Jump to content

Kite27

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Kite27

  • Γενέθλια 23/07/1986

Kite27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kite27

    Sekiro (αγορά;)

    Εμένα μου φάνηκε καπως δυσχρηστο στο χειρισμό, και το θεμα της καμερας ειναι αρνητικό στοιχείο. Μπορεί να ειναι καλό παιχνίδι εν τέλει, αλλά τώρα θα ασχοληθώ με το souls, και βλέπουμε. Δεν το αποκλείω στο μελλον να ξαναδοκιμάσω, αλλά πρώτη γεύση αρνητική για τους λόγους που εξήγησα.
  2. Kite27

    Sekiro (αγορά;)

    Δεν πειράζει μπορεί να ασχοληθώ μαζί του στο μέλλον. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.
  3. Kite27

    Sekiro (αγορά;)

    Η κάμερα είναι προβληματική. Μαύρο χάλι. Μου χάλασε όλη την εμπειρία και αυτό για μένα αρκεί.
  4. Kite27

    Sekiro (αγορά;)

    Αγόρασα το Sekiro, αλλά θα πω κάτι και για άλλους που το σκέφτονται ενδεχομένως. Η κάμερα είναι προβληματική, χαλάει όλη την εμπειρία. Μακριά! Τελικά, ζήτησα refund και πήρα το DS3. Σίγουρα πράγματα μάγκες.
  5. Kite27

    Sekiro (αγορά;)

    Μπορεί να έκανα λαθος στο χαρακτηρισμό αλλα το Dark Souls ειναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αν όχι το πιο αγαπημένο μου. Θα δουμε ισως δοκιμάσω το Σεκίρο μηπως και μου αρέσει.
  6. Kite27

    Sekiro (αγορά;)

    Καλημέρα παιδιά, ψάχνομαι για action/rpg είμαι ανάμεσα στο Dark Souls 3 και στο Sekiro. Τείνω προς το δεύτερο. Να ενδώσω τελικά; Τι λέτε;
  7. Kite27

    Καλώδιο χειριστηρίου xbox 360

    @fatalara Το καλωδιο του πρωτου λινκ θα μου επιτρέπει να παιζω κανονικα ενω το εχω συνδεδεμενο; Wireless receiver εχω ήδη. Ευχαριστω για τη βοηθεια.
  8. Καλημέρα, έχω ένα ασύρματο χειριστήριο xbox 360, το οποίο είναι ασύρματο. Είναι κρίμα να πάρω καινούριο με καλώδιο, μπορώ να βρω πουθενά μόνο το καλώδιο ώστε να το συνδέω με το pc και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τις μπαταρίες;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.