Jump to content

Av3ng3r

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Av3ng3r

  • Γενέθλια 22/05/1977

Av3ng3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Επεξεργαστή καταλήγουμε στον 4590. Μνήμες θα διαλέξω, δε θέλει και ιδιαίτερη επιστήμη :drool: αν και θέλω να πάω σε κάτι σίγουρα ποιοτικό και εγγυημένο. Μητρική θέλω σίγουρα 2 pci-x slots, οπότε του kpetrou δε μου κάνει. Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου pnick. Για κουτί θα δώσω μεγάλη βάση αυτή τη φορά και πιστεύω η 100άρα είναι στο νερό αν όχι και 150άρα. Είμαι απαιτητικός σε θέμα όσο το δυνατό λιγότερου θορύβου. Εκτός από αυτά δε μου είπατε...εκτός της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών της mobo χρειάζεται και extra κάρτα ή δεν είναι απαραίτητη για τη δική μου χρήση;
  2. Καλησπέρα! Μετά από 6-7 χρονάκια είναι πιστεύω ώρα να κάνω μια μερική αναβάθμιση στο χρέπι μου. Έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς αλλά είμαι εκτός πολύ καιρό και φαίνεται έχω χάσει αρκετά τεχνολογικά επεισόδια. Λοιπόν, αναζητώ επεξεργαστή, μνήμες, mobo, κάρτα γραφικών και κουτί (full tower). ΔΕΝ είμαι gamer, οπότε δεν αναζητώ τουρμπάτο μηχάνημα. Απλά θέλω ένα καλό μηχανάκι που θα με βγάλει για μια 5ετία άνετα κυρίως σε γρήγορο multitasking, καθώς και "ελαφρύ" video editing. Σε επεξεργαστή κατέληξα εδώ: INTEL CORE I5-4570 3.20GHZ LGA1150 - BOX - Νομίζω με καλύπτει απολύτως. Σε μνήμες 8gb νομίζω είναι υπεραρκετά. Σε Corsair κοιτάζω: CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9 VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT - Τι γνώμη έχετε για αυτές; Σε mobo έχω δει και msi και gigabyte και asus και προβληματίζομαι. Στο χρέπι μου έχω 3sata hdds, 1ssd, dvdrw, 1 IBM LTO3 FH drive σε ultra320 scsi controller και προσφάτως πήρα ένα LTO4 εξωτερικό, το οποίο καρφώνεται σε pci-x sas scsi controller και βασικά λόγω αυτού θέλω νέα mobo με έξτρα pci-x slot. Έχω κοιτάξει κυρίως e-shop που έχει κάποια μεγάλη ποικιλία μοντέλων και ανάμεσα σε άλλες είδα και αυτήν: ASUS H87-PRO C2 RETAIL - Θέλω γνώμες αλλά και λόγω άγνοιας να ρωτήσω...στην περιγραφή λέει ότι έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών...είναι αρκετή για να στηρίξει από μόνη της το μηχάνημα ή χρειάζεται οπωσδήποτε extra κάρτα;;;; Στο θέμα κουτί μέχρι τώρα (λάθος μου βέβαια) αλλά δεν έδινα καθόλου βάση και είναι καιρός να αγοράσω κάτι καλό, γιατί το θέμα ψύξη τελικά μετράει πολύ. Επειδή λοιπόν δεν έχω ιδέα προς ποια μάρκα να κοιτάξω αρχικά, για full tower θα ήθελα τη γνώμη σας. Ξέρω lian-li είναι εγγύηση, από κει και πέρα όμως ποιοτικό τι υπάρχει;;;; Βέβαια όχι κάτι extreme και πανάκριβο (εννοείται αερόψυξη). Ευχαριστώ εκ των προτέρων :yes4:
  3. Όταν θέλω να έχω και εγγύηση στο προϊόν επιλέγω Ελλάδα (αν και πολύ πιο ακριβά), τις περισσότερες φορές όμως ebay και ας περιμένω παραπάνω :yes4:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.