event για μένα δεν άξιζε για τα 5 ευρώ 2-2,5ε το πολύ , γιατί πολύ απλά θέλει περισσότερα πράγματα είχαν 10 ps4 το μόνο καινούργιο άλλα 10 ps3 και άλλα 5-6 xbox 360 , δύο τιμονιέρες κιτ και καμιά 20 pc για να παίξουν LOL όλοι οι μαμάω και δέρνω που δεν ξέρουν καν τι είναι η force of nature, μόνο ωραίο που υπήρχε στην έκθεση ήταν τα κοριτσάκια που είχαν βάλει οι εταιρίες 4-5 όλα κιόλα

    Χαχαχα ελεγα να πηγαινα και εγω σημερα αλλα ξεχάστηκα :p. Ε ναι με τα 5 ευρο απο την εισοδο αγοραζεις κανενα παιχνιδι απο steam :D. Τουλαχιστον κερδισες τιποτα απο τις κληρωσεις για τα παιχνιδια?:jester:. Επισης μλκια μεγαλη αν οντως σε ολοκληρη εκθεση βαλανε το demo και οχι το κανονικο παιχνιδι, προχειροδουλειες :slap:. Απο κοσμο φανταζομαι επρεπε να μαζεψε αρκετο.

    Υγ Force Of nature και Heart Of Gold :spell:

  13. Πολύ απλά αν θέλετε να παίζεται τα ίδια και τα ίδια με καλύτερα γραφικά δεν ζορίζουμε κανένα.

    Βασικά η Nintendo είναι η μόνη που σταθερά παρέχει το ίδιο τίτλο σημαντικά ανανεωμένο ποτέ δεν νιώθεις ότι παίζεις ακριβώς το ίδιο.

    Τα Mario είναι παιχνίδια που δεν γίνονται χωρις δημιουργικότητα και φαντασία. Γι'αυτό πιστέυω ότι δεν βγαίνουν αλλα ανταγωνιστικά οι εταιρίες δεν ασχολούνται τόσο πολύ. Και μην ξεχνάμε η Eurogamer αν θυμάμαι καλά έχει ορίσει το super mario galaxy ώς παιχνιδι της προηγούμενης γενιάς που δεν είναι καν HD.

    To wii u έχει αξιοπρεπή παιχνίδια σε γραφικά. Δεν θα έπρεπε καν να θεωρειται μειονέκτημα κάτι πάνω σ'αυτό. Και ακόμα και το zombie u που δεν πήγε καλά έχει ένα κοινό και φαίνεται καθέ μερά σε διάφορα άρθρα, δεν έμασε απλά το εξαράκι και έφυγε ακόμα γίνεται λόγος πάνω σ'αυτό. Έγώ το έχω για ένα απο τα καλύτερα και πιο έντονα που υπάρχουν και μοναδικό σαν είδος.

    Ακομα γινεται λογος πανω στο ZombiU??Που τα ειδες αυτα??:suicide:

    ZombiU Review - GameSpot . Οπως βλεπεις ειναι καθαρα θεμα του πως το βλεπει ο καθενας,σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Αρα ναι μεν μπορεις να το πεις καλο παιχνιδι,αλλα ενα απο τα καλυτερα το θεωρω λιγο υπερβολη http://www.metacritic.com/game/wii-u/zombiu. Και τα παραπονα μου βεβαια στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειναι προς την Nintendo αλλα προς την Ubisoft.

    Αν βεβαια μπορουσα να το αγορασω και εγω με 1 $ οπως λεει ο ενας στο παραπανω σχολιο δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παιξω το παιχνιδι,αλλα οι τιμες στην Ελλαδα οπως παντα διαφερουν παρα πολυ απο αυτες του εξωτερικου σε αρκετες περιπτωσεις :(

  14. 3 τίτλοι θα κρίνουν την πορεία του Wii U.

    1) Mario Kart για το casual κοινό.

    2) Smash Bros για το hardcore κοινό.

    3) Zelda U για τους Nintendo Fans που δεν έχουν πειστεί ακόμη για την κονσόλα. Επίσης σε αυτή τη κατηγορία θα βοηθήσει εάν ανακοινωθεί κάποιο Metroid αλλά από Retro Studios.

    To Zelda το hypάρουν πάρα πολύ. Ή θα είναι η ταφόπλακα του U ή θα είναι GOTY.

    Aonuma Wants Zelda U to be “a Unique Experience That is Beyond Your Expectations”

    Βαλε και το Metroid Prime μαζι αν αξιοθουν να το βγαλουν(ειμαι μεγας οπαδος των προηγουμενων :D)

  15. σήμερα έπαιξα με το ps4 λίγο NBA 2k - Killzone - Krank - ΒF4 και blag flag

    εχουμε και λέμε δεν ενθουσιάστηκα τρελά μπορώ να πω ....

    πάμε ένα ένα

    το χειριστήριο ωραίο και συμπαθητικό είναι όντως λίγη συνήθεια και είσαι έτοιμος επίσης το touch αρκετά βολικό + ότι πατιέται μέσα επίσης να πω ότι ήταν κλειδωμένα και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο menu και κάτι ακόμα που με παραξένεψε ήταν ότι τα ps4 αντί να έχουν αυτήν την γραμμή στη μέση μπλε την είχαν λευκή ???

    το NBA αρκετά καλό το animation και τα graphics 7/10 του βάζω

    το killzone αν και στα δύο και κάτι μέτρα πίσω έλεγες τι μαμάτα γραφικά μόλις είσουν στους 70 πόντους σε μια 40+ bravia έβλεπες τα φίλτρα και τις σκιές να πιξελιάζουν 7/10

    εντάξει ήταν και το demo

    BF4 έτσι και έτσι το medium στο pc ανώτερο είναι 7/10

    krank απλά για 10χρονα 6/10

    blag flag μπορώ να πω ότι έχω 30-40% καλύτερο οπτικό με την 5870 οπότε 7/10

    αυτά στο gazi που είχε το gaming και καλά event

    Κοιτα νομιζω οτι το να βαζεις 7/10 στο Killzone ,απο πλευρας γραφικων τουλαχιστον ,το αδικει το παιχνιδι(μιας και εβαλες σε ολα 7/10 αρα λες και ειχαν ολα τα ιδια γραφικα :p. Btw πως το καταλαβες οτι ηταν Demo,μιας και το παιχνιδι εχει ηδη βγει στην αγορα(του εξωτερικου παντα)??? Το event αξιζε καθολου ή μπα??

  16. Τυφώνιος από τον αρχαίο Τιτάνα Τυφώνα παρακαλώ , αγαπητή Βαρυχειμωνιά (sic!)

    Για τα σιφόνια βάλε Του Μπο Φλο.

    Λέτε ότι το Wii U δεν έχει τίτλους, για πάμε μία:

    E3 2013: Nintendo Highlights 3DS, Wii U Third-Party Support - IGN

    Eπίσης Call of Duty Ghosts κτλπ κτλπ.

    Για exclusive τίτλους:

    News: Nintendo releases Wii U trailer to highlight exclusive games - CVG UK

    Έχει ήδη Zelda Wind Waker,Zombie U, The Wonderful 101, Pikmin 3, Super Mario Wii U, Super mario 3D land, Monster Hunter 3 Ultimate κτλπ κτλπ κτλπ

    Do a freaking google search και εάν δεν σας αρέσει απλά η κονσόλα τότε μην μπαίνετε στον κόπο να κάνετε hate comments του στυλ "Xbox 1 του ρίχνει στα αυτιά κτλ" , παίξτε το RYSE και αφήστε τους μπεμπέκους να παίζουν Super Mario.

    Για το πρωτο Link τι ακριβως να δουμε οτι θα βγαλει και καποια Multiplat?? Deus Ex παιχνιδι του 2011??Που ειναι το GTA,Dark Souls,Tomb Raider,Bioshock,BF4 κλπ???

    Εχει ηδη Zelda Wind Waker που ειναι το ιδιο με αυτο του Gamecube,ZombiU μετριοτατο παιχνιδι που τα πηγε τοσο ασχημα που δεν θα βγαλει η Ubisoft Sequel,New Super mario Bros U που ειναι το ιδιο με του Wii. Αρα μιλαμε για Pikmin 3(οσους τους αρεσουν τετοια παιχνιδια),Super Mario 3d,και Monster Hunter 3. 3 παιχνιδια ολα και ολα αξιζουν αντικειμενικα παντα.(για αρκετους μαλιστα που δεν τους ενδιαφερει το Pikmin και το Monster Hunter μονο το Super Mario 3d).Μαρεσει που γραφεις κλπ κλπ κλπ στο τελος λες και εχει τοσους πολλους τιτλους. 1 χρονο στην αγορα χωρις ανταγωνισμο το Wii U εδωσε μονο το Super Mario 3d λιγο πριν βγει το Ps4. Και μετα διαβαζεις για την Nintendo'' προβληματισμος επικρατει στην Nintendo για τις πωλησεις του Wii U''. Ε πως να μην επικρατει οταν απο την μια μου βγαζει παλιο Hardware και αρα χανει πολλα Multiplatform ετσι,και απο την αλλη οι τιμες στα λιγα παιχνιδια που βγαζει ειναι στα υψη,βλεπε το New Super Mario Bros. U Wii U | Skroutz.gr. Και δεν μιλαω σαν Nintendo hater,αλλα σαν υποψηφιος αγοραστης,βλεποντας ομως οτι η Nintendo κανει οτι θελει στον τομεα των τιμων. Δηλαδη τι να το κανω να παω αυριο να αγορασω το Wii U,να παιξω μια εβδομαδα τα mario και Monter Hunter που με ενδιαφερουν και μετα η κονσολα να μαζευει σκονη???

    Αυτο αλλωστε εδειξαν και οι πωλησεις του Ps4.Ο κοσμος θελει να δει Next Gen και οχι old generation με tablet controller. Οντως ειναι αληθεια οτι αν πεσει η τιμη του Wii U θα το αγορασει αρκετος κοσμος,και παλι ομως σαν Stand alone κονσολα vs Ps4 θα ειναι πισω,και θα χρειαζεται να αγορασεις και Pc για να παιζεις τα Multiplattform. Αυτο ειναι το θεμα.

    Τελος το 3ds ειναι ασχετο με την κουβεντα:suicide:

  17. Κάτσε μία, PC, PC, PC, PC και σύντομα στο PC...WOW!!! Τρομερά exclusives είχαν οι υπόλοιπες κονσόλες.

    Ξέχασες το CoD Ghosts.

    Εάν ήξερες τι exclusive τίτλους έχει βγάλει το Wii U μέχρι τώρα δεν θα το έλεγες αυτό αλλά φαίνεται το πως δεν έχεις ασχοληθεί.

    Eπίσης στο Wii βγήκαν τίτλοι που ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι!!! ανεξαρτήτου κονσόλας.

    Kάνε ένα google search και δες τι πωλήσεις του Wii, το οποίο κυριολεκτικά έθαψε Xbox 360 και PS3

    Όταν κάνουμε hate posts τουλάχιστον να μην διαφαίνεται η άγνοια μας...φαίνεται άσχημα..

    Εχεις δικιο μονο το Wii ειχε καλα exclusives το Ps3 δεν ειχε καθολου καλα exclusives(και δεν γνωριζουμε και τι θα βγαλει αργοτερα) :rofl:(για να μην αναφερω τα Multi που βγηκαν και θα βγουν στο μελλον για το Ps3).Οντως το Wii ειχε exclusives διαμαντια οπως Mario Galaxy,Zelda SS,Metroid 3 κλπ,αλλα αυτο δεν το κανει ολοκληρωμενη κονσολα οπως ειναι το Ps3,αντικειμενικα παντα ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι,και τα exclusives που εχουν βγει ως τωρα στο Wii U(το zelda δεν μετραει φυσικα μιας και ειναι το ιδιο στην πραξη με αυτο του GC)πιστευεις οτι δικαιολογουν την αγορα της κονσολας???(και μιλαμε για 1 χρονο κυκλοφοριας του και αρκετα multi οπως ανεφερα παραπανω δεν κυκλοφορησαν καν)

  18. το wii u έφερε πάντως κατι καινουργιο στο gaming, to tabletocontroller να δω το ps4/x1 τι θα φερουν.

    Τοσο ωραιο controller που θελει ολη την ωρα να το φορτιζεις και βεβαια τα σημαντικοτερα παιχνιδια αυτης της χρονιας πχ Far Cry 3,Bioshock,Tomb Raider,Battlefield 4 και GTA V δεν βγηκαν καθολου στο Wii U :sarcastic: .

  19. Top τι???

    Tα γραφικά στους launch τίτλους είναι άθλια, μια 560 ti gtx αποδίδει καλύτερα.

    GeForce GTX 560 Ti | GeForce

    7,8 πήρε το XBOX One ως console review στο IGN και τα launch games μαζεύουν τα 6άρια με την σέσουλα (το Wii U πριν από ένα χρόνο είχε πάρει 7.6 και πριν τα updates)

    Ακόμη χρυσώνεται το χάπι του next gen?:tomato:

    Kάτσε να έρθει το steambox και θα κλάψει η MS/Sony/Nintendo μαύρο δάκρυ με τα 720p 30fps games που έχουν.

    Steam Machine prototype from iBuyPower for revealed, runs at 1080p and 60fps - GameSpot

    Οι κονσόλες αξίζουν μόνο και μόνο για τα exclusives.

    Mέχρι να παρουσιαστεί next gen τίτλος από SONY/MS μπορείτε κάλλιστα να πάρετε ένα Wii U με το Super Mario 3d για να πάρετε μία γεύση από έναν πραγματικά έξοχο τίτλο.

    Μeanwhile για πραγματικό next gen gaming επενδύστε εδώ:

    PC is "Far Superior" to Next-Gen Consoles, Says Nvidia

    Says-Nvidia]PC is "Far Superior" to Next-Gen Consoles, Says Nvidia | The Escapist

    Ε τι θα σου πει η Nvidia που εφαγε ακυρο απο την Sony για το Ps4 γιατι ζητουσε πολλα,οτι οι κονσολες ειναι καλυτερες??:rofl::rofl:

    Επισης οσον αφορα το Wii U ελπιζω να το εχεις καταλαβει οτι αν δεν βγαλει καποια καλα exclusives(τα οποια καποιες φορες ορισμενα sites βαζουν 10ρια πολυ ευκολα)δεν εχεις αλλα παιχνιδια να παιξεις και αρα δεν υπαρχει λογος υπαρξης της κονσολας στην αγορα.

    Και οσον αφορα την Nintendo, ας πηγαινεις και ας επαιρνες μονο το Wii αντι του ps3,μιας και το Wii πουλησε πολυ περισσοτερο απο το ps3 να δουμε ποσα ποιοτικα παιχνιδια θα ειχες χασει(+multiplatform).:tomato:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.