Jump to content

filam

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by filam

  1. Μόνο και μόνο επειδή είναι αυτό που είναι, σου λέω και εγώ να κάνεις τη δοκιμή αλλά κάποια στιγμή δες για κανένα από 650W και πάνω όπως πχ αυτό! Απλά θεωρώ ότι αν και καλό ένα πιο δυνατό θα ήταν καλύτερα!
  2. filam

    Συμβατότητα μνημών

    Ατιμο πράγμα οι μνήμες! Καλό είναι να βάλεις ίδιες με αυτές που έχεις για να μην έχεις προβλήματα. Οπότε αν έχεις τις Fury βάλε κατευθείαν αυτές. Μην τις μπερδέψεις.
  3. Τα parts που έχεις επιλέξει είναι αρκετά καλά αν και ίσως στη θέση σου μια και δίνεις βαρύτητα στην εργασία με γραφικά να επέλεγα μια λίγο πιο σύγχρονη κάρτα όπως η EVGA GEFORCE GTX 770. To κομμάτι θόρυβος πάρε ένα καλό όσο το δυνατόν αθόρυβο τροφοδοτικό και άλλαξε την μαμα ψυκτρα του επεξεργαστή με κάποια όπως η Akasa AK-CC4013 . Η υδρόψυξη ενοείτε σαφώς καλύτερη επιλογή αλλά εγω έχω ανασφάλεια να κυλά νερό μεσα στο μηχάνημα Αν πάλι επιμένεις προτείνω έτοιμο σύστημα, δοκιμασμένο από φίλο το Corsair H110!!!
  4. filam

    Αναβάθμιση VGA, help!

    Αν αντι για όριο τα 200€ πάς στα 240€; Για δές αυτήν εδω την ASUS GTX 760 2GB OC. Αλλιώς θα περιμένεις να δείς προς Πάσχα ή μέσα Αυγούστου τι θα γίνει με τις τιμές! Εκεί όλο και κάτι γίνεται με εκπτώσεις. Μεταχειρισμένη πιθανόν να αργήσεις να βρείς σε αυτό το chipset και να είναι και από αξιόπιστη εταιρεία.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.