Jump to content

Viados

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Viados

  1. Viados

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Θέσεις εργασίας για developers στην Πράγα: https://careers.vistaprint.com/search-results/?keyword=&category=Software+Development&location=CZ-Prague&search= Άρχισα να εργάζομαι στην εταιρεία αυτή το μήνα. Το προσωπικό είναι πολύ διεθνές.
  2. Viados

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Σχεδόν κάθε χρόνο ταξιδεύω για αρκετές ημέρες σε ένα ελληνικό νησί. Μου αρέσει εκεί και άρχισα να μαθαίνω ελληνικά. Με το ατύχημα ήρθα σε από αυτό το φόρουμ. Ζω στην Πράγα και έχω εργαστεί στην εταιρεία CA Technologies εκεί για σχεδόν 7 χρόνια. Τώρα η εταιρεία ψάχνει επαγγελματίες IT και σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ενδιαφέρον για κάποιους ανθρώπους εδώ σε αυτό το φόρουμ. Μπορείτε να δοκιμάσετε τους παρακάτω συνδέσμους: Careers - CA Technologies (επιλέξτε Czech republic and Prague σε αυτήν τη σελίδα) Job search results: CA Technologies Jobs (μια γρήγορη σύνδεση, το παραπάνω link στοχεύει σε αυτό) Στο γραφείο της Πράγας εργάζονται περίπου 350 άτομα. Η γλώσσα του γραφείου είναι η αγγλική. Υπάρχουν άνθρωποι από την Τσεχία, Ρωσία, Γαλλία, Ισραήλ, Ρουμανία, Ισπανία και άλλες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.