Jump to content

georgeol

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About georgeol

  • Γενέθλια 18/06/1972

georgeol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. georgeol

    Plex σε NAS Synology

    Εντελώς ξαφνικά δεν έχω πρόσβαση στο plex στο Apple TV και όταν πάω να κάνω την διαδικασία δε μπορώ να προσθέσω profile
  2. georgeol

    Plex σε NAS Synology

    Πραγματικά σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, ήμουν πελαγωμενος σε έναν κυκεώνα πληροφοριών και έχω ξεκινήσει να τα βάζω σε μια τάξη στο μυαλό μου. Θα επανέλθω με ερωτήσεις ευελπιστώντας στη βοήθεια σου
  3. georgeol

    Plex σε NAS Synology

    Φίλε μου με 2 ποστ μου έλυσες πολλές απορίες που ψάχνω εδώ και καιρό! Για νε μη σε κουράζω θα κάνω κάποιες δοκιμές στις υπάρχουσες συσκευές (με απογοήτευσες με τα 600€) και αν δε σου κάνει κόπο θα ήθελα μετά κάποιες διευκρινήσεις. Απλά να σου πω ότι τόσο καιρό χρησιμοποιούσα για το streaming στην lg ένα δανεικό WD TV Live Hub και έκανα μια χαρά τη δουλειά μου, απλά μου έκαναν δώρο ένα ATV και προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ. Και κάτι που με μπέρδεψε σε αυτά που μου έγραψες: Έχω τον plex σε έναν server (nas) και σε έναν client (ATV) γιατί κάνει το transcoding ο plex του server και όχι του client?
  4. georgeol

    Plex σε NAS Synology

    Πραγματικά δε θα μπορούσα να λάβω πιο κατατοπιστική απάντηση! Δυο ερωτήσεις μόνο: 1) Αν μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο όσων αφορά τις ρυθμίσεις που αναφέρεις στην τελευταία παράγραφο. Ναι το Apple TV 3 έχω, το μόνο θέμα είναι ότι στο fast forward αργεί πολύ να ξανά ξεκινήσει η ταινία και αποσυγχρονίζονται οι υπότιτλοι. Ειναι θέμα ρυθμίσεων η ταχύτητας internet? 2) Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω nas, μπορείς να μου προτείνεις κάποιο μοντέλο ( synology) που να έχει καλό επεξεργαστή και να κάνει transcoding on the fly?
  5. georgeol

    Plex σε NAS Synology

    Πως μπορ΄ω να το διαπιστώσω αυτό;
  6. georgeol

    Plex σε NAS Synology

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Επειδή ο NAS δεν κάνει transcoding γι αυτό έβαλα το plex. Η lg (έχει ενσωματωμενο media player) βλέπει σαν δικτυακή συσκευη και τον NAS και το plex. Στις τανίες χωρίς dts ήχο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για streaming κατευθείαν από τον nas, έβαλά λοιπόν το plex στον NAS που έχει επίλογη "Down-mix DTS audio for LG Media Link" ακριβώς για τις LG TV αλλά δεν... Πρόσφατα λοιπόν μου έκαναν δώρο ένα Apple TV3 στο οποίο εγκατέστησα το plex για να συνεργάζεται απευθείας με τον Nas και το σύνδεσα με την LG, όλα λοιπόν δουλεύουν ρολόι απλά υπάρχει το προβληματάκι που ανέφερα στηνη αρχή "Ενω στριμάρω κανονικά ταινία hd 1080p μέσω WiFi χωρίς καθόλου κολλήματα, αν πατήσω fast forward η ταινία αργεί πολύ να ξεκινήσει και όταν γίνει αυτό δεν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι"
  7. georgeol

    Plex σε NAS Synology

    Όχι, δεν είναι smart. Ουσιαστικά με καλώδιο είναι η tv (powerline)
  8. georgeol

    Plex σε NAS Synology

    Για το 1 δεν ξέρω, μάλλον δεν είναι και πολύ ισχυρός ο επεηεργαστής του ds214se 2) στριμάρω σε lg tv μέσω Powerline αλλά δεν γίνεται transcoding του dts, σε apple tv μέσω WiFi γίνεται κανονικά το transcoding αλλά αν πατήσω fast forward η ταινία αργεί πολύ να ξεκινήσει και όταν γίνει αυτό δεν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι. Αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν όταν στριμάρω κατευθείαν από τον nas είται με καλώδιο είτε με WiFi
  9. Καλημέρα σε όλους Έχτες εγκατέστησα στον DS 214se τον Plex media server και έχω μερικές ερωτήσεις 1) Πέρασα τις ταινίες που έχω στον NAS με σκοπό να τις αναπαράγω σε μια LG TV αλλά ενώ έχω επιλέξει "Down-mix DTS audio for LG Media Link" εξακολουθεί να μην μετατρέπει τον dts ήχο. Να σημειώσω οτι όταν στριμάρω μέσω Apple TV γίνεται κανονικά το transcoding. 2) Επέλεξα όλο τον φάκελο Movies να τον κάνω εισαγωγή στην βιβλιοθήκη του plex, πέρασαν οι ταινίες μια χαρά εκτός από τους φακέλλους που έχω τις tv series, και εξηγούμαι: Έχω έναν φάκελο Movies που μέσα περιλαμβάνει όλες τις ταινίες σε ξεχωριστούς υποφακέλους (π.χ. Movies>>American Sniper>>mkv + Αρχείο υποτίτλων) στις tv series η διaδρομή είναι π.χ "Movies>>American series>>Homeland>>season1>>Ep1>>mkv + αρχείο υποτίτλων". Το plex λοιπόν εμφανίζει κανονικά τον φάκελο "Homeland>>season1>>Ep1" αλλά μέσα δεν υπάρχει κανένα αρχέιο, τι λάθος κάνω; 3) Ενω στριμάρω κανονικά ταινία hd 1080p μέσω WiFi χωρίς καθόλου κολλήματα, αν πατήσω fast forward η ταινία αργεί πολύ να ξεκινήσει και όταν γίνει αυτό δεν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι. Συγνώμη για το μακροσκελές post και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!
  10. georgeol

    Σετάρισμα NAS Synology

    Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας γιατι έχω απογοητευτεί. Πρόσφατα αγόρασα αυτο το ρουτερ http://www.e-shop.gr/asus-rt-ac68u-dual-band-wireless-ac1900-gigabit-router-p-PER.614998 γιατι με το ZTE είχα απηυδήσει. Το θέμα είναι οτι όχι μόνο δεν είδα βελτίωση αλλα τα πράγματα χειροτέρεψαν. Επάνω στο asus έχω τον synology με καλώδιο cat 6 και ένα power line που έχω συνδέσει σε 2 τηλεοράσεις και ένα wd tv. Όταν λοιπόν έχω συνδεδεμένα την μια tv και το wd όλα καλά, όταν πάω να συνδέσω την 2η tv χάνεται η σύνδεση. Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζω στο streaming μέσω wifi, εκεί που υποτίθεται οτι το 1000αρι ρουτερ δεν μασάει, μετά απο 10 λεπτά οτι ταινία και να στριμάρω (ακόμα και sd 700mb) παγώνει. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη γιατι έχω απελπιστεί!
  11. georgeol

    Αγορά modem/router

    Το παρήγγειλα ήδη, ελπίζω να δουλέψει καλά πάνω στο zte του ΟΤΕ
  12. georgeol

    Αγορά modem/router

    Κοίτα, εγώ κλίνω προς το asus, αλλά γιατί όχι το airport extreme;
  13. georgeol

    Αγορά modem/router

    Ναι, και είμαι ανάμεσα σε 2 http://www.e-shop.gr/asus-rt-ac68u-dual-band-wireless-ac1900-gigabit-router-p-PER.614998 http://www.e-shop.gr/apple-me918z-airport-extreme-base-station-p-PER.661583
  14. Καλημέρα παιδιά, ήρθε η ώρα να αλλάξω το zte του ΟΤΕ. Θα ήθελα τις προτάσεις σας για modem/router, dual band, WiFi 802.11 ac Επάνω θα είναι ένας NAS synology και με ενδιαφέρει το streaming και η γρήγορη μεταφορά μεγάλων αρχείων μεταξύ NAS και Mac. Το μπάτζετ είναι γύρω στα 150€
  15. georgeol

    Πρόβλημα με ip

    Έχω αυτές τις ρυθμίσεις
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.