Jump to content

maxdore217

Members
  • Posts

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by maxdore217

  1. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    κανέναν [ενισχυτή ακουστικών] ... άλλωστε χαμένος δεν θα πάει!
  2. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Δεν το είπα για σένα γενικά το είπα να υπάρχει ( όσο για την σύγκριση με τα άλλα superlux είναι λογικό γιατί τα evo έχουν λιγότερες απαιτήσεις ενίσχυσης! τέσπα όπως είπα και εγώ θα ήθελα το κάτι παραπάνω ( αλλά θα μου φέρει ένας φίλος ενισχυτή ακουστικών και θα κρίνω τι παίζει στα τέρματα μετα ακουστικά :dance3::banging::banging:
  3. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Μην λέμε ότι θέλουμε ( τα ακουστικά είναι εξαιρετικά σε θέμα ήχου ) βέβαια πολύ πλαστικό έξω αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο ...τώρα για την ένταση δεν φταίνε τα ακουστικά! Α υπάρχει κάτι θα με ενδιέφερε να το μάθω και εγώ ( γιατί και εγώ θέλω ένα τικ πάνω από αυτό ).
  4. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ τον ποκεμον που τα τακτοποίησε όλα ! Σου έστειλα να κανονίσουμε και τα της παραλαβής.
  5. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Μπα δεν νομίζω να αφορά εμάς ( άλλωστε θα μας το είχαν πει λογικά αν ήταν έτσι...θα είναι για αυτούς που θέλουν να τα παραγγείλουν από εδώ και εμπρός.
  6. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Όσο μπορείς υπενθύμισες τους το μήπως και γίνει τίποτα καλύτερο ( αν τους τα πρήξουμε δεν ξέρεις πότε ) άντε παιδιά με 'γες! τα πραγματάκια που παραγγείλατε .
  7. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    έτσι ακριβός είναι , ας το δεχτούμε δεν τους ζούμε.
  8. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Τονίζω και ταυτόχρονα ζητώ συγνώμη, αν βιάζεστε παραγγείλτε παιδιά και γω θα βρω λύση ή θα περιμένω κάποια επόμενη ομαδική ή θα παραγγείλω μόνος μου δε πειράζει. Δε θέλω να έχω τη συνείδηση ότι σας καθυστερώ. Συγνώμη και πάλι. Και όπως είπα ΑΝ βιάζεστε προχωρήστε, δε πειράζει για μένα. Έτσι όπως το θέτει ....δεν μπορεί να πει κανένας τίποτα, εγώ πάω πάσο απλά μην μας πάρει και η άλλη βδομάδα φοβάμαι όχι από εσένα αλλά από οποιοδήποτε που θα πει προλαβαίνω έτσι? Να τονίσω βέβαια σε μερικούς ότι το Κατάστημα δεν δουλεύει από εμάς και το πότε θα κάνουμε εμείς παραγγελία ( δεν έχει σχέση το ότι θα είναι διαθέσιμα από τότε , εμείς πρέπει να του στείλουμε την απαίτηση μας σε απόθεμα από evo που δεν είναι και λίγα 20 πάνω κάτω ) για να τα έχουμε στο καλύτερο δυνατό χρόνο αν πάλι περιμένουμε τον φεβρουάριο είναι βέβαιο ότι δεν θα έχει τόσο στόκ να εξυπηρετήσει όλους μας οπότε θα πάρει και άλλο χρόνο .
  9. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Έχεις web banking λογικά αν κατάλαβα καλά από αυτό που γράφεις πάνω άρα που θα κατεβαίνεις? γιατί δεν το κατάλαβα αυτό όπως και τι θα αλλάξει την πέμπτη αφού έχεις το ποσό? Δεν το λέω να σε πιέσω απλά κανένας εδώ δεν είχα σκοπό σήμερα να κάνει αυτό μόνο,το έκανε όμως και μάλιστα μερικοί πήγαν σε τράπεζες με ουρές! )τέλος έχουμε κάνει παραγγελία αρκετά άτομα κάποιοι αποχωρούν γιατί βαριούνται να περιμένουν, το ξαναλέω ότι ο Καθένας έχει έναν λόγο να το πάει μέρες παραπέρα μόνο που για 2 άτομα είναι τραβηγμένο να γίνει αυτό αφού για 1 φορά έχει γίνει τόσο καλά η διαδικασία προπαραγγελίας ,μην το χαλάμε. Το ξέρω ότι ο ποκεμον συμφώνησε αλλά το θέμα είναι γενικό.
  10. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    pokemon για πες μας μία που βρισκόμαστε εμείς με τα ακουστικά! αν είναι και συμπληρώνουμε μέχρι τώρα να γίνει η παραγγελία και για μας μιας και βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν βάλει τα χρήματα. με πρόλαβες από πάνω
  11. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Μην το ψειρίζουμε το θέμα παιδιά ( περισσότερες μέρες θα κάνουμε να βγάλουμε όλοι μαζί άκρη παρά να τα παραγγείλουμε και να έρθουν) ακόμα και για τα evo ας κάνετε κατάθεση. Εγώ και άλλα μέλη τα βάλαμε τα χρήματα και αυτό για να μπορεί να γίνει η παραγγελία ( το ίδιο ισχύει για όλους ). Δεν πρέπει να πάρει και άλλη αναμονή ούτε χρόνο παράτασης ( θα τα έχουμε σε 1 μήνα αλλά μέχρι εκεί).
  12. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Έκανα και εγώ κατάθεση το ποσό οκ ( θα δεις maxdore :28€) . Αν είναι να γίνει η παραγγελία μέσα στην βδομάδα μην πάρει και άλλη παράταση η ημερομηνία παράδοσης από αυτούς. Καλό θα ήταν όσοι δεν έχουν βάλει τα χρήματα να τα βάλουν ή να πάνε σε άλλη ομαδική.
  13. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    και από εμένα αύριο πρωί θα είσαι έτοιμος! δεν έχω e-banking οπότε θα πρέπει να περιμένω αύριο για απευθείας κατάθεση.
  14. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Πολύ ωραία τα νέα αφού το αναλαμβάνει ο [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION] όλα καλά έχει και εμπειρία στο θέμα, κατάθεση και εγώ μεθαύριο αν είναι να γίνει η παραγγελία μέσα στην βδομάδα.
  15. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Όλα καλή λοιπόν ( Με τόσα evo λευκά πρέπει να ζητήσουμε και επιπλέον έκπτωση ) ...να βρίσκαμε και έναν χριστιανό να κάνει την παραγγελία !!! γιατί όπως πάει βλέπω να λέμε καλό Πάσχα!
  16. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Καιρός είναι να γίνει μια ακόμα ομαδική ( μέσα και εγώ για Evo 681 Εvo ) πόσοι είμαστε ...? 1τεμ. από αυτό : http://www.thomann.de/gr/superlux_hd_681_evo_wh.htm Ας μου στείλει όποιος αναλαμβάνει να κανονίσουμε για τα χρήματα.
  17. Τέλος ο Γιαννάκης τελικά μετά από αυτήν την μικρή οδύσσεια που τράβηξε να μάθει όλους τους κανόνες του forum :whistling ( για αποτελέσματα του στυλ οθόνες και κράκ παιχνιδιών ) έφτιαξε τελικά δικιά του σελίδα και την ονόμασε facebook έτσι ώστε να μπορεί να λέει ότι θέλει όποτε θέλει και όταν θέλει ,να μην υπάρχει αντιπάθεια στους spamer και να μπορεί να σπαμάρει ακόμα και τον εαυτό του . Δώσε Γιαννάκη μην μασάς!
  18. Αν και τώρα τελευταία η εξυπηρέτηση από τα καταστήματα έχει πάει περίπατο , οπότε πλέον μας μένει μόνο η τιμή που καθορίζει πολλά .
  19. maxdore217

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα . Θα ήθελα και εγώ ένα κομμάτι από τα Superlux HD-681 EVO, αλλά δεν ξέρω πώς πάει η διαδικασία με την ομαδική παραγγελία οπότε ας με ενημερώσει κάποιος ή το μέλος (Pokemon640 ) για τα λοιπά αν είναι εύκολο και προλαβαίνω ακόμα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.