Jump to content

nikosglamp

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About nikosglamp

  • Γενέθλια 01/12/1970

nikosglamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Παιδιά τα έβαλα τα Ubuntu και τα πήρε αμέσως χωρίς πολλές ερωτήσεις, δουλεύουν μια χαρά. Θα τα προσπαθήσω παρόλο που δεν τα έχω δουλέψει καθόλου, και μετά θα δούμε τι γίνεται με τα windows 8, δεν ξέρω αν τα παίρνει παράλληλα. Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες λύσεις και τον χρόνο που μου προσφέρατε.
  2. Παιδιά καλημέρα έχω ένα Laptop Futjitsu Siemens Amilo Xi 2528 και έχω πρόβλημα. προσπάθησα να κάνω format για να του βάλω τα Windows 8 αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν βλέπει τον σκληρό δίσκο. Στο Bios φαίνεται, αλλά όταν θέλεις να προχωρήσεις στην εγκατάσταση σου λέει ότι δεν υπάρχει δίσκος. Άλλαξα δίσκο και μία από τα ίδια. Το Laptop αυτό έχει και δεύτερη θέση για σκληρό, δοκίμασα και στην δεύτερη θέση μια από τα ίδια. Σηκώνω τα χέρια ψιλά τι κάνω; (πριν από 4 μήνες έδωσα 170 ευρώ για κάρτα γραφικών) Παρακαλώ μπορεί κάποιος Φίλος να με βοηθήσει, αν συνάντησε το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.:giveup:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.