Jump to content

amacon

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About amacon

  • Γενέθλια 24/07/1980

amacon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. amacon

    Απομακρυσμένες συνδέσεις

    φίλε Trendy ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και για την ώρα που ξόδεψες:computer:, αλλά δυστυχώς το όλο Project ακυρώθηκε πριν καν ξεκινήσει καλά καλά ο σχεδιασμός του! ευχαριστώ και πάλι!
  2. amacon

    Απομακρυσμένες συνδέσεις

    ολο το σύστημα σκοπεύουμε να τρέξει μεσα απο adsl. για κρυπτογράφηση ουτε λογος εξαιτιας κοστους, ποσο μαλλον να μισθωσουμε κυκλωματα. οσον αφορα την αποτυχια , υποθετω οτι τα δεδομενα θα στελνονται πχ στις 22:00 καθε μερα, το ζητημα ειναι στο αν μπορω να αποτρεψω την απωλεια που θα εχει (αν υπαρχει) στα διαφορα δεδομενα, ξερεις τι ειναι να σε κυνηγανε 150 υπαλληλοι??? περαν της πλακας τωρα , ποιο πολυ κολαω στο θεμα με τις στατικες , δυναμικες ip
  3. amacon

    Απομακρυσμένες συνδέσεις

    Τα δεδομένα είναι "ευαίσθητα" γιατί μιλάμε για ωράρια υπαλλήλων
  4. amacon

    Απομακρυσμένες συνδέσεις

    θέλω να στήσω ενα δίκτυο ψηφιακης ωρομετρησης μεταξυ των απομακρυσμενων σημειων και του κεντρικου κτιριου. οπότε με αυτα που λές θα χρειαστώ μονο μια static ip ?
  5. Καλησπέρα! Το πρόβλημα είναι το εξής: έχω 23 σημεία ,διάσπαρτα στην πόλη, που πρεπει να συνδέσω με ένα κεντρικό σημείο με σκοπό την αποστολή δεδομένων. Θα χρειαστούν στατικές IP? Θα πρέπει να γίνει μια συνδεσμολογία τύπου VPN? τα απομακρυσμένα σημεία να αναφέρω ότι δεν έχουν υπολογιστές, απλώς θα έχουν απο 1 συσκευή έτσι ώστε να γίνεται η αποστολή των στοιχείων στον server. Όποια ιδέα έχετε καλό θα ήταν ώστε μπας και βοηθήσει να μου φύγει ο πονοκέφαλος
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.