Jump to content

mparmpouni

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mparmpouni

  • Γενέθλια 02/02/1985

mparmpouni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. λοιπόν τρέχω μια εφαρμογή από το δικό μου pc με συντόμευση, και η εφαρμογή αυτή βρίσκετε στον κεντρικό υπολογιστή. με αντιστοίχιση δίσκο δικτύου το έχω. παλιά είχα κάνει κάτι και δεν μου έβγαζε το ηλίθιο μήνυμα παντού: Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του εκδότη. Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να εκτελέσετε αυτό το λογισμικό. κλπ κλπεκτέλεση. Το έχω βάλει να τρέχει σαν διαχειριστή και το μνμ αυτό δεν το εμφανίζει πλέον μόλις πάω να ανοίξω την εφαρμογή. Αλλά το βγάζει μέσα καθώς δουλεύω το πρόγραμμα σε κάθε τι που θέλω να κάνω. Πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτή την βλακεία? Έκλεισα και το firewall των windows μπας και αλλά τπτ. Windows 7 έχω. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
  2. Back again. Είχα βάλει τον παλιό δίσκο τελικά, όλα οκ. Αλλά πετάει που και που μπλε οθόνες. Οπότε πιστεύω ότι το θέμα είναι με τον ελεγκτή των δίσκων. Μου έχει ξανατύχει... Και πριν το φορμάτ το λαπτοπ πέταγε μπλε οθόνες. Η μνήμη είναι οκ. Με άλλους δίσκους τα ίδια, οπότε δεν μένουν και πολλά... Παλιό είναι οπότε δεν πειράζει. Όσο πάει. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  3. Τελικά σε έναν παλιό 80άρι που είχα περάσει τα λειτουργικό το έκανα με clone disk στον 500άρι. Στην αρχή πέταξε μια μπλε οθόνη στην εκκίνηση αλλά μπήκε windows. Μετά πέρασα drivers, updates, backups, progs, έκανα και πολλά restart και κανένα πρόβλημα. Την επόμενη μέρα πάω να το δουλέψω και τίποτα. Μπλε οθόνες συνέχεια... Τραγικό. Οπότε ξαναέβαλα τον παλιό αφού τον έκανα zero byte format για να βελτιωθεί η κατάσταση του, και πέρασα recovery acer μπλα μπλα. Μισή δουλειά και ένας δίσκος να τον βλέπω... Tragic.
  4. Οι επιλογές στο Bios του είναι μηδενικές θα έλεγα... Υπάρχει ένα Bios update από ότι είδα στο site της Acer αλλά η μπαταρία του είναι χαλασμένη, και η ΔΕΗ εδώ συχνά πυκνά κάνει πτώσεις τάσεις και διακοπές οπότε δεν το ρισκάρω. Tου 2008 είναι κιόλας το update... Ο δίσκος είναι είδη σε NTFS. Τον έκανα σε άλλο pc. Οπότε δεν νομίζω ότι θα ωφελήσει κάτι τέτοιο. Όχι τίποτα δεν έχω και cd/dvd free για να κάψω ένα ubuntu... Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα controler της μητρικής του. Και καλά εκεί στο F6 που κάποτε φορτώναμε drivers για να δει το raid, ή τα laptop να δούνε τους δίσκους. Αλλά και πάλι να το κάνει και στο windows 7 δεν ξέρω κουλό μου φαίνεται. Στην Acer δεν έχει τίποτα από drivers σχετικούς με boot, sata controller ή κάτι τέτοιο...
  5. Με Hirens και Mini Xp ο δίσκος φαίνεται κανονικά, καθώς και τα partition του. Οπότε τον διαβάζει κανονικά το pc. Δοκίμασα να περάσω win 7 αλλά πάλι τα ίδια. βγάζει τον δίσκο σαν 0mb. Κανένας καμιά ιδέα???
  6. Καλησπέρα. Είχα ένα λαπτοπ Acer 5,6 χρονών με πρόβλημα στον δίσκο. Έχει κάποια bad sector και πέταγε μπλε οθόνες και έκανε διάφορα. Οπότε αγόρασα έναν new hitatchi 500άρι sata και τον έβαλα στο λαπτοπ. Αρχικά τον αναγνώριζε όχι σαν 500άρι αλλά σαν 131gb. Και από περιέργεια δοκίμασα να προχωρήσω την διαδικασία αλλά δεν έκανε τίποτα... Έβγαζε πρόβλημα. Μετά τον βγάζω και τον συνδέω σε case usb για να δω πως φαίνεται στο pc. Εκεί αναγνωριζόταν κανονικά σαν δίσκος 500. Τον έκανα και partition και στο hd sentinel φαίνεται 100% οκ. Τον ξαναβάζω στο λαπτοπ και πάλι τα ίδια... φαίνεται τώρα σαν 2mb μέγεθος... Τραγικό τελείως... :blink: Έκανα μια στο bios default settings μήπως και έχει πειραχτεί τίποτα. Καμιά ιδέα??? Πάνω είχε δίσκο 120gb από μαμά του, και μετά είχα συνδέσει έναν 80άρι και με τον 80άρι έκανα κανονικά format και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Pls HELP!!! Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.