Jump to content

Dimitrios Katwpodis

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Dimitrios Katwpodis

  • Γενέθλια 14/08/1972

Dimitrios Katwpodis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Δημήτρης και πρόσφατα ένας Η/Υ που είχα μου χάλασε. Θέλω να αγοράσω μόνο πύργο-κεντρική μονάδα αλλα φοβάμαι οτι αν πάω να ρωτήσω σε μαγαζιά θα με κροροιδέψουνε για αυτό θέλω τις προτάσεις σας. Τον υπολογιστή τον θέλω για οικιακή χρήση. Ιντερνετ, επεξεργασία αρχείων word κλπ καμια ταινία και κανενά παιχνίδι για τον γιό μου χωρίς όμως απαιτήσεις μεγάλες...κανένα μαμε που λέει..Θα παρακαλούσα όμως να είναι κάποιν δυνατοτήτων έτσι ώστε να τον κρατήσω για αρκετά χρόνια. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και αν θα μπορούσατε απλά να μου στείλετε λινκς για να βλέπω χωρίς να σημαίνει οτι θα τον αγοράσω απο αυτό το μαγαζί θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
  2. Καλησπέρα σας, Μου κάηκε το τροφοδοτικό του λάπτοπ μου και θέλω να αγοράσω καινούργιο αλλά αντιμετωπίζω μια δυσκολία οικονομική οπότε θέλω να αγοράσω κάποιο υποκατάστατο όπως επίσης δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα χαρακτηριστικά του. Έχει μια ετικέτα και γράφει ac input : 90-240 V AC, 1,2A 50-60Hz dc output 19V DC, max 4,75V. Μπορείτε να μου στείλεται τι πρέπει να αγοράσω?ή link για να καταλάβω τι τύπου πρεπει να αγοράσω. Σας ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλησπέρα παιδιά! Είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο ένα πρόγραμμα που τρέχει σε winxp να το κάνουμε να τρέξει σε win ce?
  4. Δεν μπορω να βρω ανταπτορα απο 68 σε 44 πιν. Αυτος της φωτο δεν κανει..μπορει να με βοηθησει καποιος?
  5. Dimitrios Katwpodis

    Τοποθετηση usb θυρας

    Τι ειναι αυτο?δεν σε πιανω!!!!!!!!!!!!
  6. Dimitrios Katwpodis

    Τοποθετηση usb θυρας

    Παιδια οποιος θελει φωτογραφιες ας μου πει να του στειλω σε e-mail διοτι δεν ξερω αν χρησιμοποιειται ακομη αυτο το συστημα, και ειδικα στον Ε.Σ. Δεv θελω ξαφνικα να εμφανιστει το FBI ουτε η αντιτρομοκρατικη σπιτι μου!!!
  7. Καλησπερα παιδια, Εχω μαυρα μεσανυχτα απο υπολογιστες και θα ηθελα να ρωτησω κατι. Βρηκα απο e-bay εναν υπολογιστη (τυπου tablet) στρατιωτικου τυπου σε τραγικα ελεεινη τιμη και το αγορασα. Μη με ρωτησετε γτ, απλα το πηρα. Το θεμα μου ειναι οτι τελικα λειτουργει, ενω το αγορασα για "μουσιακο" αλλα τρεχει ενα λογισμικο στα γερμανικα, το οποιο δεν ξερω καν τη χρησιμοτητα του και πραγματικα δεν με απασχολει. Αυτο που θελω να κανω ειναι να του περασω wind xp ή 2000 (μιας και δεν νομιζω να εινα για περισσοτερα) ετσι για δικια μου διασκεδαση. Το θεμα μου ειναι οτι δεν υπαρχουν θυρες usb για να βαλω εναν εξωτερικο cd reader για να περασω τα wind και γενικα κατι θυρες που εχει ειναι με pins (φανταζομαι για καλωδια στρατιωτικου τυπου) Η ερωτηση μου ειναι, μπορω να τοποθετησω καπου μια θυρα usb για να κανω boot ή γενικα υπαρχει καποιος τροπος να κανω boot τα wind σε αυτο τον υπολογιστη? Δεκτος για οποιεσδηποτε παραπανω πληροφοριες ή φωτογραφιες. Ευχαριστω.
  8. Η αληθεια ειναι οτι δεν κοιταξα..μου εφτασε η απαντηση σου..περιμενω πρωτα να βεβαιωθω και για καποιες αλλες παραμετρους και μετα να προχωρησω σε οποιαδηποτε αγορα..σε ευχαριστω για την διαρκη πληροφορηση!
  9. Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Δημήτρης, Θέλω να κάνω την εξής δουλειά. Έχω έναν υπολογιστή (συγκεκριμένο) τον οποίο του έχουμε περάσει ένα ghost από windows.(είναι πλατφόρμα windows και περνάει αυτόματα και ένα άλλο πρόγραμμα σαν προεγκατεστημένο) Εάν πάω να εγκαταστήσω αυτό το ghost σε άλλο υπολογιστή μου βγάζει error και σταματάει την εγκατάσταση λες και καταλαβαίνει οτι δεν είναι αυτός που "πρέπει". Εάν αγοράσω έναν σκληρό δίσκο και τον βάλω στον "σωστό" υπολογιστή, κάνω εγκατάσταση του ghost και μετά πάρω τον σκληρό και τον βάλω στον υπολογιστή που πρίν μου έβγαζε error ή σε άλλον γενικότερα θα τρέξει κανονικά ή τζάμπα ο κόπος. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
  10. Ευχαριστω για την απαντηση σου. Ηταν τελικα τοσο απλο. Να ρωτησω και κατι αλλο? Ειναι λογικο αυτο που παω να κανω? Δηλαδη αν το κανω ετσι ο σκληρος δισκος θα τρεξει στον αλλο υπολογιστη?
  11. Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Δημήτρης και ξέρω γενικά λίγα για τους υπολογιστές. Θα επισυνάψω κάποιες φωτογραφίες και θέλω τη βοηθειά σας. Φωτογραφίες 5420,5442 είναι ο σκληρός δίσκος και η θέση του σκληρού ενος υπολογιστή. Φωτογραφία 0539 είναι η "ταινία" που κουμπώνει ο σκληρός δίσκος απο έναν άλλο υπολογιστή. Θέλω να μου πείτε εάν υπάρχει κάτι σαν κονέκτορας έτσι ώστε να βάλω τον πρώτο σκληρό στον δεύτερο έτσι ώστε να του εγκαταστήσω ένα λογισμικό που εγκαθίσταται μόνο μέσω του δεύτερου υπολογιστή.Επίσης τονίζω ότι η ταινία του δεύτερου σκληρού είναι κολλημένη απευθείας πάνω στην πλακέτα. Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα περισσότερο και οι περιγραφές μου είναι αόριστες και γελοίες αλλά δεν μπορώ αλλιώς..συγχωρέστε με και διατίθεμαι να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ.
  12. Dimitrios Katwpodis

    Internet για όλους

    Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τις απαντησεις σας..θα προσανατολιστεί με βαση τα δυο λινκ..τα λεφτά τα οποια διαθέτω ειναι μεχρι 200 e..τώρα τα 13 παιδια που ειναι εδω δεν νομίζω οτι θα μου δημιουργήσουν θεμα. Σας ευχαριστώ πολυ ξανα... Στάλθηκε από το ZTE-U V857 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
  13. Dimitrios Katwpodis

    Internet για όλους

    Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Απο οτι εχω δει και στην τηλεοραση αν γινει κατι περιεργο μπορουν να βρουν ποιος το εκανε απο την ταυτοτητα του υπολογιστη. Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου. Γινομαι φορτικος..και μικρος γιαννακης απο οτι καταλαβα..εαν θα μπορουσατε να μου λεγατε αγορασε 1.,2.,3, πραγματα (με υπερσυνδεσεις) που κανει αυτο και αυτο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες οποτε τα θελω λιγο νανια.. Σας ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.