Jump to content

maradonis

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About maradonis

  • Γενέθλια 07/06/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Μαρούσι
  • Ενδιαφέροντα
    Μπάσκετ
  • Επάγγελμα
    Προγραμματιστής

maradonis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. maradonis

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους!
  2. maradonis

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Arial είναι σίγουρα τώρα αν είναι κάποια παραλλαγή του πολύ πιθανό. Καλή επιτυχία!
  3. maradonis

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Πολύχρονος Labηηη!! Ότι επιθυμείς!
  4. maradonis

    Asustor AS1004T 4 bay NAS Review

    Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την παρουσίαση! Ως NAS fan και κάτοχος 2 Synology συσκευών (213+ και 215+) ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα από την ποιοτική αντιμετώπιση της ASUS στο κομμάτι αυτό αν και πρόσφατα εμφανιζόμενη και χωρίς να έχει ακουστεί με κρότο. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον συγκεκριμένο File Server που προφανώς θα αντιστοιχεί και στα επόμενα μοντέλα. 1) Ο κατασκευαστής λέει ότι υποστηρίζει WakeOnLAN δυνατότητα. Βασική δυνατότητα για όσους δε θέλουν να τον έχουν συνέχεια ανοιχτό ή σε hibernate mode. Με το WakeOnWan τι γίνεται; Η εταιρεία το παραλείπει γιατί μέσω κάποιου CloudId το υποστηρίζει ή δεν το υποστηρίζει απομακρυσμένα; Η Synology το λέει ξεκάθαρα στα features κάθε συσκευής της αν υποστηρίζεται ή όχι. 2) Στη σελίδα του κατασκευαστή λέει ότι υποστηρίζει hardware video transcoding (μιας μορφής συμπίεση video πριν φύγει το video στη συσκευή παραλήπτη - συνήθως αυτό αν δεν υποστηρίζεται γίνεται στην εφαρμογή που θα παιχτεί BS Player, MXPlayer κλπ). Θα ήταν δυνατή μια δοκιμή σε σταθερή γραμμή 24Mbps (1Mbps upload)? Εκεί είναι που εντοπίζω πρόβλημα στους δικούς μου NAS που δεν υποστηρίζουν hardware transcoding. Θέλω πχ να παίξω video απομακρυσμένα εκτός σπιτιού (εκτός LAN, είτε με 3G-4Γ είτε από άλλη σταθερή σύνδεση) άσχετα αν θα φαίνεται τελείως καθαρά απλά να έχω ομαλή ροή. Για 720p κάτι γίνεται. Για 1080p πολύ δύσκολα. Φυσικά αυτό οφείλεται στον περιορισμό του upload της γραμμής (το 1 Mbps δίνει σχεδόν 110-120KBps max στη γραμμή). Σε μοντέλα της Synology που υποστηρίζουν transcoding υπάρχει σημαντική βελτίωση. Αν μπορούσε να γίνει μια δοκιμή και στο ASUStor θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αντώνης
  5. Καλησπέρα σας, Διαθέτω ένα Lenovo Vibe Shot κινητό στο οποίο υπήρχε Custom Firmware όταν το αγόρασα. Πάνω στο τρέξιμο να κάνω μαζική αναβάθμιση εφαρμογών πάτησα και την αναβάθμιση του Super SU (δεν το έχω ξανακάνει). Μόλις τελείωσε την αναβάθμιση μου ζήτησε επανεκκίνηση όπου μόλις έκανε πάνω στο φόρτωμα του Logo δεν προχώραγε και έκανε στη συνέχεια συνεχόμενα loops από reboot μέχρι να το σταματήσω εγώ με το κεντρικό κουμπί. Υποψιάζομαι πως υπάρχει θέμα ασυμβατότητας του Super SU που μπήκε με την CFW που υπήρχε. Θέλω να ρωτήσω: 1) Υπάρχει τρόπος να επανακτήσω τη λειτουργία του κινητού χωρίς να κάνω Hard Reset? πχ να βάλω από πάνω να πατήσει άλλο Root ή να κάνω κάτι άλλο και αν ναι αν το έχει δοκιμάσει κάποιος. 2) Αν κάνω Factory Reset μέσω του μενού που μου βγάζει πατώντας κεντρικό κουμπί + Volume Down λογικά χάνω και τα data του κινητού (μηνύματα, δεδομένα εφαρμογών κλπ)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση.
  6. Όσο είναι σε λειτουργία η κάρτα γραφικών τροφοδοτεί σωστά τα παιχνίδια κλπ με γραφικά; ή παρουσιάζει τίποτα άλλο; Φαντάζομαι uninstall παλιών drivers --> Shutdown --> Install καινούριους θα έχει γίνει. Αν όχι έτσι ξανακάντο. Και μετά και ένα καθάρισμα αρχείων και registry με ccleaner ή όποιο άλλο βολεύει μηπως έχουν μείνει σκουπίδια. Επίσης τo BIOS δημιουργεί συχνά conflicts παλαιότερων Motherboards με καινούριες κάρτες γραφικών. Οπότε αν όντως έχεις πρόσφατο firmware τσέκαρε αν είναι σωστό το revision καλού κακού. Επίσης μπες στις ρυθμίσεις του BIOS και δες μήπως εκεί πέρα δεν είναι κάτι σωστά ρυθμισμένο με κάποια ρύθμιση με ρεύματα ή με το ERP ( https://www.reddit.com/r/Amd/comments/3sjnsg/gygabite_r9_390_shutdownsleep_issue/ ). Και τέλος δες στα πινάκια της μητρικής μήπως κατά το βάλσιμο της κάρτας γραφικών τραβήχτηκε κανένα και δημιουργεί πρόβλημα.
  7. maradonis

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    DJD .38-.45 RootX Suedehead
  8. maradonis

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    Space between VAD & ERS = Space Invaders
  9. maradonis

    #labxmas2014 day 13 gift 21

    Καλή χρονιά! Το πρώτο όνομα που δόθηκε ποτέ στον Mario ήταν Mr.Video. Από τα παραπάνω 4 ναι το πρώτο ήταν το Jumpman.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.