Jump to content

lorenzo1416003728

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About lorenzo1416003728

  • Γενέθλια 18/02/1978

lorenzo1416003728's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. διαβασε τι κανει το mantle και το hsa.Συμφωνα με την amd ο kaveri εχει 12 υπολογιστικες μοναδες. Ειπες οτι ενας 8απυρηνος ειναι πιο αργος απο 4απυρηνο sandy και στο λινκ μου σου εδειξα οτι σε εφαρμογες με πολλα threads ενας fx ειναι ισαξιος η και καλυτερος απο haswell και προσθεσα πιο φτηνος κατι που προσπαθει να κανει και με τον kaveri η amd. Δηλαδη να σου δωσει ενα αξιολογο chip χωρις να εισαι αναγκασμενος να πληρωσεις ενα premium για intel. Στην τιμη που ειναι χτυπαει ολο τα προιοντα της intel ειτε επιδοσεων ειτε λογω τιμης εκτος των i7 και εχει ενδιαφερον πως θα αντιδρασει η intel για αυτο. Τελος μενει να δουμε επισημα benchmarks για να αποδειχθουν αν οσα υποσχεται η amd μπορουν να πραγματοποιηθουν.
  2. δεν ειναι off topic γιατι το λινκ δειχνει οτι ενας 8πυρηνος δεν ειναι πιο αργος απο εναν 4πυρηνο haswell εκτος απο εφαρμογες που χρησιμοποιουν λιγα thread.Επισης ειναι αρκετα πιο φτηνος , οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις τα χρηματα σου αλλου. Στην ιδια λογικη μπορεις να παρεις εναν kaveri αν ειναι κοντα στον i5. Οσον αφορα τον Kaveri θα ειναι ακομα καλυτερος με hsa και mantle σε δραση.Ας περιμενουμε benchmarks να δουμε ποσο.
  3. σε σχεση με εναν haswell παντως ειναι καλυτερη αγορα με βαση τα χρηματα που δινεις. AMD FX-8350 vs Intel Core i5-4670K
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.