Jump to content

Sodal

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Sodal

  • Γενέθλια 22/02/1982

Sodal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία. Στους 20 δίσκους που έχω εγκαταστήσει έχουν σταλεί για εγγύηση οι 5.
  2. Συμπαθητικός δίσκος και με άριστη εγγύηση(άμεση αντικατασταση από OCZ Ολλανδία) ΑΛΛΑ με πολύ μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας. Οπότε σίγουρα δεν προτείνεται για λύσεις που απαιτούν αξιοπιστία.
  3. Sodal

    αδυναμια φόρτωσης WIN7 απο usb σε lenovo

    εγω το εκανα τελικα απο δισκακι και ολα καλα
  4. Sodal

    Doogee DG310 65 €

    κάμερα και οθόνη μέτριες αλλά αρκετά γρήγορο και αξιόπιστο. Το δουλεύω 4 μήνες περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την τιμή του εξαιρετικότατο.
  5. Γεια σε όλους. Έχω ένα dell inspiron 15r (N5010) το οποίο δεν αναγνωρίζει την οθόνη του. Κάνει δηλαδή 8 διαδοχικά μπιπ. Για να αποφύγουμε τις περιττές ερωταπαντήσεις να πω μέχρι που έχω ελέγξει. 1) Τα 8 beeps είναι η ένδειξη ότι δε δουλεύει η οθόνη ή η καλωδιοταινία. 2) Η οθόνη και η καλωδιοταινία της δουλεύουν κανονικά(δοκίμασα σε άλλο ίδιο laptop). 3) Το laptop δείχνει κανονικά σε εξωτερική οθόνη και μόλις μπει στα win σταματά και ο θόρυβος. 4) Με τη λειτουργική οθόνη του άλλου laptop κάνει ακριβώς το ίδιο. 5) Το bios δουλεύει κανονικά. Έκανα reset αλλά και Update στην τελευταία έκδοση. 6) Η μητρική δεν έχει εμφανή φθορά. Οποιαδήποτε πληροφορία, ιδέα ή ερώτηση είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.