Jump to content

Antonis_K

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Antonis_K

  • Γενέθλια 12/12/1990

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Antonis_K's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Antonis_K

    Αγορά κάρτας Απορίες..

    ερωτηση την msi 970 απο που μπορω να την παρω?
  2. Antonis_K

    Αγορά κάρτας Απορίες..

    από 970 ποια να πάρω αν πάρω msi η asus?
  3. Antonis_K

    Αγορά κάρτας Απορίες..

    παιζω dota2 και ολα τα νεα games πχ tomb raider,fifa 15,Middle-earth: Shadow of Mordor .. 1920χ1080 τωρα για τα λεφτα ελεγα να δωσω 200-250 αλλα θελω η καρτα να μου βγαλει 4ετια σιγουρα αν δωσω τοσα πολλα λεφτα..
  4. Χαίρεται πριν 2 μέρες η 660τι μας άφησε χρόνους.. και μπαίνω τι ωραία και καλά και λέω να πάρω 960 και τρώει postpone για q1 2015. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν ξέρω τι να πάρω.. Θέλω μια κάρτα καλή να μου κρατήσει έστω 2-3 χρόνια.. η 770 αξίζει η μόλις βγει η 960 θα χάσει τελείως την αξία της?
  5. και εμενα ειναι μεσα στην εγγυηση λογικα απλα δεν το αγορασα απο καποιο καταστημα ηταν κερδισμενο..γιαυτο δεν ξερω που να το παω..
  6. Μια μέρα ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα.... [ame] [/ame]Εγώ έχω θέμα μόνο με το πάνω/αριστερό(side) πλήκτρο... Το ποντίκι είναι κερδισμένο σε διαγωνισμό όποτε δεν ξέρω αν υπάρχει εγγύηση και τι μπορώ να κάνω..
  7. λιγο ακυρος με οσα λετε παραπανω.. απλα ενδιαφερομαι να παρω ενα red switch keyboard και ειμαι αναμεσα στο k70 corsair και ducky shine το 2ο ξερετε που μπορω να το βρω..?και αν εχετε γνωμη για καθένα ξεχωριστά..
  8. Antonis_K

    Καρτα ηχου/Μοnitors

    πραγματικα εχω μπερδευτει λιγο... επελεξα 2.1 γιατι μου αρεσει ο ζεστος ηχος γενικα και επειδη θα παιζω και games και θα βλεπω και ταινιες... επισης το 5.1 μου φαινεται μεγαλο ψεμα σε αυτες τις τιμες ουσιαστικα τιποτε δεν νιωθεις....ειχα καποτε(5.1 ) και ηταν σαν να εχω 2.1 και λιγο απο 5.1 εχω καταληξει σε Edifier S530 / S530D,Edifier C3,Edifier S330D,Edifier C2XD,Logitech Z623,Edifier M3200 (μονο λογο εμφανισης ειναι πανέμορφα..) απο καρτες εχω χαθει τελειως..
  9. Antonis_K

    Καρτα ηχου/Μοnitors

    τελικά κατέληξα σε 2.1 σύστημα τι έχετε να προτείνετε μέχρι 150 ε?
  10. Χαίρεται μια; και ασχολούμαι άπειρες ώρες με μουσική/γράφω κομμάτια με την κιθάρα μου στο pc(όχι τίποτα τρελά πράγματα ¨) είπα να αναβαθμιστώ λίγο... 1ον για κάρτα ήχου έχω κοιτάξει sbz,sbzx,sb essense stx, asus dx2 το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ποια εταιρία πρέπει να ακολουθήσω.. 2ο για monitors έχω δει maudio bx5-d2,av40,A5+(μου φαίνονται υπερεκτιμημένα..) επίσης σκέφτομαι να μαζέψω κάποια λεφτά παραπάνω για να πάρω τα KRK ROKIT 6 τέλος δεν ξέρω αν τα logitech z906 μπαίνουν στην κατηγορία αυτή... Τέλος για να ξέρετε τα λεφτά που δίνω για κάρτα ήχου είναι max150 και για monitors mαχ 250(φυσικά εκτός από τις 2 επιλογές στο τέλος που περιμένω γνώμες) Γενικά η χρήση είναι 60% μουσική 30%games 10%ταινίες Περιμένω τις απαντήσεις σας ευχαριστώ πολύ
  11. Antonis_K

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    jpavly το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω από που να το πάρω και που θα βρω λίγα πράγματα περί root κλπ.... το Onda V975m πιστεύω είναι αυτό που χρειάζομαι.
  12. Antonis_K

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Xαίρεται με ενδιαφέρει ένα tablet ,ποιο πολύ να βλέπω ταινίες το θέλω και browser.. Βλέπω ότι τα κινέζικα αξίζουν σε σχέση με επώνυμα tablet..Περιμένω προτάσεις σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.