Jump to content

knaison

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About knaison

  • Γενέθλια 01/01/1971

knaison's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. knaison

    MpSigStub.exe .. αφαίρεση

    είναι ιός καρατσεκαρισμένο.. και το microsoft security essentials που έχω ως antivirus δεν τον βρίσκει. Πώς θα τον κάνω clean?
  2. καλημέρα μετά από ένα update που έκανα σε windows 7 ultimate X32 παρατήρησα ότι στο D partition του σκληρού μου (όχι στο φάκελο C που είναι εγκατεστημένα τα windows) δημιουργήθηκε ένας φάκελος με το αρχείο MpSigStub.exe Όταν πήγα να το διαγράψω ο φάκελος κλείδωσε και δεν με αφήνει να το διαγράψω. Υποπτεύομαι ότι είναι ιός, αλλά το antivirus που έχω Microsoft Security Essentials δεν μου λέει για ιό. Υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω? Ψάχνω στο νετ αλλά διαβάζω διάφορα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
  3. ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Χοντρό το λάθος μου. Τελικά ποια η διαφορά splitter με TP-Link?
  4. Καλησπέρα σας. Έχω ένα θέμα σχετικά με τη συνδεσμολογία τριών υπολογιστών σε γραμμή adsl. Συγκεκριμένα έχω μία μπρίζα που βγάζει 2 θηλυκά φις. Αγόρασα ένα splitter που έχει ένα αρσενικό φις στην είσοδο και βγάζει 4 θηλυκά φις στην έξοδο. Βάζω το αρσενικό φις του ενός από τους 3 υπολογιστές σε 1 από τα 2 θηλυκά φις της μπρίζας. Αυτός ο υπολογιστής έχει windows XP. Βάζω το αρσενικό φις του splitter σε 1 από τα 2 θηλυκά φις της μπρίζας. Έτσι καταλαμβάνονται και τα 2 θηλυκά φις της μπρίζας. Στη συνέχεια βάζω τα αρσενικά φις των υπολοίπων 2 υπολογιστών σε 2 από τα 4 θηλυκά φις του splitter. Να σημειώσω ότι ο ένας υπολογιστής φοράει windows XP και ο άλλος windows 7. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι πέφτει η ταχύτητα του ιντερνετ κατά πολύ (σχεδόν σέρνεται) στον ένα από τους 2 υπολογιστές που παίρνουν ιντερνετ από το spitter και κυρίως σε αυτόν που φοράει windows 7. Να σημειώσω ότι αυτός ο υπολογιστής απέχει με καλώδιο γύρω στα 5 μέτρα από το splitter ενώ ο άλλος με τα windows xp γύρω στα 2,50 μέτρα. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Επισυνάπτω και σχετικές φωτογραφίες.
  5. πατάω προβολή πιστοποιητικού και μου βγάζει πληροφορίες με τη διάρκεια του πιστοποιητικού. Μέχρι τις 22/5/2014 το πρόβλημα δεν υπήρχε. Άρχισε μετά τις 22/5/2014 που το gmail εγκατέστησε νέο πιστοποιητικό.
  6. Τα δοκίμασα τίποτα δυστυχώς.. Επισυνάπτω νέο screenshot με το πρόβλημα του πιστοποιητικού.
  7. ναι φίλε μου είναι ενεργοποιημένο το SSL. Ώρα και ημερομηνία συστήματος είναι σωστά. Οι πόρτες που έχω ρυθμίσει για Gmail φαίνονται στα παρακάτω screenshots.
  8. Καλημέρα, τις τελευταίες ημέρες όταν ανοίγω το Outlook το οποίο έχω συνδέσει για πρόσβαση pop στο gmail μου βγάζει το μήνυμα : "Ο διακομιστής στον οποίο είστε συνδεδεμένοι χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας το οποίο δεν είναι δυνατό να επαληθευτεί" Όταν πατήσω "ναι" στην επόμενη επιλογή συνδέεται κανονικά και κατεβάζει τα emails. Τι μπορεί να κάνω για να μη βγάζει συνέχεια αυτό το σπαστικό μήνυμα? Επισυνάπτω screenshot με το μήνυμα που βγάζει ο Outlook. Ευχαριστώ !!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.