Jump to content

Superior_Mind

Premium Members
  • Posts

    410
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Superior_Mind

  • Γενέθλια 11/05/1982

Superior_Mind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    astrolabos Δε ξέρω αν είσαι πάνω από 40. Μου δείχνεις πάντως οτι χάνεις το ρομαντισμό σου και είναι χαρακτηριστικό αυτής της ηλικίας και πάνω. Λίγη κρυφή ελπίδα δεν είναι κακό να υπάρχει ξέρεις, και με την προϋπόθεση οτι οι εικόνες και τα κείμενα που παραθέτω λένε ψέμματα και όλα είναι μαύρα και άραχνα όπως τα παρουσιάζεις.
  2. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Προτιμώ να αφήσω τη νέα γενιά να αναλάβει πρωτοβουλίες. «Ιωάννα, γιατί είπες ότι έχουμε χούντα; Έχεις ζήσει τέτοια για να ξέρεις πώς είναι;» - POPAGANDA
  3. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Η ελπίδα λοιπόν ανοικοδομείται από τη νέα γενιά και στο πως γαλουχείται. Αν έχεις πετάξει προσωπικά λευκή πετσέτα σε οποιαδήποτε αντίδραση της νέας γενιάς, έστω με τα λάθη της, νέα γενιά είναι θα κάνει λάθη, πως περιμένεις να δεις άσπρη μέρα; Από την παλιά φουρνιά που όπως λες έχει δείξει τις δυνάμεις της και το τι είναι ικανή να πράξει; Εκτός αν είσαι της λογικής οτι κάθε μέρα που ξημερώνει, άδικα ξημερώνει μιας και η νέα γενιά είναι καταδικασμένη σε αέναο κύκλο και η πιθανότητα της εξαίρεσης και της πρωτοποριακής έμπνευσης έχει εξανεμιστεί, και άρα καλύτερα να αυτοκτονήσουμε όλοι μας να αδειάσει λίγο παραπάνω και ο πλανήτης από υπερπληθυσμό.
  4. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Βλέπω τους Γιαπωνέζους πλέον μυαλωμένους στη γενικότερη στάση τους απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο και σε ποιο επίπεδο κρατάνε τα γκέμια όσων θέλουν να χειρίζονται οι ίδιοι και όχι κάποιος τρίτος για το καλό της χώρας τους. Αντίθετα εμείς, αν σβήσουμε ακόμα και τις όποιες έστω και στραβές αναμνήσεις υπάρχουν, δε παύει να είναι όπως λες μια σελίδα αντίστασης και πυγμής του απλού λαού απέναντι στην καταπίεση. Και αν τη σβήσουμε και αυτή καλύτερα να χορέψουμε το χορό του Ζαλόγγου και να πάμε να πέφτουμε ένας ένας από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Δεν διαπραγματευόμαι λοιπόν την οποιαδήποτε εναλλακτική φωνή διαμαρτυρίας ακόμα και αρνητικά να έχει εφόσον ξέρω οτι είτε θα διαμαρτυρηθώ με μέσα, όπλα, στρατηγικές που δε βρίσκουν τους πάντες σύμφωνους, είτε θα πετάξω λευκή πετσέτα και θα αφήσω το αγγούρι να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει, όσες φορές θέλει μέχρι να αφήσω την τελευταία μου ανάσα εγώ και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. [ame] [/ame]
  5. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ασχέτως εξέλιξης, θεωρείς οτι κάθε ιστορικό γεγονός, αξίζει να διαγραφεί για χάρην προκατάληψης; Μήπως παραείσαι passive στο επίπεδο αντίδρασης απέναντι στα προβλήματα της σημερινής Ελλάδας και έχεις χάσει την επιθυμία για κάτι καλύτερο;
  6. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δεν είναι λάθος το κριτήριο σκέψης σου, όμως ξεχνάς οτι κάποια πράγματα λόγω ιστορικών γεγονότων και εικόνων του παρελθόντος αποκτούν ένα πιο παραδοσιακό χαρακτήρα και τείνουν να γίνουν ο κανόνας για να μην ξεχνάμε ποιοί είμαστε και από πού ερχόμαστε. Εκτός αν διαφωνείς οτι η ιστορία, κακώς εξιστορείται και διατηρείται, και είναι καλύτερα να ξεχνάμε. Να ξεχάσουμε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου για χάρην των επεισοδίων με τα ΜΑΤ, να ξεχάσουνε και οι Γιαπωνέζοι τις ατομικές βόμβες και τις εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο κλπ.
  7. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Να το ξαναγράψουμε λοιπόν γιατί σας διέφυγε. Μετά το τέλος της πορείας-διαμαρτυρίας για τις συνθήκες της εκπαίδευσης, θα γινόταν συνέλευση των συντονιστικών οργάνων των φοιτητικών συλλόγων. Είδες πουθενά στα πλάνα που τραβήχτηκαν μπαχαλάκιδες; είδες άτομα με καλυμμένα πρόσωπα; με λοστούς; με κράνη; με μολότωφ; Όχι γιατί πολύ απλά ήταν όλοι τους εν ενεργεία φοιτητές και καθόλου "εξωσχολικοί". Απόδειξη οτι κανένας δεν αντέδρασε στο ξυλίκι των ΜΑΤ, καμία μολότωφ δεν πετάχτηκε, καμία πέτρα δεν έφυγε. Θα μπορούσε να γίνει, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Συμπέρασμα λοιπόν μην κάνουμε το άσπρο-μαύρο ή μην πετάμε στο ίδιο καζάνι τα πάντα λόγω προκατάληψης. Κυρίως γιατί αυτός που πρέπει να αποδείξει τις καλές προθέσεις δεν είναι ο απλός κόσμος που έχει το δίκιο με το μέρος του, αλλά η βρώμα αυτών στην εξουσία είναι που πρέπει να καθαριστεί πρώτα.
  8. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    H πορεία κατέληγε στο Πολυτεχνείο για συνέλευση του Συντονιστικού. Ούτε κατάληψη ούτε διάθεση για σπασίματα και ξύλο με τα ΜΑΤ. Η εντολή ήταν σαφής. Μαυρίστε τους στο ξύλο.
  9. Superior_Mind

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Καταρράκωσε τη νέα γενιά και δε θα σηκώνει κεφάλι κανείς. Κύριε [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] θα ήθελα να μου πείτε σε ποιό σημείο βλέπετε προκλητική συμπεριφορά από τους φοιτητές και γίνεται τέτοια χρήση βίας,χημικών κλπ. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4WCE6iCvK5g]ΜΑΤ χτυπάνε φοιτητές στο Πολυτεχνείο | 13-11-2014 - YouTube[/ame]
  10. Επιβεβαιώνω. Το κοίταζα και γω τις προάλλες και η αρχική τιμή ήταν 155 ευρώ περίπου.
  11. Superior_Mind

    TheLab.gr Version 3.0

    Καλά κουράγια, με μέτρο τους καφέδες και μια σχετική εικόνα να σας δώσω κουράγιο.
  12. Superior_Mind

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Πού μπορώ να εισηγηθώ μόνιμο time ban μεταξύ 1:00 - 6:00. :bye:
  13. επίσης για το skroutz από τη στιγμή που άλλαξε χέρια και άλλαξε και πολιτική το παρατάνε σιγά σιγά όλο και περισσότερα καταστήματα που ήταν μέλη του. ειδικά για σένα που είσαι μικρομάγαζο και δε θα ανταπεξέλθεις εύκολα στις αλλαγές, μακριά.
  14. Του κανες τη καρδιά περιβόλι αλλά το like-like :happy2:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.