Jump to content

metakis

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by metakis

  1. metakis

    Call Of Duty:Ghosts

    Φίλε μου μάλλον δεν έδωσες την δέουσα προσοχή στα γραφόμενα μου.. "Ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.." είπα... Αλίμονο αν φτιάχναμε καινούριο υπολογιστή για ένα και μόνο παιχνίδι.. Ο υπολογιστής μου πλέον δεν πληρεί τις απαιτήσεις πολλών παιχνιδιών.. Ούτως η άλλως καιρό τώρα σκέφτομαι να φτιάξω καινούριο.. κι όσον αφορά το cod το θεωρώ μια χαρά παιχνίδι, εξάλλου γούστα είναι αυτά.. Τα παιχνίδια είναι σαν τις γκόμενες, αν πχ σου αρέσουν οι χοντρές εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
  2. metakis

    Call Of Duty:Ghosts

    Ε ναι σκέψου όμως πως θα μπορούσε να είχε καεί και το ίδιο το pc :jump1:
  3. metakis

    Call Of Duty:Ghosts

    Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ναι το έψαξα λίγο και ξενέρωσαααα... Τελικά θα αναγκαστώ να πάω για ολική αναβάθμιση.. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.. Φίλε SKAL τι να μου κάνει μια κάρτα γραφικών?? Όλο το σύστημα θέλει αλλαγή.. Βρήκα ήδη τι θα αγοράσω.. :dance3:
  4. metakis

    Call Of Duty:Ghosts

    Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιό λόγο βγάζει error και δεν ξεκινάει το παιχνίδι? Τα χαρακτηριστικά του pc είναι: CPU Intel Core Duo E8400 3.00 GHz. RAM 6GB. GPU GTX 280. Windows 7 64bit.. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.