Jump to content

Nesak

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Nesak

  • Γενέθλια 18/08/1980

Nesak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nesak

    ΑΓΟΡΑ CROSSFIRE BRIDGE 10 CM. Από πού στην Ελλάδα;;;

    Μόλις παρέλαβα από absolom το bridge. Κατάφερα και έκανα το setup μου, έβαλα στα slots 1 και 3 (5850 Crossfire) και είδα 10 βαθμούς πτώση στη θερμοκρασία της πάνω κάρτας, υπερκαρκετή για να τρέχω απρόσκοπτα τα περισσότερα games σε ultra settings. Έβγαλα και το Furmark 15min burn in test χωρίς πρόβλημα με 4843 πόντους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς absolom αλλά και p_under και γενικά όλους τους φίλους του forum, που προσφέρονται να βοηθήσουν άμεσα τους συνφορουμίτες!
  2. Παιδιά καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να βρω αλλά μάταια, από πού μπορώ να αγοράσω μία crossfire bridge των 10 cm στην Ελλάδα, καθώς θέλω να βάλω τις 5850 μου στα slots 1 και 3, η πάνω κάρτα διαφορετικά πιάνει 90 βαθμούς σε 10 λεπτά 100% load και ουσιαστικά δε μπορώ να την αξιοποιήσω. Έχω φάει τον "ιντερνετικό" τόπο και άκρη δε βρίσκω, μόνο από ebay αλλά με τρομακτικά μεταφορικά και οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για πεταμένα 30ευρα! Please help!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.