Jump to content

nplatis

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About nplatis

  • Γενέθλια 28/05/1973

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

nplatis's Achievements

  1. Αααα, λες; Έχει δοκιμάσει κάποιος από εδώ massdrop;
  2. Υπάρχει Massdrop για το MSI GK-701: https://www.massdrop.com/buy/msi-gk-701-mechanical-gaming-keyboard Έρχεται 90-95 ευρώ τελική...
  3. nplatis

    Ερωτήσεις για dual-boot

    Αν θέλεις Windows καλό είναι να τα βάλεις πρώτα, γιατί έχουν δικό τους bootloader ο οποίος θα γραφτεί πάνω από αυτόν του Linux, οπότε μπλέκεις.
  4. Μιας και δοκιμάζετε πολλά πράγματα, θα ήθελα γνώμες για τα εξής: α) Πληκτρολόγιο. Δουλειά γραφείου αποκλειστικά (όχι παιχνίδια), αρκετή (κατά διαστήματα έντονη) πληκτρολόγηση. Αθόρυβο. Αν και πολύ θα ήθελα να γράψω «προτείνετέ μου μηχανικό», νομίζω ότι και τα πιο ήσυχα από αυτά (brown; ) θα κάνουν περισσότερο θόρυβο από όσο θα άντεχε το περιβάλλον του σπιτιού, ειδικά τις ώρες «κοινής ησυχίας». β) Ποντίκι Αρκετό σερφάρισμα, άρα θέλω μεσαίο κουμπί μαλακό στο πάτημα και εύκολη κύλιση. Μήπως δεν θέλω ποντίκι; Ευχαριστώ!
  5. Επίσης για τον Samsung, συμφωνώ και εγώ να πας στην επόμενη σειρά κυρίως για το κόστος των αναλωσίμων: Tιμές από το Πλαίσιο: - Samsung SL-M2022W: 85 ευρώ (Skroutz: κάτω από 70), μελάνι: περίπου 50 ευρώ (Skroutz: μέχρι 45) για 1000 σελίδες - Samsung SL-M2825ND: 125 ευρώ (Skroutz: γύρω στα 115), μελάνι: περίπου 58 ευρώ (Skroutz: γύρω στα 50) για 3000 σελίδες Α, και εγγύηση 1 χρόνο ο πρώτος, 3 χρόνια ο δεύτερος. Νομίζω το πράγμα μιλάει από μόνο του.
  6. Ως παλιός χρήστης μηχανικού πληκτρολογίου (όταν μάλλον δεν υπήρχαν με μεμβράνες, εκείνο είχε διακόπτες Alps και δουλεύει ακόμα, αλλά κάνει υπερβολικό θόρυβο και έχουν ξεβάψει τα μισά πλήκτρα!) προσπαθώ να βρω κάποιο μηχανικό της σύγχρονης εποχής :-) Το Steelseries 6gv2 μου έχει φανεί αρκετά καλή περίπτωση. Το μόνο που διάβασα είναι ότι ξεβάφουν τα πλήκτρα, κάποιοι ανέφεραν πολύ γρήγορα. Μπορούν κάποιοι που το έχουν από εδώ μέσα να διαφωτίσουν σχετικά; Κάποια άλλη πρόταση με τα εξής δεδομένα: (α) χρήση: πληκτρολόγηση (β) να έχει στοιχειώδη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα (γ) να μην ξεφεύγει υπερβολικά στην τιμή Οπτικώς μου αρέσει πάρα πολύ το Corsair Κ70 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έρχεται κανονικά εδώ. Τι διακόπτες να προτιμούσα; Το κακό είναι ότι εδώ δεν υπάρχουν πουθενά ανοικτά τέτοια πληκτρολόγια για να τα δοκιμάσεις έστω και λίγο...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.