Jump to content

NikosByTntt

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About NikosByTntt

  • Γενέθλια 24/10/1991

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Athens

NikosByTntt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεια σας θα ηθελα μερικες αποψεις.. Ειμαι αναμεσα σε 2 οθονες θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη ή καποια αλλη! Η 1η ειναι PHILIPS 274E5QHAW Link : PHILIPS 274E5QHAW 27'' LED MONITOR FULL HD WHITE - Και η αλλη LG 27MA73D-PZ Link : LG 27MA73D-PZ 27'' LED MONITOR TV FULL HD BLACK - Ευχαριστω!
  2. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    Τελευταια ερωτηση για να μην σας κουραζω... Αν παρω τις ραμ που λεω πιο πανω..με o.c θα δω καποια διαφορα; Ευχαριστω..!!
  3. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    το εκανα ανεβασα και βολτ στις ραμ.. αλλα δεν εγινε κατι..το μονο που εγινε ηταν να μην μου ανοιγει η οθονη ή blue scrn! οκ αν ειναι θα το αφησω ετσι.. :/
  4. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    οκ θα το κοιταξω..!! οσο αφορα ομως το προβλημα με τις ραμ τι προτεινεται να κανω? οχι τιποτα δεν λεει να δωσω τσαμπα λεφτα! !!!!!
  5. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    επισης κατι ακομα οταν τον ειχες στα 4ghz ειχες δωσει παραπανω ρευμα απο το max που δινει η intel?
  6. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    αυτο που μου λες ειναι επειδη δεν δεχεται με την 1η το o.c?
  7. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    ακομα ενα προβλημα που εχω πλεον ειναι οτι αν ξανα κανω o.c με τις ρυθμισεις που ειχα παλια και ολα δουλευαν οκ δεν μου ανοιγει η οθονη...κλεινω το πσ κλεινω τροφοδοτικο το ανοιγω και ανοιγει κανονικα..δεν μπορω να το εξηγησω
  8. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    Το ξερω δεν ειναι και η καλυτερη μητρικη αλλα σε τι μπορει να ευθηνετε η μητρικη?? Πιστευεις οτι δεν θα δω διαφορα με αλλες ραμ?
  9. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    Ναι ναι..και το αναλογο voltage στην cpu! Τις ραμ τις εχω στο auto!!
  10. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    Μονο τα 2gb!! :/
  11. NikosByTntt

    Αγορα RAM

    Mobo :ecs x58b-a Ram: 1gb x6 transcend 1333mhz Cpu:intel core i7 940 2.9ghz turbo boost 3.2ghz
  12. Γεια σας..!! θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με αγορα ραμ..! η μητρικη μου ειναι για 1333 mhz και απο bios απο οτι ειδα φτανει τα 1600mhz σκεφτομαι να αγορασω αυτες KINGSTON KHX24C11T3K2/8X 8GB (2X4GB) DDR3 2400MHZ XMP BEAST SERIES DUAL CHANNEL KIT - τι λετε? Επεισης εχω κανει overclock στην cpu εως τα 3.6ghz ειμαστε καλα... (εχω 6gb ram 1333 mhz) αν παμε στα 3.8 - 4.0 δεν μου διαβαζει ολο το μεγεθος της ραμ στα 3.8 ghz = 4gb ram και στα 4.0ghz =2gb ram μου ειπαν πως επειδη dram frequency αυξανεται αναλογα με την ταχυτητα της cpu οι ραμ μου δεν αντεχουν.. οποτε αν παρω τις παραπανω ραμ θα ειμαι οκ? ευχαριστω πολυ..!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.