Jump to content

elias99

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About elias99

  • Γενέθλια 27/03/1991

elias99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω νέα ψύχτρα,βρήκα αρκετές που έχει πολύ καλά comments στο internet , αλλά το πρόβλημα μου είναι εάν χωρέσει μέσα στο κουτί,διότι ειναι μικρό , και δεν υπάρχει χώρος.Μπορείτε να καταλάβετε από τις διαστάσεις του κουτιού εάν χωρέσει η ψύχτρα? Κουτί : Cooler Master: Elite 334 Ο επεξεργαστής μου είναι ο i7 920 , 1366 . Υποψήφιες ψύχτρες : 1: Cooler Master: Hyper TX3 EVO 2 : Cooler Master: Hyper 212 EVO Γενικά δεν έχω καταλήξει αλλά είδα ότι αυτές οι 2 είναι πολύ καλές. φωτογραφίες από το εσωτερικό του κουτιού 1 : http://i.imgur.com/Rrf044B.jpg 2 : http://i.imgur.com/G9HjPmG.jpg
  2. elias99

    Γνώμη για κάρτα γραφικών

    Γεια σας και πάλι.Μετά από πολλές δοκιμές,νομίζω έγινε το θαύμα.Αρχικά με την κάρτα,έβγαλα το pin που σύνδεε την ψύχτρα με την κάρτα και με πρροσωρινή πατέντα κόλλησα 2 ανεμηστηράκια κάτω από την κάρτα (προσωρινά με λαστιχάκια μέχρι να βρω zip ties, http://i.imgur.com/0ack5ft.jpg ) .H θερμοκρασία έπεσε αρκετά ,30 βαθμούς σε idle, 45 μέσα σε game.Δυστυχώς όμως τα fps μου παρέμεναν αρκετά χαμηλά.Μέχρι που είδα ένα cdaki με τα windows 8 και λέω δε δοκιμάζω?Θαύμα.180 fps σε full γραφικά,ενώ πριν λίγο με windows 7 είχα 40 σε full low.Τώρα τι και πως μη ρωτάτε.Δεν έχω ιδεά :jump1: Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ,με γλιτώσατε ένα 150άρι μέσα στο νερό.Να 'στε όλοι καλά.:whistle2:
  3. elias99

    Γνώμη για κάρτα γραφικών

    ati gigabyte 5850 ( GIGABYTE - Graphics Card - ATI - PCI Express Solution - Radeon HD 5000 series - GV-R585OC-1GD ) το ένα ανεμιστηράκι (εκεί που έχω βάλει κάτω το 12αρι και βαράει,έχει σπάσει τελείως.το άλλο δίπλα,κάθε φορά που ανοίγω το pc πρέπει να το πιέσω μέσα για να 'κολλήσει',αλλά δυστυχώς κάνει πολύ θόρυβο και με σπάει λίγο τα νεύρα.
  4. elias99

    Γνώμη για κάρτα γραφικών

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τα fps μου έχουν πρόβλημα από τότε που χάλασαν τα ανεμηστηράκια.Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα.Ρώτησα τεχνικό και μου είπε ότι η κάρτα υπολειτουργεί.Να πω την αλήθεια ότι ο τεχνικός αυτός ( 23 χρονών ξανθιά που δουλεύει στο πλαίσιο..) μου είπε να δώσω την κάρτα εκεί να δούνε τι μπορεί να φτιάξουν και ότι θα μου κοστίσει 30 ευρώ μόνο που θα την ελέγξουν.Όπως είπα και πάνω δεν έχω πρόβλημα με την θερμοκρασία,απλά από τότε που η μόνη ψύξη της είναι το 12άρι ανεμηστηράκι που έβαλα,έχω τεράστιο πρόβλημα με fps.Λέτε να βγάλω τελείως την άχρηστη ψύχτρα μήπως στρώσει?
  5. Καλημέρα.Πίστευα ότι με την πατέντα που έκανα θα έσωνα την κάρτα γραφικών μου ( http://i.imgur.com/0WAdSWg.jpg) ,αλλά δυστυχώς τα fps μου πέφτουν πάρα πολύ σε games ακόμα και αν η θερμοκρασία της κάρτας παραμένει άψογη.Οπότε νομίζω ήρθε η ώρα για αλλαγή.Απλά επειδή δεν έχω ιδέα από κάρτες γραφικών θα ήθελα βοήθεια.Η ανάλυση που χρησιμοποιώ είναι 1920 x 1080 , τα parts του pc μου είναι αυτά ( http://i.imgur.com/g0UC9Ar.png ) και η χρήση που του κάνω είναι κυρίως gaming ( όχι hardcore,μόνο league of legends παίζω,αλλά γενικά δοκιμάζω που και που διάφορα παιχνίδια).Επίσης θα ήθελα να μπορώ να χρησιμοποιώ 2 οθόνες , η πρώτη με hdmi σε ανάλυση 1920 χ 1080 ,και η 2η που δε με ενδιαφέρει αναλύσεις κτλ.Τώρα στα δύσκολα.Η τιμή θα ήθελα να είναι μέχρι 120 (ντάξει και λίγο παραπάνω). Θα κάνουμε δουλειά η θέλω πολλά για 120 ευρώ budget?
  6. κατά λέξη μου είπαν ότι το πληκτρολόγιο είναι πλήρης λειτουργικό , να δοκιμάσω να κάνω φορμάτ η να περιμένω το Synapse 3 γιατί το 2 είναι γενικά προβληματικό.Συγγνώμη αλλά δε θέλω να χάσω άλλον ένα μήνα περιμένοντας την απαράδεκτη αντιπροσωπεία της Razer να μου πει διάφορα παραμύθια για το τι φταίει και αντιμετωπίζω double tapping (εδώ μου είπαν ότι φταίει ο τρόπος που πατάω το key επειδή είναι πολύ ευαίσθητο).Τέλος πάντων.Με οινόπνευμα και μπόλικο αέρα το double tap εξαφανίστηκε από το Ρ,τώρα παλεύω να φύγει και από το Τ.Αυτό που παρατηρώ είναι ότι με το που βάλω οινόπνευμα , το πρόβλημα φεύγει για 2-3 μέρες,και μετά επανέρχεται. Ίσως καθιερώσω το να βάζω οινόπνευμα κάθε λίγο και λιγάκι.Dunno.
  7. Ισοπροπιλική αλκοόλη που μπορώ να βρω?Έχω και εγώ το blackwidow και το Τ με έχει ταράξει σε double tapping.Εννοείται το έστειλα στην αντιπροσωπεία της Ραζερ και μου είπαν ότι το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά και φταίνε οι drivers που έχω στο pc(no comment).Δοκίμασα με κανονικό οινόπνευμα αλλά δε κατάφερα να το διορθώσω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.