Jump to content

antonio_ch

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About antonio_ch

  • Γενέθλια 19/04/1987

antonio_ch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. φιλε RGB επειδη εχω δοκιμάσει διαφορα νομιζω ότι αυτο που προτείνεις ακούγεται σα πολύ καλη λυση! οποτε θα το δοκιμάσω και αυτο...και ελπιζω να ειναι το λυτρωτικο χτύπημα!
  2. το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο ελαττωμα το ειχε απο το εργοστασιο! και το εχουν παραδεχθει και οι της eshop! δεν ειναι κατι που βγάζω απ το κεφάλι μου!αν οπως λες δε το θεωρει ελαττωματικο ας το παρει πισω και ς μου δώσει ενα αλλο!μα το να κανεις ενα αυτοκολητο και να το βαλεις για να κλεισεις τη συσκευασια δεν ειναι τιποτα(το αυτοκολλητο ούτε bar-code ειχε ουτε τιποτα) οσον αφορα την lenovo επικοινωνησα με την ελληνικη αντιπροσωπια...και η απαντηση που πηρα ειναι ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το προιον αντικαθισταται εφοσον εχει εργοστασιακο προβλημα....αρκει να εχει αγοραστει απο δικους μας μεταπωλητες!δε μπορούμε να δεχτούμε και να σου αντικαταστησουμε προιον που πηρες απο αλλου! το ανεφερα αυτο στο eshop οτι εχω αδεια-παροτρυνση-ΔΙΚΑΊΩΜΑ να το πανε στη lenovo και να μου αντικαταστησουν το laptop (ουτε καν να μου αντικαταστησουν μονο την οθονη) και αρνουνται να συνεργαστουν! καπου εκει υποψιαστηκα και έψαξα το θέμα και έμαθα οτι το laptop ειναι αγορασμενο Απο τη lenovo πολωνιας το οποιο ειναι (β διαλογης) με αποτέλεσμα να μην έχει καμια αρμοδιατητα η εδω λενοβο! εκτος αυτου το λαπτοπ μου λενε ότι το ανοιξαν στο Eshop και προσπαθησαν να το φτιαξουν αλλα απετυχαν!το ανεφερα αυτο στη lenovo ελλαδος (ολη μερα ειμαι στα τηλέφωνα οπως καταλαβατε) και μου ειπαν...οτι το eshop ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ Service lenovo...και εφοσον ανοιχτηκε εχω τεθει εκτος οποιασδηποτε εγγυησης της lenovo!:hang3: ολα οσα συμβαινουν μονο γελοια θα μπορούσα να τα χαρακτηρισω! η lenovo να με καλύπτει και το eshop να μη με αφηνει να βρω το δικιο μου!
  3. ακριβως αυτο! το λαπτοπ ειναι ελαττωματικο!εφοσον ΔΕΝ ειναι ακριβως στην ιδια κατασταση με ενα αλλο ...θεωρειται ελαττωματικο!αν κανω λαθος διορθωσε με! το οτι η lenovo δεν αντικαθιστα 2 και λιγοτερα pixel είναι αλλο! να ανοιγα το λαπτοπ να ηταν μια χαρα και μετα απο ενα μηνα να καιγόταν ΕΝΑ pixel φυσικα δε θα ημουν μέσα στην εγγυηση για να μου το φτιαξουν-αντικαταστησουν! αλλα εδω μιλάμε για ενα ελαττωματικο λαπτοπ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ! (τα κεφαλαια γραμματα δε τα βαζω για να φωναξω η να ειρωνευτω αλλα για να τονισω καποιες λεξεις)
  4. φυσικα και καταλαβα...για το αν μια ανοιγμένη συσκευασια θεωρειται στην αρχικη κατασταση της η όχι! και πως θα καταλάβω οτι ενα προιον ειναι ελαττωματικο αν δε το ανοιξω; με μαντικες ικανοτητες;
  5. nikchris πως γινεται ο νομος να ειναι ιδιος για οποιοδηποτε καταστημα εκτος eshop? γιατι οσες φορες επεστρεψα ενα προιον σε μια εταιρεια ΑΝΟΙΧΤΟ επειδη ηταν ελαττωματικο...το πηραν και μου το αντικατέστησαν!
  6. το οτι το ανοιξα τη συσκευασια επικαλούνται ότι ειναι μεταχειρισμενο και δε μπορούν να το μεταπωλησουν...οποτε δε μπορούν να επιστρεψουν ολοκληρη την αξια του προιοντος! δηλ επειδη εκοψα το αυτοκολητο που κλεινει το κουτι!
  7. το δεχομαι οτι η lenovo στην εγγυηση της δεν καλυπτει 2 η λιγοτερα καμενα pixel!το θεμα ειναι οτι δεν τα έκαψα εγω λόγο χρησης; με το που ανοιξα το λαπτοπ ηταν καμενο! και το επεστρεψα κατευθειαν!ακομη και οι πωλητες του eshop το παραδεχτηκαν οτι το προβλημα ειναι εργοστασιακο!αλλα γυρνανε και μου λενε οτι δε μπορω να στο αντικαταστησω!και που να ξερω εγω οτι εχει καμενο pixel χωρις να το ανοιξω; επρεπε να το ανοιξω εκει και να το δοκιμασω πριν πληρωσω! το θεμα ειναι οτι η lenovo(τουλάχιστον η ελληνικη) με το που ανεφερα οτι το λαπτοπ εχει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ προβλημα...ειπαν να το επιστρεψω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στη lenovo και να μου το αντικαταστησει..είτε έχει ενα ειτε δυο ειτε 100 pixel ολα αυτα..αρκει να το εχω αγορασει απο μεταπωλητη ο οποιος προμηθευετε λαπτοπ lenovo απο την ελληνικη!καπως έτσι μετα απο ψαξιμο εμαθα οτι το eshop δεν προμηθευεται απ αυτους τα λαπτοπ οποτε δε μπορει να με καλύψει!! οσο για το αν μπορεις να βρεις καποιον υπευθυνο του eshop...θεωρειται αδυνατο(για οποιον το έχει προσπαθησει το ξερει)
  8. λενε πως επειδη το εχω ανοιξει και επειδη έχω σκισει το αυτοκολλητο το οποιο δεν εχει πάνω ούτε bar-code ούτε τιποτα...δεν ειναι στην αρχικη κατασταση οποτε δε μπορουν να το δεχτουν πισω και να το ξαναπουλησουν ως καινούριο...και γι αυτο επειδη θα παει στην κατηγορια stock που ειναι πιο φθηνα...γι αυτο μου επιστρεφουν 80€ λιγότερα αν εχεις ευκαιρο...μπορεις να μου στείλεις ολοκληρο το νομο;;
  9. ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ μεσα στη μεση...και ειναι λιγο ενοχλητικο! και εκτος αυτου...το λαπτοπ ειναι κανουριο!!! να ειχε περασει 1-2 μηνες δε θα με πειραζε! απλα το απαραδεκτο της υποθεσης ειναι η συμπεριφορα του e-shop!!
  10. παιδια το εχω κανει ολα...και συνηγορο του πολιτη πηγα και σε δικηγορο ο οποιος μου ειπε θα τραβηξει πολυ η ιστορια και δε ξερω αν θα δικαιωθω κιολας στο τελος με αποτελεσμα να πληρωνω κ αλλα λεφτα για τα εξοδα! Η lenovo της ελλαδος δε μπορει να κανει κατι και λογικο ειναι.το εμποριο ειναι ελευθερο οποτε μπορει ο καθενας να παραγγελνει απ οπου θελει! απλα μου λεει οτι δε μπορω να σε καλύψω εγω σαν εγγυηση...οποτε τρεξε και βρες τα με το eshop! οσο για τα παραπονα για το συγκεκριμενο μαγαζι...να σου πω την αληθεια δε το ειχα ψαξει καθόλου!και γω ειχα παραγγειλει αρκετα πραματα απο το eshop βεβαια μικρης εως αρκετα μικρης αξιας (max 20-30€) απλα τωρα που την επαθα και ξερω πως θα ζημιωθω δε προκειται να αγορασω απο το συγκεκριμενο μαγαζι ούτε μια μπαταρια.! και γι αυτο ανοιξα και το θεμα...για να ενημερωσω για το τι έπαθα και ενας ενδεχόμενος αγοραστης να είναι πιο υποψιασμενος απ ότι εγω...ώστε να μην την πατησει!
  11. καλησπερα ...σκοπος του ποστ αυτου ειναι να προφυλλαξω τυχον νεους αγοραστες απο την κοροιδια του Eshop εφοσον την επαθα για τα καλα εγω! πριν 2 βδομαδες παρηγγειλα ενα λαπτοπ μάρκας LENOVO απο τo eshop (μαζι με αλλα προιοντα)...ενω σε τηλεφωνικη επικοινωνια η παραγγελια θα ηταν ετοιμη μεσα σε 3 μερες...καθε μερα μου έβρισκαν νεα δικιολογια για να μου την καθυστερησουν! εν τελει η παραγγελια εφτασε περιπου με 10 μερες καθυστερηση! αυτο ειναι το λιγοτερο. με το που ανοιγω το λαπτοπ εχει ακριβως στη μεση ενα καμενο πιξελ.αμεσως οπως ειναι φυσικο επεστρεψα στο μαγαζι με σκοπο να ζητησω αντικατασταση...καθως το λαπτοπ ηταν ελαττωματικο απο το εργοστασιο..και οχι απο δικη μου χρηση!η απαντηση του eshop ηταν οτι η lenovo δεν καλύπτει ενα και δυο καμενα pixel αλλα απο 3 και πανω και πως το ενα καμενο pixel δε θεωρειται ελαττωματικο! μετα απο μεγαλη φασαρια καταφέρνω να πεισω τον πωλητη να παραδεχθει οτι το λαπτο ειναι ελαττωματικο ..και πως ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ σε δικη μου χρηση! αφου το κανει παραλαβη μου αποκαλπτει οτι δε προκειται να επισκευαστει αλλα ουτε και να αλλαχθει ...και πως αν θελω κατι απο τα 2 πρεπει να πληρωσω!:suicide2: μετα απο αμετρητα τηλέφωνα οπου προσπαθουσα να επικοινωνησω με καποιον υπεθυνο...δεν εβγαζα ακρη.ολοι κρυβοντουσαν στα τηλέφωνα και ο καθε πωλητης μου ελεγε τα δικα του! ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ! σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τη lenovo λεγοντας τους οτι παρελαβα ενα λαπτοπ το οποιο ειχε καμενο pixel απο το εργοστασιο παιρνω την απαντηση να το φερετε αμεσως να σας το αλλαξουμε και αμεσως μετα γινεται ο ακολουθος διαλογος len. απο που πηρατε το συγκεκριμενο laptop εγω απο το eshop len λυπαμαι κυριε...δε σνεργαζομαστε με τη συγκεκριμενη εταιρια εγω μα το λαπτοπ ειναι της δικης σας επωνυμιας len ναι το γνωριζουμε...αλλα το eshop δεν αγοραζει απο εμας τα laptop αλλα απο τη lenovo πολωνιας η οποια ακολουθει διαφορετικη πωλητικη!μας εχουν ξανακαλεσει για το ιδιο προβλημα αλλα δε μπορούμε να κανουμε τπτ!! οταν ανεφερα όλα αυτα στο eshop καναν τον κινεζο και πως δεν ξερανε τπτ! και πως το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να τους επιστρεψω το λαπτοπ και να μου επιστρεψουν την αξια του λαπτοπ μειωμένη κατα 80 ολοκληρα eyro....! εδω και μερες προσπαθω να βγάλω ακρη αλλα μεχρι τωρα τιποτα..και ξερω πως δε προκειται! οποτε στελνω το συγκεκριμενο ποστ μονο και μονο για να ειστε προιδεασμενοι σε επομενη αγορα σας απο το eshop! πριν παραλαβετε το προιον σας...ανοιξτε το εκει στο καταστημα και δοκιμαστε το...διοτι αν υπογραψετε και πληρωσετε...δε προκειται να βρειτε το δικιο σας σε ενδεχομενο ελαττωμα!!! αυτα...και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.