Jump to content

Ali8inoS

Premium Members
  • Posts

    100
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Ali8inoS

  1. Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη tv ue50mu6102 και το θέμα μου, απορία μου είναι η εξής. Οταν παίζω 4Κ video 60fps απο youtube εφαρμογή δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό 4k 60fps στις ρυθμίσεις- ποιότητα εικόνας του youtube, δοκίμασα και απο ps4 pro στην εφαρμογή του youtube και πάλι το ίδιο.. καμία λύση..;;; Υ.Γ. Στον browser της tv μου το εμφανίζει κανονικά τα 60fps. Και αλλη μία ερώτηση που ακριβώς πηγαίνω στις ρυθμίσεις τις tv για να δω ότι όντως φοράει va panel;;

  2. Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη tv ue50mu6102 και το θέμα μου, απορία μου είναι η εξής. Οταν παίζω 4Κ video 60fps απο youtube εφαρμογή δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό 4k 60fps στις ρυθμίσεις- ποιότητα εικόνας του youtube, δοκίμασα και απο ps4 pro στην εφαρμογή του youtube και πάλι το ίδιο.. καμία λύση..;;; Υ.Γ. Στον browser της tv μου το εμφανίζει κανονικά τα 60fps. Και αλλη μία ερώτηση που ακριβώς πηγαίνω στις ρυθμίσεις τις tv για να δω ότι όντως φοράει va panel;;

  3. Απ' όσο γνωρίζω δεν θα έχεις θέμα, το συγκεκριμένο (W9980) είναι και backward compatible με ADSL/ADSL2+ συνδέσεις, αν πας για το W8980 πάντως παρ το από εδώ το έχει σε καλή τιμή σε σχέσει με το σκρουτζ, στα 59.90, εγώ το έχω παραγγείλει και το περιμένω.. 

    • Like 1
  4. Καλημέρα, είχα παραγγείλει αυτές τις μνήμες από you.gr στα 55 euro πριν ένα μήνα+++ και μόλις πριν 1 εβδομάδα μου ήρθε μνμ για να τις παραλάβω. Το θέμα μου είναι ότι από όσο έχω διαβάσει αυτές οι μνήμες στα 1600 και στα 1866 παίζουν μόνο σε 11cl stable απ ότι έχω διαβάσει, επειδή η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι 1866(sabertooth z77), αν τις έχει κάποιος στα 1600 η 1866 με cl9 ή αν γνωρίζει αν είναι stable κλπ ας μου πει για να αποφασίσω αν θα προχωρήσω για την αγορά τους η όχι.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

  5. Καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που ανοίγω θέμα ελπίζω να το έκανα στο σωστό τοπικ και να μην αρχίσετε το κράξιμο:p

    Λοιπόν πρόσφατα αγόρασα έναν 3770Κ και όταν παίζω crysis 3 οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στο θεό δλδ αγγίζει τους 70c έχω stock cooler της intel τι μπορεί να φταίει? :help:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.