Jump to content

Samoilaros

Members
  • Posts

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Samoilaros

  • Γενέθλια 13/07/1993

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα, Υμηττό
  • Ενδιαφέροντα
    Μπάσκετ, Gaming, PC Config
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής, Οικονομικά

Samoilaros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω θέμα με τα αγγλικά. Αλλά πιο πολύ με προβληματίζει το support τους γενικά.
  2. Αααα, ωραία. Νόμιζα ότι έπρεπε να πάρω την Agean π.χ. Γενικά μέσω του διεθνές site λέτε να μην μπλεκτώ; Έχει κατά πολύ καλύτερες τιμές μέσω αυτού.
  3. Μωρέ καταλαβαίνω τι σημαίνει η λέξη, αλλά δεν καταλαβαίνω εμπλέκονται η κράτηση θέσεων και άμα γίνεται ηλεκτρονικά ή πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο.
  4. Που να πάρω; Είμαι παντελώς άσχετος επί του θέματος και μου ανέθεσαν εμένα τα εισιτήρια. :help1:
  5. Το check in πώς γίνεται; Πρέπει να πάω από το αεροδρόμιο; Άμα κλείσει για 4 άτομα εισιτήρια, πρέπει να πάμε και οι 4ις;
  6. Τα εκτυπώνω χωρίς θέση ή με θέση; Το check in που χρειάζεται άμα τα εκτυπώσω;
  7. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κλείσω εισιτήρια για Γερμανία μέσω κάποιου site. Βρήκα δύο πολύ καλά. Ένα ελληνικό [ airtickets.gr® | Αεροπορικά, Ξενοδοχεία, Ακτοπλοϊκά, Αυτοκίνητα ] και ένα διεθνές (που έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια) [www.kayak.com] . Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ εξωτερικό, ούτε με αεροπλάνο και δεν έχω κλείσει ποτέ εισιτήρια μέσω internet. Έχω κάποιες ερωτήσεις. α) Μπορώ να κάνω κράτηση ηλεκτρονικά και να πάω να πάρω τα εισιτήρια με αντικαταβολή; Ή αναγκαστικά χρεωστική/πιστωτική/paypal ; β) Αν χρειάζεται χρεωστική/πιστωτική/paypal πώς θα πάρω τα εισιτήρια; Θα πρέπει να τα εκτυπώσω; γ) Αλλάζει κάτι στο άμα το site είναι ελληνικό ή όχι; Γενικά θα ήθελα να ξέρω κάποια πράγματα πριν κάνω κάποια κίνηση. Κάτι πήρε το αυτί μου για check-in μία δύο μέρες πριν από την πτήση. Τι είναι αυτό; Τότε δίνουν τα εισιτήρια; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, Γιώργος.
  8. Samoilaros

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Είχα ακούσει κάτι για τις τάσεις ότι πρέπει να το ψάξεις πριν από την εγκατάσταση. Δεν είχες θέμα ε; Ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να πάρω...
  9. Samoilaros

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Το οποίο είναι; Πήρες μόνο τα καλώδια ή τα έχει έτοιμα; π.χ 8pinο sleeved κλπ; Α το άνοιξα και είδα τι παίζει. Αξιόπιστα; Ποσο πήγε το μαλλί αμα θυμάσαι..
  10. Samoilaros

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Τα sleeved καλώδια του psu τα βρήκες έτοιμα ή εσύ τα έφτιαξες;
  11. Samoilaros

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Τοστέρια και πάλι τοστιέρα. Έχω πάρει μία, η οποία έκανε 40-50 ευρώ και ψήνω και καλαμάκια, στήθος κοτόπουλο, μπιφτέκια και όλα σε 5-8 λεπτά. #HomeAloneToo
  12. Samoilaros

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Μωρέ δεν είπα ότι είναι προσφορά . Και σαφώς είναι πιο δύσκολο να φας μία τέτοια μπριζόλα, γι'αυτό και την βάζουν "δώρο" άμα την φας. Γιατί την τρώνε λίγοι.
  13. Samoilaros

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Papageorge λέγεται το μαγαζί. Στάση Δάφνη με μετρό. Καθώς βγαίνεις δίπλα στα Everest. Υπάρχει και ένα με 14 ευρώ που έχει πανέ κοτόπουλο, δύο μπιφτεκάρες, μπέικον, onion rings, πατάτες με cheddar&bacon και άμα το φας σου δίνουν δώρο κοκα κόλα. Πρέπει να βρω την φωτογραφία να κλάψετε. Λοιπόν την βρήκα την φωτογραφία.
  14. Samoilaros

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Βλαμένο τέλος; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ. Από τον τελευταίο κύκλο δες το τελευταίο επεισόδιο. Τα άλλα 23 υπάρχουν μόνο για να βγάλουν κύκλο.
  15. Samoilaros

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Πάντως τρομερή σκηνοθεσία, τρομερή πλοκή. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αρχικά μου θύμιζε λίγο Dexter από θέμα Serial killers και ψυχώσεων. Αλλά εντάξει έχει πάει σε άλλο επίπεδο το Hannibal. Μερικοί θα την αγαπήσουν σαν σειρά, πολλοί δεν θα δεχτούν την ωμή βία και γενικά το όλο σκηνικό. Από που την βλέπεις; Αξίζει; Είδα πολύ καλές κριτικές και σκέφτομαι να την ξεκινήσω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.