Jump to content

cos_dr

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by cos_dr

  1. cos_dr

    Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο TheLab.gr!

    με γεια παιδια!!! Πολυ καλο φαινεται.
  2. cos_dr

    Battlefield 4

    πηγα απο phenom ii 965 σε 4770k. Τρελάθηκαν τα fps λολ Απιστευτο... λολ
  3. cos_dr

    Battlefield 4

    πριν μου εκανε ενα ωραιο glitch , στην flood zone, ο φανταρος μου αρχισε να προχωραει λιγο πιο πανω απο το εδαφος και να τρεμει ολη η οθονη. Εκανα redeploy και τα ιδια, εκανα quit τελικα. Ωραιο παιχνιδι, ολο εκπληξεις και ευτράπελα.
  4. cos_dr

    Battlefield 4

    τα frames ειναι τα ιδια, η αποκριση και μερικα stutteρακια ειναι βελτιωμενα σε αρκετο βαθμο. Πολυ καλυτερα θα έλεγα, το βλεπεις, το μυρίζεις, το αισθάνεσαι.
  5. cos_dr

    Battlefield 4

    Error Game disconne - Forums - Battlelog / Battlefield 4 το επισημο, εδω και ενα μηνα νομιζω εχω κανει τρια ποστ και κοιτατε τι γινεται, μην νοιωθετε μονοι, πολλες φορες περιμενεις τοσο πολυ που σου φευγει η ορεξη να παιξεις. Ω ναι
  6. cos_dr

    Battlefield 4

    rubber banding μου κανει εμε. Αλλα οχι συνεχεια, φαινεται αναλογως με την ωρα και το server. Τελος παντων ειναι καλυτερα τα πραγματα, παιζεται
  7. cos_dr

    Battlefield 4

    καλοι μου φιλοι γεια σας παλι Μετα την εγκατασταση του σημερινου patch θα πρεπει να μεταφερω την εμπειρια μου. Το θεμα της αυξησης μνημης που ειχα αναφερει φαινεται να εχει εξαλειφθει, στα 8gb μου συνολο με ρυθμισεις 1920χ1080, ultra χωρις ΑΑ και με χαμηλωμενο το motion blur αλλα και fov 90 η μνημη εχει σταθεροποιηθει συνολικα στο 62% ενω πριν οπως ειχα αναφερει ανεβαινε κατα τη διαρκεια του stage μεχρι που τα φτυνε στο επομενο αν δεν κρασαρε ουτως η αλλως Βλεπω μια βελτιωση των επιδοσεων και μαλιστα στον pathetic πλεον αλλα αξιο παλια 965 μου επεξεργαστη βλεπω ελάχιστη μειωση της χρησης cpu (δηλαδη καλυτερα) Τελος δεν μου κρασαρει οπως μου κρασαρε στο τελος του γυρου, στους 4 , μια φορα το εκανε. Ενταξει, παμε καλυτερα, αντε να δουμε. Ελπιζω να εχετε αναλογη εμπειρια και να μην εχω πορωθει και βλεπω αυτα που θελω να δω τουλαχιστο σε αυτο που ειπα για την ελαχιστη αυξηση επιδοσεων. Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε. Καλη συνεχεια.
  8. cos_dr

    Battlefield 4

    σε λιγο θα μας ζητησουν να πληρωσουμε και τις υπερωριες τους.
  9. cos_dr

    Battlefield 4

    παλια λεγαμε, ATI και pc απάτη χαχα πλακα κανω οχι flam. Δεν θα αλλαξω καρτα για το battlefield 4 ιδιαιτερα στην κατασταση που βρισκεται Δευτερον εγω αμα δεν μου εκαναν δωρο το battlefield 4 δεν θα επαιρνα το premium , λεω αφου το πηρα απο σποντα ας το κανω και premium Προς το παρον το 3 με ευχαριστει καλυτερα πραγματικα προς το παρον Αμα λοιπον δεν το ειχα παρει απο σποντα ετσι οπως και εγινε, δεν θα το επαιρνα με τιποτα. Και στο 3 ειναι γεματοι οι καλοι servers ακομα.
  10. cos_dr

    Battlefield 4

    εχω windows 7 (x64) και τους τελευταιους, δηλαδη 331.82 ολο το συστημα μου ειναι ενημερωμενο, το παιχνιδι πληρως patcharismeno και premium Αμα κανεις search στο google το αναφερουν πολλοι το προβλημα η μνημη σιγα σιγα γιγαντωνεται και οι ιδιοι της ΕΑ κανουν πως δεν καταλαβαινουν :dance3:
  11. cos_dr

    Battlefield 4

    Παιζω battlefield με 8 gb ram και η ram οπως παιζεις μεγαλωνει, μεγαλωνει, φτανει στο 87% οσο παιζεις, και μολις τελειωνει ο γυρος και παει να μπει στον επομενο......... crash................. οσο αυξανει η μνημη, το παιχνιδι βαραινει στην αισθηση Ειχα αλλα 4 giga dimmakia που δεν τα βαζω και ειναι συμβατα, τα εβαλα και την εκανα 12giga To ιδιο, η μνημη με 12gb σιγα σιγα φτανει στα 87% και το παιχνιδι μολις αλλαξει ο γυρος κρασσαρει. Τι ωραια τι καλα. Πηρα εχθες και το premium τρομαρα μου
  12. cos_dr

    Battlefield 4

    thx φιλε μου !!!
  13. cos_dr

    Battlefield 4

    το counter knife πως το κανεις, απλα πατας melee την ωρα που στο κανει ο άλλος?
  14. cos_dr

    Battlefield 4

    mondler ειπε ριξε την καρτα σου στα default..δεν ανταποκρινεται πολυ καλα το παιχνιδι σε κλοκαρισμενες καρτες προς το παρων..επισης αν δεν εχεις βαλει ηδη να βαλεις τους τελευταιους beta drivers..και να αποφευγεις την siege of shangai...τουλαχιστον εμενα μονο εκει κολλαει πλεον υγ:ριξε και λιγο τα settings σου..45 frames δεν το λες και καλα. Το παιχνιδι μου τρεχει με 60 την περισσοτερη ωρα, 45 ειναι σε πολυ intensive σημεια τα χαμηλοτερα fps και χωρις να ενοχλει στην αποκριση. Το ιδιο γινεται σε καποιες πιστες και στο 3 στο συστημα μου ανεξαρτητως settings , και στα medium να το βαλω Μαλλον θα ειναι θεμα του επεξεργαστη που εχει τα χρονακια του. Ομως επειδη διαβαζω τα φορουμ και σε καλυτερους επεξεργαστες και καρτες δεν λειπουν τετοια μικροdrops, που αμα οπως ειπα δεν επηρεαζουν το flow του game για εμενα ειναι λογικα και αποδεκτα. Δεν εχω σκοπο να ξοδεψω μια περιουσια και να κανω sli η crossfire αυτον τον καιρο για να κερδισω τα χαμενα fps που οπως ξαναειπα, με τον τροπο που γινεται το φαινομενο δεν με επηρεαζουν. Μια χαρα τρεχει το παιχνιδι. Οποτε με αυτη τη λογικη το βαζω στα ultra, τωρα αμα το εβαζα στα ultra και επεφτα κατω απο 30 και μαλιστα με σφορδο οπτικο αποτελεσμα και αποτελεσμα αποκρισης, θα την εκανα την αναβαθμιση. Τωρα αμα πρεπει να ριξω τα ρολογια της καρτας για το battlefield 4 σιγα μην τα ριξω γι αυτο η φτιαχνω προφιλ γι αυτο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. και στο quit γινεται το not responding ακομα πιο εντονα. Εγω λεω να το φτιαξουν και να τρεχει σωστα, εχω δικιο το ξερω. Τελος παντων, καλως βρηκα τους φιλους και καλα kills σε ολους. Ασε που απο του χρονου μολις παρω το ps4 το παραταω τελειως το pc gaming. οσο βγαλει αυτο που εχω. Με λυπη μου αλλα μετα απο τοσα χρονια κουραστηκα να αναβαθμιζω hardware για παιχνιδια και να ανακατευομαι με ρυθμισεις. Το pc θα κρατησει τον επαγγελματικο χαρακτηρα του απο το 2014 και μετα που με υπερκαλυπτει χωρις καμμια αναβαθμιση στις δουλειες γραφειου και την παραγωγή και επεξεργασια μουσικης και οτιδηποτε αλλαξει θα ειναι επειδη τα φτυσε Θα πουλησω και το ps3 και απο εδω και μπρος μονο κονσολακιας. Αντιο pc gaming, αντιο αναβαθμισεις , λυσε βγαλε δειξε, αλλαζε drivers και τετοια. Μεγαλωσα και οι αναγκες αλλαξαν, ωριμασα λολ Αυτες τις σκεψεις μοιραζομαι μαζι σας. Παλι χαιρετω!!!!!
  15. cos_dr

    Battlefield 4

    γεια σας παιδια. Το πηρα και εγώ εχθες και το εβαλα, δεν θα πω κατι καινουριο απο αυτα που εχετε ηδη πει αλλα θα τα πω γιατι μου σπασαν τα νευρα. Δεν εχω και κανα συστημα της προκοπης πλεον , τον phenom 965 και την 480 κλοκαρισμενη στα ρολογια της 580 και 8gb μνημης. το beta δεν ετρεχε καλα και ειχε πολλα προβληματα και με ξενερωσε Δεν ειχα σκοπο να το αγορασω καθολου γιατι εβλεπα και πολλα παραπονα στο διαδικτυο, οι servers του bf3 εχουν κοσμο , και λεω αντε παρατηστε με ρε να πληρωνω 100 για να γινω premium στην απατη. Τελικα μου το εκανε δωρο η γυναικα μου (εκπληξη) , μεχρι και στην ιδια ελεγα οτι δεν θα το παρω , πολλα λεφτα, πολλα προβληματα, εξοδα, αστο μωρε και με λυπηθηκε τελικα Το βαζω εχθες και στην αρχη γουσταρα γιατι τραβαει πολυ καλα στο μηχανημα μου, σχεδον νερο, δεν πεφτει κατω απο 45 στα ultra χωρις AA, με fov 90 και resolution scale 100% (μας εχουν πρηξει) και αναλυση 1080p , εχουν ριξει τα patch και ειχε και καλη αποκριση γενικα σε σχεση με το beta, ωραιο λεω, δεν τρελαθηκα να σας πω την αληθεια , προτιμω ακομα το battlefield 3 αλλα αφου το πηρα ετσι απο σποντα δεν εχω και παραπονο. Και το online gameplay με ξενερωσε λιγο, εχω συνηθησει το 3 βεβαια, αλλα καποιες πιστες ειναι τελειως αδιαφορες, δεν ενδεικνυονται για "συμπλοκες" και αντρικες μαχες χαχαχ, για παιδακια ειναι μουχαχα Αλλα ρε παιδια, ελεος. ΕΛΕΟΣ , ΕΛΕΟΣ, Ολο κρασσαρει, με εχει κοψει σε πολλα παιχνιδια στη μεση, δεν γινονται αυτα Ολα τα γνωστα μηνυματα που βλεπω οτι τραβανε ολοι, τσαμπα παιδευεσαι και στις πιστες με 2000 δεν ξερεις αν θα ολοκληρωσεις τελικα την πιστα χωρις τα crash Στο 3 κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου, εχω ανοιχτους browser, μπαινοβγαινω με alt και tab, κανω αλλα πραγματα και το παιχνιδι δεν κρασαρε ποτε/ Εδω το κανω και τρελαινεται 2 στις 7 φορες. Τι πραγματα ειναι αυτα ρε τους απατεωνες, ειναι δυνατον να βγαζουν τετοιο παιχνιδι, να μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου και να τραβαμε ολα αυτα? Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε ? Τι ειναι αυτό το πράγμα? Ας περιμεναν να το βγαλουν οταν ηταν ετοιμοι σε ολα, φανταζομαι δηλαδη οτι ειμαι και αχαριστος που τα λεω αυτα, φανταζομαι τι τραβηξατε οσοι το παιζατε πριν το patch. Συγνωμη για το ξεσπασμα, αλλα συγχιστηκα και αμα συνεχιστει το κακο και σημερα που θα παιξω, θα παιζω 3 μεχρι να καταφερουν να το φτιαξουν. Πρωτα τα αρπάξανε και τωρα μας δουλευουν. Ασε το αλλο που σε μερικα παιχνιδια ξαφνικα λαμπει η πιστα σαν για ενα δευτερολεπτο σαν defocus στην paracel storm τυχαια. Τι ειναι αυτα τα πραγματα ωρε? Ευχαριστω , γεια σας.
  16. cos_dr

    Battlefield 4

    παιδια, μου παει καλα στην 480 που την εχω στα ρολογια της 580 , ρυθμισεις ultra χωρις ΑΑ και βγαλμενο το blur, δεν εβαλα fps να δω παντως ειναι smooth για αυτη την πιστα, ισως στις αλλες η ρυθμισή μου να ειναι υπερβολικη. Εχω κι εγω κολληματάκια, αλλα οπως ειπωθηκε τα εχουν και αλλοι με καλυτερα συστηματα, θα δουμε τους drivers, μπορει να ειναι και server lag . Παντως δεν με ενθουσιασε στην αισθηση αλλα ειναι ακομα νωρις , ετσι ειχα νιωσει και με την beta του bf3. Ωραιο ειναι παντως, αντε με το καλο και η πληρης εκδοση
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.