Jump to content

kirkman

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kirkman

  • Γενέθλια 23/01/1980

kirkman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ok καθαρισα!!! ευχαριστώ πολύ φίλε!:happy2:
  2. δεν το κάνει μόνο σε ενα φορουμ! ακόμα και εδώ μου το κάνει. ΠΧ στο σχόλιο σου που γράφεις: "Eγω που τον εχω εγκατεστημενο στο firefox και στον i.e δεν εχω κανενα προβλημα, εχω ξεχασει πως ειναι οι διαφημισεις." το firefox ειναι πρασινο και υπογραμμισμενο και με το παω το ποντικι εκει βγαζει ενα παραθυρακι "κερδισατε ipad" κλπ
  3. κόπηκαν τα παράθυρα που ανοίγαν και σταμάτησαν σχεδόν όλες οι διαφημίσεις. Ωστόσο δεν κόπηκαν όλες. Σε ενα φόρουμ ασχετο που μπαινω, πάνε να ανοίξουν οι διαφημίσεις αλλά κόβονται και γράφει "ads not by this site", αλλά εξακολουθούν κάποιες λέξεις του κειμένου να είναι πράσινες και υπογραμμισμένες και με το που περάσω τον κέρσορα απο εκει, ανοιγει ενα μικρο pop up με παπαριες (γινόταν και πριν αυτο)
  4. βασικά χρησιμοποιώ google chrome. υπάρχει κάτι αντίστοιχο?
  5. Πως μπορώ να γλυτώσω τις διαφημίσεις στο youtube αλλά και τα pop ups?
  6. kirkman

    Αρχάριος στη C

    σωστός! Ευχαριστώ!:happy2:
  7. kirkman

    Αρχάριος στη C

    Δεν δημιουργούσα project. Εκανα απ'ευθείας αρχείο. Τωρα έκανα project και όντως υπάρχει αρχείο hello.exe Aν όμως κάνω διπλό κλικ, τότε ανοίγει το command prompt, τρέχει το πρόγραμμα και αμέσως κλείνει το command prompt! Αντίθετα, αν το τρέξω με run από τον editor τότε τρέχει κανονικά. Το δοκίμασα σε απλό πρόγραμμα #include <stdio.h> main() { printf("geia"); return 0; }
  8. kirkman

    Αρχάριος στη C

    Eνώ τα προσπάθησα όλα, τελικά κατέβασα το code::blocks 8.02 στο οποίο τελικά γράφω τον κώδικα απευθειας και κάνω και compile και το τρεχω το προγραμμα και βλέπω και αποτελεσμα! Απλα δεν βρισκω τα exe files!!
  9. kirkman

    Αρχάριος στη C

    Διάβασα ότι πχ το πρόγραμμα hello μπορώ να το στείλω σε φίλο ωστε να το τρέξει. Λογικά πρέπει και μπορώ να του στείλω μόνο το executable αρχείο. Ψάχνω να βρω κάποιο Hello.exe αλλά βρίσκω μόνο ένα hello.exe.embed.manifest Αυτό είναι? Κάτι δεν έχω κάνει σωστά ε? Όταν το τρέχω το πρόγραμμα με build και run, τρέχει και όλα καλά. Δεν θα έπρεπε όμως να αποθηκεύεται κάπου και ένα αρχειο hello.c ?
  10. kirkman

    Αρχάριος στη C

    Kατέβασα και εγκατέστησα το Eclipse και το Cοdeblocks MinGW. Ωστόσο κολλάω στο ξεκίνημα. Δηλαδή ανοίγω το eclipse και προσπαθώ να ξεκινήσω να γράφω το πρώτο μου προγραμμα. File-> New-> Project->C++ Project. Εδώ μου ζητάει να βάλω όνομα στο project (βάζω πχ aman) και στα toolchain γραφει Cross GCC. Παταω next και με βγαζει στα select configurations που εχει ηδη επιλεγμενα τα Debug και Release. Παταω next και με βγαζει στο Cross GCC Command. Εδω τι συμπληρώνω? Αν πατήσω Finish με βγαζει καπου που γραφει 2 errors ( Programm "g++" not found in PATH και Programm "gcc" not found in PATH) και δεν μπορω να γραψω κάπου τις εντολές. Τι κάνω λάθος?
  11. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Θα συμμετάσχω σε κάτι εξετάσεις, στις οποίες το ένα μάθημα είναι η πληροφορική και ένα από τα βιβλία είναι η "Δομές Δεδομένων με C". Είχα κάνει πολύ παλιότερα κάποια μαθήματα C, αλλά θεωρώ ότι είμαι σχεδόν στο μηδέν και κάπως έτσι θα ήθελα να με αντιμετωπίσετε προκειμένου να με βοηθήσετε. Πρέπει προφανώς να μάθω πρώτα C και μετά να περάσω στις Δομές Δεδομένων. Πρώτα πρώτα, πρέπει να κατεβάσω κάποιον editor. Ποιόν μου προτείνετε? Visual Studio?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.