Jump to content

cbarbas

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About cbarbas

  • Γενέθλια 19/11/1966

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Ιδ. Υπαλληλος

cbarbas's Achievements

  1. cbarbas

    προβλημα με το AllShare της samsung

    Ωραια, αυτο με το UTF, δε χρειαζεται να το κανεις παντα, εκτος φυσικα εαν βλεπεις τους υποτιτλους οτι ναναι, συνηθως δε συμβαινει! Καλυτερα πιστευω ειναι να το κανεις με το "Σημειωματαριο", ανοιγμα και "αποθηκευση ως", επιλεγωντας πρωτα τη κωδικοποιηση που βρισκεται κατω.
  2. cbarbas

    προβλημα με το AllShare της samsung

    Πιθανον οπως στο serviio που δε τα καταφερα εγω, ετσι δε τα καταφερες και εσυ με το PLEX. Εαν θελεις να ξαναδοκιμασεις παντως παρε μερικες λεπτομεριες, αντιγραφω απο αναρτηση που εκανα σε αλλη κοινοτητα, Re: Plex media centerΕτσι το εχω σεταρισμενο εγω,Σημαντικο ειναι η ρυθμιση του PLEX στον υπολογιστη,1, Server/Agents, το "Local Media Assets" να ειναι επανω2, Server/Languages, "Prefer Audio-English", "Prefer Subtitles Ελληνικα", "Subtitle Mode-Manually", για το τελευταιο βρηκα οτι δουλευει καλυτερα ετσι, απλα επιλεγεις μετα τον υποτιτλο3, Σωσε και τα αρχεια υποτιτλων σε UTF-8, μπορει να βοηθησει4, Εαν εχεις "MKV" ταινια και ειναι 3D θα πρεπει η ταινια και το αρχειο υποτιτλων να ειναι μεσα σε φακελλο με το ονομα της ταινιας για παραδειγμα, εαν δεν ειναι 3D δε χρειαζεται5, Να επιλεξεις "MOVIES" οταν δημιουργεις βιβλιοθηκη για ταινιες και οχι κατι αλλο, αντιστοιχα,6, το "TV Shows" για σειρες και τηλεοπτικες εκπομπες.Αυτα ολα ισχυουν εαν εχεις PLEX εφαρμογη στην SAMSUNG.Παραδειγμα,F:\Movies Series\Plex\Movies --- δε χρειαζεται φακελλος, ταινια και αρχειο υποτιτλων να εχουν ιδιο ονομαF:\Movies Series\Plex\Movies 3D --- εδω θελει οπωσδηποτε φακελλο και μεσα η ταινια με τους υποτιτλους που πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα με το αρχειο της ταινιαςF:\Movies Series\Plex\Series --- δε χρειαζεται φακελλος, ταινια και αρχειο υποτιτλων να εχουν ιδιο ονομαF:\Movies Series\Plex\TV ShowsΤο "transcoding" ξεχνατο, καντα ολα ενημερωση και τσεκαρε οπωσδηποτε το "Direct Play" στις ρυθμισεις, "WEB/Player/Show Advanced"
  3. cbarbas

    προβλημα με το AllShare της samsung

    Υπαρχει και ο PLEX Server ΕΔΩ. Το serviio δε μπορεσα να το δουλεψω με τιποτε στην SAMSUNG H6500 που εχω, φυσικα σε αλλους δουλευει.
  4. cbarbas

    Νόμιμη η διαδικτυακή αγορά τσιγάρων;

    Παντως το θεμα τσιγαρα εχει ξεφτιλιστει στα συνορα. Περσι το καλοκαιρι που ειχα παει Σκοπια, 1 πακετο αφηναν και εβγαζαν αφρους σε οσους βρισκαν περισσοτερα. Μεχρι και για αυτοφορο τους προιδοποιουσαν για την επομενη φορα. Βασικα ηταν πολυ αυστηρος ο ελεγχος για τσιγαρα, καπνο και ποτα.
  5. cbarbas

    Ποια CPU Cooler Για ASUS MAXIMUS VI FORMULA Με High Profile RAM

    Παντως αξιζει μια ακομη προσπαθεια, με τις τελευταιαες εκδοσεις του STEVEDX10 εχει διορθωσει παρα πολλα θεματα που υπηρχαν, απο την 2,3 και μετα. Με τις προηγουμενες ειχα και εγω συνεχεια CTD.
  6. cbarbas

    Ποια CPU Cooler Για ASUS MAXIMUS VI FORMULA Με High Profile RAM

    OK, για το FSX το συνεχιζω στι συνδεσμο που εβαλες ΕΔΩ. Ακυρo, δεν ειχα προσεξει οτι ειναι σε αλλο forum. ------------------------------------------------------------------------------ Μπα θα διαφωνησω λιγο, για παραδειγμα, FSXA, ολα στο τερμα,PMDG T7 ΄η AEROSOFT AIRBUS,FTX, GLOBAL, VECTOR,FS GLOBAL,σε βαρυ σκηνικο, AEROSOFT EDDF ας πω,ASN με OVERCAST, εχω με το T7 15/25 (+-) frames cockpit και με online traffic και ειναι smooth. Οι ρυθμισεις ειναι οσο πιο λιγες γινεται, τα FSX.cfg tweaks εννοω, οσο αφορα το DX10,δες αυτο, http://www.nzfsim.org/index.php?dsp=downloads&f_sort=fixerκαι αυτο υποθετω το ξερεις, https://stevesfsxanalysis.wordpress.com/category/dx10/ οσο αφορα το FSX για οδηγο ειχα αυτο,http://www.simforums.com/forums/the-fsx-computer-system-the-bible-by-nickn_topic46211.html Ολα αυτα με την 275 και χωρις overclocking.
  7. cbarbas

    Ποια CPU Cooler Για ASUS MAXIMUS VI FORMULA Με High Profile RAM

    Ναι, οσο αφορα ρυθμισεις κλπ για το FSX τα ξερω παρα πολυ καλα και το τρεχω εδω και 2 μηνες σε DX10, φανατικος εδω και 10 χρονια! Δεν εχω ουτε θεμα με frames, δεν ειναι πολλα βεβαια γιατι χρησιμοποιω οτι πιο βαρυ υπαρχει σε addons, κυμαινονται απο 15 εως 60+ αναλογως τη κατασταση, αλλα ειναι πολυ smooth. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν εκανα Overclocking εως τωρα και αν το κανω θα το παω χαλαρα μαλλον. Ολα αυτα μεχρι πριν λιγες ημερες βεβαια που παρεδωσε πνευμα η GTX275, πηρα μια MSI GTX760 OC, οποτε οποιες δοκιμες απο Δευτερα ή Τριτη οταν την παρω, μου ξεφυγε τελειως αυτο, δε παμε καλα!
  8. cbarbas

    Ποια CPU Cooler Για ASUS MAXIMUS VI FORMULA Με High Profile RAM

    ΟΚ, αυριο το πρωι τοτε, τωρα εχουμε αλλα, καλο βραδυ.
  9. cbarbas

    Ποια CPU Cooler Για ASUS MAXIMUS VI FORMULA Με High Profile RAM

    Ωραια, οπως ειπα, ψαχνομαι για να παρω αεροψυξη, δεν εχω για να αρχισω κατι γιατι ειμαι με τη μανησια, σωστα?! Το κουτι που εχω ειναι αυτο αλλα χωρις το τροφοδοτικο που λεει. Κλασικο, χωρις σιτες πανω κατω, δε θελω θορυβο με τιποτε Θελω να δω και τι χωρο εχω για το υψος της ψυκτρας, εαν θυμαμαι καλα πρεπει να εχω 15 με 16 ποντους αλλα θα το μετρησω ξανα. Αυτο που ασχολουμαι 99% ειναι το FSX και κανενα αλλο που θα βαλω για να περασει η ωρα, αλλα δε μιλαμε για ξενυχτια στην οθονη!
  10. cbarbas

    Ποια CPU Cooler Για ASUS MAXIMUS VI FORMULA Με High Profile RAM

    Υπαρχει θεμα budget, απο οτι εχω δει δε μιλαμε και για τεραστια ποσα για ψυκτρες, εκτος εαν για τα 4,5 που λεει και NTG μιλαμε για high end ψυξτρα!!!
  11. cbarbas

    Ποια CPU Cooler Για ASUS MAXIMUS VI FORMULA Με High Profile RAM

    Αυτο με τη μεταφορα στα μαυρα slot εαν δε δημιουργει θεμα τοτε μαλλον ειμαι ενταξει. Απλα και απο οσα θυμαμαι παλιοτερα δε ηταν κατι που συστηνεται και για αυτο το φοβαμαι λιγο! Ναι για αυτο τη θελω τη ψυξτρα, λεω να το παω στα 4,2 με 4,3 αλλα γενικα καπου εκει και με οσο πιο απλο τροπο γινεται.
  12. Γεια σας Εχω την ASUS MAXIMUS VI FORMULA με τον i4770K σε stock ψυξη και με CORSAIR Vengeance® — 8GB Dual Channel DDR3. Ποιες ψυκτρες θα μου κατσουν χωρις προβλημα τις υψηλου προφιλ RAM που εχω, εχεις κανεις τα αντιστοιχα με εξτρα ψυξη? Σημειωση, δε με ενδιαφερει η κλειστου τυπου υδροψυξη. Ευχαριστω
  13. cbarbas

    BSOD Στο Boot

    Τελικα μετα απο πολλα τεστ αποδειχθηκε οτι η καρτα γραφικων μας αφησε χρονους.
  14. cbarbas

    BSOD Στο Boot

    Να ρωτησω, η μητρικη εχει αυτο Graphic Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DisplayPort ports - Supports HDMI with max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz - Supports DisplayPort with max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz / 3840 x 2160 @ 60 Hz Supports Intel® InTru™ 3D, Quick Sync Video, Clear Video HD Technology, Insider™ τωρα αυτο σημαινει οτι ασχετα εαν η GTX275 εχει καταστραφει η οχι, σημαινει οτι απο τις εξοδους DVI βλεπω κανονικα στην οθονη εξ αιτιας του παραπανω, οπως και βλεπω ή σημαινει οτι η GTX275 ειναι ενταξει? Και εχω TeamViewer.
  15. cbarbas

    BSOD Στο Boot

    Καλημερα Απο αυτο ερχομαι, μολις πηγα τη SMART TV στο δωματιο και δοκιμασα με το HDMI αλλα η TV δε επιανε κανενα σημα. Ειδα και το manual της TV, δε λεει κατι, μονο οτι συνδεεις υπολογιστη και τιποτε για ρυθμισεις, οποτε υποθετω επρεπε να ειχα εικονα σωστα! Δε πιστευω οτι εχω ανταπτορα αλλα θα ψαξω στα κουτια μου και μετα θα δοκιμασω σε αλλη PCIe.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.