Jump to content

maradonis

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by maradonis

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την παρουσίαση! Ως NAS fan και κάτοχος 2 Synology συσκευών (213+ και 215+) ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα από την ποιοτική αντιμετώπιση της ASUS στο κομμάτι αυτό αν και πρόσφατα εμφανιζόμενη και χωρίς να έχει ακουστεί με κρότο. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον συγκεκριμένο File Server που προφανώς θα αντιστοιχεί και στα επόμενα μοντέλα.

    1) Ο κατασκευαστής λέει ότι υποστηρίζει WakeOnLAN δυνατότητα. Βασική δυνατότητα για όσους δε θέλουν να τον έχουν συνέχεια ανοιχτό ή σε hibernate mode. Με το WakeOnWan τι γίνεται; Η εταιρεία το παραλείπει γιατί μέσω κάποιου CloudId το υποστηρίζει ή δεν το υποστηρίζει απομακρυσμένα; Η Synology το λέει ξεκάθαρα στα features κάθε συσκευής της αν υποστηρίζεται ή όχι.

    2) Στη σελίδα του κατασκευαστή λέει ότι υποστηρίζει hardware video transcoding (μιας μορφής συμπίεση video πριν φύγει το video στη συσκευή παραλήπτη - συνήθως αυτό αν δεν υποστηρίζεται γίνεται στην εφαρμογή που θα παιχτεί BS Player, MXPlayer κλπ). Θα ήταν δυνατή μια δοκιμή σε σταθερή γραμμή 24Mbps (1Mbps upload)? Εκεί είναι που εντοπίζω πρόβλημα στους δικούς μου NAS που δεν υποστηρίζουν hardware transcoding. Θέλω πχ να παίξω video απομακρυσμένα εκτός σπιτιού (εκτός LAN, είτε με 3G-4Γ είτε από άλλη σταθερή σύνδεση) άσχετα αν θα φαίνεται τελείως καθαρά απλά να έχω ομαλή ροή. Για 720p κάτι γίνεται. Για 1080p πολύ δύσκολα. Φυσικά αυτό οφείλεται στον περιορισμό του upload της γραμμής (το 1 Mbps δίνει σχεδόν 110-120KBps max στη γραμμή). Σε μοντέλα της Synology που υποστηρίζουν transcoding υπάρχει σημαντική βελτίωση. Αν μπορούσε να γίνει μια δοκιμή και στο ASUStor θα ήταν πολύ χρήσιμο.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
    Αντώνης

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.