Jump to content

Stefa147

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Stefa147

  • Γενέθλια 17/03/1982

Stefa147's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stefa147

    Asus xonar essense stx - Πρόταση ηχείων

    Οχι,οχι την ειχε ενα φιλαρακι και μου την κανει πασα στο 100αρικο..σε αριστη κατασταση.Καμια z ελεγα να επαιρνα αλλα το ειδα ευκαιρια με 20 ευρω παραπανω..
  2. Καλησπερα. Απο την επόμενη εβδομάδα θα είμαι κατοχος μιας essense stx και θα ήθελα τις προτάσεις σας για το τι ηχεια (2.1 ή 2) θα ηταν η καλύτερη επιλογή για την συγκεκριμένη κάρτα.Budget μεχρι 150. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Stefa147

    ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ

    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; δεν την εχω ακομα την καρτα.την περιμενω σε καμια βδομάδα. Εισαι ευχαριστημένος με την z ;
  4. Stefa147

    ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ

    Για να μην ανοιγω νεο θέμα. Τι ηχεια θα προτείνατε για μια asus xonar essense stx ;
  5. Stefa147

    ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ

    Θα προσθέσω asus xonar essense stx
  6. Stefa147

    ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ

    Επετρεψέ μου να διαφωνήσω.Από την στιγμή που επηρεάζουν την συνολική απόδοση μιας κάρτας εστω και για μπατζετ κατω των 100 ευρώ εμένα με ενδιαφέρουν και οι πυκνωτές στην κάρτα που θα κουμπώσω στο σύστημα μου.Ολα παίζουν το ρόλο τους και τίποτα δεν ειναι τυχαίο..
  7. Stefa147

    ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ

    Εν μέρει σωστό - εν μέρει Λάθος.Υπάρχει άλλη μια διαφορά μεταξύ z bulk και zx η οποία είναι κατασκευαστική. Η διαφορά είναι ότι η zx βγαίνει με τους χρυσούς πυκνωτές της nichicon οι οποίοι είναι ποιοτικότεροι απο τους απλούς και επηρεάζουν την απόδοση της κάρτας ήχου προς το καλύτερο φυσικά.Το βέβαιο είναι ότι η zx έχει σιγουρα τους χρυσούς και ότι η bulk έκδοση όχι. Για την z retail (π.χ αυτή που έχει το κιτρινομάγαζο..) οι απόψεις διαφέρουν.Καποιοι αναφέρουν ότι εχουν κυκλοφορήσει κάποια αρχικά μοντέλα z retail με τους χρυσούς πυκνωτές κάποιοι αναφέρουν πως έχουν αγοράσει retail και είχαν κουμπωμένους απλούς πυκνωτές.. Παραθέτω και το παρακάτω video :
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.