Jump to content

mi8randir

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mi8randir

  • Γενέθλια 19/01/1966

mi8randir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mi8randir

    Συνταγή για απλό pc.

    ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις και τον κόπο σας, μάλλον θα πάω στη λύση με τον core i3, ελπίζω να προλάβω να τα παραγγείλω πριν πέσει κι άλλο το ευρώ!
  2. mi8randir

    Συνταγή για απλό pc.

    @cabdik, χαχα εννοώ ότι δε χρειάζεται να παίζει assasin's creed, chrysis και τέτοια βαριά παιχνίδιασε hi graphics.
  3. mi8randir

    Συνταγή για απλό pc.

    Παίδες επανέρχομαι στο θέμα αφού μίλησα με τη μικρή. Μου είπε ξεκάθαρα ότι θέλει pc (κι εγω κουφάθηκα) και ότι της αρέσει η πληροφορική (ξανακουφάθηκα) και ότι έχει μαζέψει 600 ευρώ! Ο προϋπολογισμός είναι αυτός και αν είναι λίγο παραπάνω δε χάλασε ο κόσμος αλλά πρέπει να είναι σύστημα κομπλέ με οθόνη. Τελικά θα μπουν windows γιατί τα ζήτησε. Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Η τιμή είναι για hardware μονο. Επίσης να μπορεί να κάνει κι ενα casual gaming όχι τρελλά πράγματα. Δηλαδή δε χρειάζονται κάρτες γραφικών του τύπου R9 270 κλπ. (Ελπίζω να μη σας έχω πρήξει)
  4. mi8randir

    Συνταγή για απλό pc.

    Λίγο πολύ συμφωνώ με τις απόψεις σου Idonthave, οι προτάσεις σου είναι ενδιαφέρουσες και με κάνουν να πιστεύω ότι θα βγάλω άκρη να συγκρατήσω χαμηλά τον προυπολογισμό.
  5. mi8randir

    Συνταγή για απλό pc.

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προσπάθειές σας (καλό το pc του Idonthave) θα ρίξω στο τραπέζι και την πρόταση του λάπτοπ!
  6. mi8randir

    Συνταγή για απλό pc.

    Καλό το pc με 440 ευρώ όμως είναι εκτός budget, ήλπιζα να μην ξεπεράσω τα 300 κατά πολύ. Γιατί όχι ubuntu είναι φιλικά και ελαφριά, τα παιδιά προσαρμοζονται αμέσως δεν είναι σαν εμας. Το λαπτοπ δεν είναι κακή ιδέα αλλά μου είπαν για pc που θα το έχει μέχρι να τελειώσει το σχολείο δηλαδή τέσσερα χρόνια περίπου.
  7. Γεια χαρά σε όλους, θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής ζήτημα. Ένας φίλος άσχετος με pc μου ζήτησε (αγγάρεψε ) να τον βοηθήσω (δηλαδή να το κάνω εγώ) να φτιάξει ένα pc για την κόρη του που είναι μαθήτρια γυμνασίου και να είναι budget σύστημα. Στην αρχή σκέφτηκα να του βάλω μητρική FM2+ με επεξεργαστή Α6 με κόστος περίπου 130ευρώ περίπου και μαζί με μνήμη 4G, ένα σκληρό 500G και βάλε ένα απλό κουτί και ένα τροφοδοτικό να κάνει η μκρή τη δουλίτσα της που σημαίνει facebook κουτσομπολιο άντε και καμιά σχολικη εργασία στο office. Μετά είδα ότι είναι πιο φτηνό να βάλω socket 1150 με Pentium G3220. Τι να κάνω; είναι μεγάλη η διαφορά στην απόδοση των δύο συστημάτων ή η διαφορά των 20 ευρώ δεν δικαιολογείται; Το AMD είναι προτιμότερο από το Ιντελ ή δεν υπάρχει διαφορά. Κάρτα γραφικών δε θέλω να βάλω για να μην ανεβάσω το κόστος. Επίσης σκέφτομαι να βάλω λειτουργικό ubuntu που είναι τζάμπα και δε θέλω να βάλω πειρατικά win.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.