Jump to content

DarkRaven

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by DarkRaven

  1. DarkRaven

    Diablo 3

    epeidi variemai na diagrafo ton logariasmo mou giayto to parakmiako telika forum, akolouthei to parakato.. Yparxei ena malakismeno pou na mporei na to kanei eytheis amesos?eyxaristo prokatavolika .
  2. DarkRaven

    Windows 8 Thread

    Λαθος μεγαλο, και το θεμα δεν ειναι το ποσό που δεν αξιοποιηθηκε, αλλα το γεγονος οτι και η δουλεια εμεινε πισω και η μεταβαση τελικα δεν εγινε. Γιαυτο το λογο χρειαζεται μελετη απο πριν και φυσικα καλο ειναι να συμβουλευομαστε εταιρειες οπως η δικη μου που ειναι γιαυτο το σκοπο, να συμβουλεψει και να επιβλεψει την μεταβαση αυτη . Με το μισο κοστος θα ειχες κανει και την δουλεια σου και θα ησουν ευχαριστημενος με την αποδοση και σταθεροτητα του νεου λογισμικου.
  3. DarkRaven

    Windows 8 Thread

    όταν μιλάω για την ελαφρότητα του λειτουργικού αναφέρομαι στο γεγονός ότι ανταποκρίνεται ακαριαία όταν συνδέω σε αυτό κάποια συσκευή usb ή όταν ανοίγω κάποιο δίσκο για να προσπελάσω τα δεδομενα του, κάτι το οποίο δεν γινόταν στα 7 είτε είχες ενεργοποιημένο το aero είτε όχι. Και φυσικά αφου λειπει το αερο εννοειται πως είναι ακομα ελαφρυτερο αφου στην ουσια εχει γραφτεί για tablet. όσο για το γραφικό του περιβάλον το metro, είναι στην ουσία ίδιο με το desktop μόνο που αντι για διπλό κλικ ανοίγεις τα προγράματα με μονό. δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται το μπερδεμα σε αυτο και γιατι καταφευγεται σε αμφιβολα προγραματα για την απομακρυνση του, εφοσον ειναι βολικοτερο και γρηγοροτερο. Ειδικα σε μια επιχειρηση δεν χρειαζεται πολλα πολλα αφου ανοιγεις τα προγραματα που θα χρησιμοποιησεις και εναλασεσαι μεταξυ τους. Εχει εγκατασταθει σε 10 pc για επαγγελματικη χρηση και μεχρι στιγμης προβλημα κανενα. Την μεταβαση την εκανα σταδιακα για να μειωσω το ρισκο οσο το δυνατον περισοτερο. Μονο το boot δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα γιατι προκειται για hybernation και οχι για cold start, αλλα αυτο ειναι μηδαμινης σημασιας πιστευω.
  4. DarkRaven

    Windows 8 Thread

    Αποφάσισα τελικά και εγώ με τη σειρά μου να δοκιμάσω τα windows 8. Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός γιατί έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια όσων αφορά το γραφικό τους περιβάλλον. Αυτό που με έκανε όμως να τα δοκιμάσω είναι ότι δεν διάβασα κάτι ανησυχητικό όσων αφορά bug ή προβλήματα με driver. Η εγκατάσταση αν και έγινε απο το δευτερο partition του δίσκου λόγο έλειψης dvd rom και usb flash, έγινε γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Το γραφικό του περιβάλλον μοιάζει πολύ με αυτό των σύγχρονων διανομών λίνουξ και δεν με ξένισε ιδιαίτερα, όπως επίσης δεν θα απασχολήσει κάποιον που θα ασχοληθεί μαζί του. Τα μενού είναι πολύ ξεκάθαρα και εύκολα προσβάσιμα αφού ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να κινέι το ποντίκι του στις γωνίες της οθόνης, πιο εύκολο και πιο γρήγορο δεν νομίζω πως γίνεται. Η απόκριση του λειτουργικού είναι ακαριαία και γενικά δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας που τα windows 7 δύσκολα το κάνουν . Με driver δεν χρειάστηκε καν να ασχοληθώ ,κάρτα γραφικών , οθόνη , κάρτα ήχου και gamepad εγκαταστάθηκαν απο μόνα τους και μέχρι στιγμής χωρίς να εμφανίζουν κάποιο πρόβλημα . Προσωπικά προτείνω ακόμα και σε όσους δεν το είδαν με καλό μάτι την πρώτη φορά να το ξανασκεφτούν . Και φυσικά σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει να το κάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δεν νομίζω ότι θα απογοητευτούν
  5. DarkRaven

    Προβλημα με Galaxy S4

    Enable debugging on your phone (Menu>Settings>Applications>Development>) With phone on, plug USB into computer and phone open cmd then cd/ cd androidsdk cd tools adb devices (to make sure its connected) adb reboot download πρέπει να κάνεις enable το debugging απο το κινητό σου. Πας Menu - Settings - Applications - Development Μετα συνδεσε το στον υπολογιστή σου και ανοιξε μια γραμμη εντολών και περασε τις παρακατω εντολες cd/ cd androidsdk cd tools adb devices (to make sure its connected) adb reboot download προσωπικά δεν το εχω δοκιμάσει αλλα υποτίθεται δουλεύει
  6. DarkRaven

    Προβλημα με Galaxy S4

    μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω χωρίς να κάνεις recovery, απλά για να δείς αν δουλεύει το κουμπί ή όχι Turn off. Hold volume down button and power on. If it boots to a White screen that says fastboot, your volume buttons work. Doublecheck by pressing vol up or down to move up and down the menu. Do not PRESS power. Pull battery out to turn off. If vol buttons work, problem is software. If not its hardware or galaxy s 4 (push and hold the volume up and volume down button at the same time while you push and hold the power button. Keep holding the whole volume button in until it gets into recovery. You will see the splash screen then recovery should come up) or boot from windows Enable debugging on your phone (Menu>Settings>Applications>Development>) With phone on, plug USB into computer and phone open cmd then cd/ cd androidsdk cd tools adb devices (to make sure its connected) adb reboot download εάν τελικά δεν δουλεύει το κουμπί και ούτε μέσο windows μπορέσεις να μπεις σε download mode τότε θα πρέπει να κάνεις root την συσκευή αναγκαστικά.
  7. DarkRaven

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    λέτε να μην βγεί για pc και να φάμε κανα άκυρο? χαχαχα θα έχει πολύ πλάκα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.