Jump to content

Basilisnik

Members
  • Posts

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Basilisnik

  • Γενέθλια 12/08/1996

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Basilisnik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ενδιαφερομαι να αγορασω για πρωτη φορα headset και εχω ολιγον τι μαυρα μεσανυχτα σε αυτην την κατηγορια Αυτο που με ενδιαφερει ειναι προφανως προτιστως καλη αποδοση στα παιχνιδια, αλλα και γενικοτερα να ειναι καλος ο ηχος και οταν θελω να ακουσω μουσικη. Το ευρος τιμων ειναι 100-150 ευρω. Ευχαριστω εκ των προτερων
  2. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Η διαφορα των 10 βαθμων οντως ειναι αξιοσημειωτη αλλα παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο( τα φανς του να μην ηταν τοσο καλα με το UT60, να αλλαξε απο push σε pull κτλ), δλδ μικροαλλαγες που μπορει να εφεραν στην τελικη αυτο το αποτελεσμα. Το ΧΤ45 ετσι και αλλιως ειναι ανωτερο απο το UT60 που ανεφερες και σε θεμα χωρου το διπλοτσεκαρα αυτην την φορα ειναι ολα οκ. Δεν ξερω γιατι (μπορει επειδη ειχα επιλεξει τη σειρα xtx) αλλα το pe μου φαινεται καπως "φτηνιαρικο". Αν οντως ομως εχει καλυτερες επιδοσεις και ειναι και πιο φτηνο δεν βλεπω τον λογο να μην παω σε εκεινο.
  3. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Χωρις να θελω να σε αμφισβητησω, υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που το προτεινεις ?( οσο για το loop, ναι αυτα θα βαλω μονο)
  4. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Απο την στιγμη που θα το βαλω πανω θα το γυρισω σε push ωστε να μην εχουμε και κανενα θεμα.Νομιζα οτι επρεπε να ειναι pwm ωστε να μπορεις να τους ελεγξεις μεσω controller αλλα μαλλον με την απαντηση σου δεν παιζει ρολο
  5. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Τα βρηκα στο e-world ολα μαζι και θυσιασα το στοιχειο του pwm, καθως και του θορυβου και διαλεξα αυτα τα φαν:Noiseblocker NB-eLoop Bionic B12-3.
  6. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Μάλιστα. Το radiator που μου ειπες δεν μπορεσα να το βρω εντος ελλαδος και δεν ξερω κατα ποσο συμφερει να ψαξω εξω(χρημα αλλα κυριως χρονος).Ακυρωνω την παραγγελια απο την ek και κανω καινουργια χωρις το radiator και θα ψαξω για ενα 360 κατω απο 60 mm απο εδω. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε edit* αυτο διαλεξα:http://www.eworld.com.gr/products/details/2493/Alphacool-NexXxoS-XT45-Full-Copper-360-Watercooling-Radiator
  7. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακομα το κουτι στα χερια μου και κατα 99% εχεις δικιο. Επειδη την παραγγελια ετσι και αλλιως θα την κανω απο την ek ( την εκανα ηδη βασικα αλλα ενταξει θα το αλλαξω) αν παρω ενα 240 και ενα 120 ουσιαστικα το ιδιο δεν θα ειναι ( δεν πιστευω να εχει θεμα η αντλια)
  8. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    σορρυ δεν το ειχα δει, δες και εδω λιγο το αρθρο: Corsair Obsidian 750D Review - Clearance
  9. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Βασικα ειναι ασπροι και το συστημα ειναι μαυρο-κοκκινο :/ Δεν ξερω αλλα μου φαινεται καπως αντιαισθητικο( αν ηταν να παω σε ασπρο επελεγα και την παλια αλλα αξια σειρα της noctua )
  10. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Κάτι πιο προσιτό περί τα 20-25 ευρω ? Η καινουργια σειρα Industrial της noctua μου αρεσε αλλα με 30 ευρω τον ανεμιστηρα μας βαζει μεσα :/
  11. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Αρα και με το υγρο ειμαστε οκ. Αυτο που μενει και δεν μπορω να βγαλω και ακρη ειναι ο ανεμιστηρας. Εφοσον το rad ειναι 360 υπολογιζω γυρω στα 60 ευρω για τους τρεις ανεμιστηρες.Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι ικανοποιητικο(υπενθυμιζω οτι θελω σιγουρα να μπορω να αλλαζω τις ταχυτητες λογω του controller που θα μπει μετα)
  12. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Ελεγα να ξεκινησω με αυτο: EK-Ekoolant Blood RED (premix 1000mL) - Cooling Liquids (Coolants) - Accessories και αργοτερα να παρω αυτο:MAYHEMS AURORA THARSIS SILVER RED 1000ML -
  13. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Το κακό με αυτα ειναι οτι δεν υποστηριζουν pwm και σκοπευω να βαλω μπροστα στο κουτι ενα fan controller κατα τα αλλα θα παρω για αρχη ενα 360 και αμα δω θερμοκρασιες θα προσθεσω ακομα ενα rad.
  14. Basilisnik

    Βοήθεια με αγορά Custom Υδρόψυξης

    Πιστευεις θα εχω θεμα μονο με το 360 ? (θεμα χωρου δεν υπαρχει, θεμα $ υπαρχει). Επισης τι fans να βαλω ?(μαλλον για pull θα το παω)
  15. Λοιπον ξεκινωντας να βαλω πρωτα το pc μου: CPU:intel i7-4790k GPUasus gtx 780Ti directcu oc Case:Corsair Obsidian 750d PSU:Corsair ax860 RAM:Corsair Vengeance Pro 2400mhz 16gb SSD:Samsung 840 Evo 250gb HDD:συμβατικος 500gb Τα κομμάτια που εχω επιλέξει ειναι: EK-Supremacy Elite - Intel 115x - Supremacy - CPU Blocks - Blocks EK-D5 Vario (12V DC Pump) - EK-D5 Series Pumps - Pumps - Pumps & Accessories EK-FC780 GTX Ti DCII - Nickel (Original CSQ) - GeForce GTX 7x0/Titan Series - Full Cover for Nvidia GeForce - VGA Blocks - Blocks EK-CoolStream RAD XTX (360) - Radiators - Radiators, Fans & Accessories EK-RES X3 250 - Reservoirs - Reservoirs & Accessories Αυτό το οποίο επείγει και θέλω βοήθεια ειναι κυριως στο τι σωληνα ( ως προς την διαμετρο) και αντιστοιχα fittings θα διαλεξω,καθως και τα fan για το radiator. Επισης εχω μια μικρη ανησυχια για το αν το radiator δεν αρκει για cpu και gpu και θελει ακομα ενα στα 120. Περιμενω προτασεις-συστασεις, αλλα παντα σε προιοντα απο την ek
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.