Jump to content

panagos_24

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About panagos_24

  • Γενέθλια 02/04/1991

panagos_24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Λοιπόν το βρήκα.. Αν αφαιρέσω το καλώδιο τροφοδοσίας της cpu δουλεύει συνεχόμενα ο υπολογιστής.. Παίζει να μην πατάει καλά η cpu;
  2. Καλησπέρα παιδιά! Ήρθε σήμερα το τροφοδοτικό μετά από αρκετές μέρες και αφού το σύνδεσα και μετά, είδα ότι το πρόβλημα συνεχίζει.. Τζάμπα το αγόρασα με λίγα λόγια.. Τι μπορεί να φταίει; Ένας θεός ξέρει Αν είναι καμιά m/b την βάψαμε.. Εγώ νομίζω ότι κάτι βραχυκυκλώνει και κάνει reset..
  3. 403w min - 453w recommended. Λογικά το 550άρι xtr xfx με καλύπτει. Οι αριθμοί είναι ικανοποιητικοί; Nα σας πω επίσης ότι το τροφοδοτικό που έχω τώρα το έχω περίπου 8 χρόνια.. Ουκ ολίγα!
  4. Συμφωνώ στο τελευταίο που λες, τι όμως περισσότερο θα μου προσφέρει από το xfx που πρότεινα εγώ; Δεν είμαι κολλημένος απλά θεωρώ ότι είναι επώνυμα και εξίσου καλά και τα δύο. Σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές στα νούμερα, αλλά για την χρήση και τη δουλειά που τα θέλω, δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει τον κόπο. Αν ήμουν μανιακός gamer σε σούπερ hi-end pc το καταλαβαίνω, όπως και την περίπτωση του overclocker. Σε μένα όμως; Αξίζει το κόπο να μιλάμε για τέτοια ποσά; Θεωρώ (και πείτε μου αν κάνω λάθος) ότι με 90€ για το xfx xtr 550w είμαι καλά. Τι λέτε;
  5. Τώρα έχω ένα chieftec 750W. Οκ.. Ήξερα για τα xfx ότι είναι καλά αλλά αν μου λες και εσύ για τα corsair ax θα κοιτάξω και προς τα εκεί.. Ευχαριστώ. edit: Μόλις κοίταξα τα ax. Πανάκριβα ρε συ Δε δίνω τόσα..
  6. Γεια και πάλι παιδιά! Πήγα σήμερα και πήρα μπαταρία καινούργια αλλά και πάλι το πρόβλημα παραμένει. Το μόνο που μου μένει είναι να πάρω τροφοδοτικό και κάπου εδώ θέλω τα φώτα σας.. Θέλω ένα που να είναι εντελώς αθόρυβο όταν δουλεύει χαμηλά και έβαλα στο μάτι την σειρά xtr της xfx.. To σύστημα μου είναι το εξής: 1) intel core 2 quad q9400 @ 3.2 o.c. 2) asus p5e 3) 2x800mhz corsair ddr2 4) ati radeon HD5770 vapor-x 5) coolermaster storm sniper case Παιχνίδια δεν παίζω πλέον, περισσότερο ακούω μουσική, βλέπω ταινίες και σερφάρω. Ευχαριστώ..
  7. Παιδιά ήταν από τα πρώτα πράματα που έκανα να βγάλω τη μπαταρία της μητρικής και να την ξαναβάλω ώστε να κάνει reset το bios αλλά τζίφος. Το πρόβλημα συνεχίζει.. Επίσης δοκίμασα να συνδέσω μόνο τα απαραίτητα δλδ μητρική και τα κουμπιά του κουτιού με το τροφοδοτικό και η μόνη διαφορά είναι ότι ο υπολογιστής ανοίγει μόνο μια φορά και κλείνει αμέσως. Δεν κάνει αυτόματα reboot και αν ξαναπατήσω το power button του κουτιού δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να κλείσω το τροφοδοτικό και να τα ξανανοίξω όπου και πάλι γίνεται το ίδιο..
  8. Γεια σας, μετέφερα τον υπολογιστή μου από την Ελλάδα στην Κύπρο και παρουσιάστηκε ξαφνικά το παραπάνω πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, μόλις τον ενεργοποιώ πατώντας το κουμπί, ανάβουν τα φωτάκια κανονικά και αρχίζουν να δουλεύουν οι ανεμιστήρες για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά σβήνουν για 2-3 δευτερόλεπτα και ξανά από την αρχή. Δεν προλαβαίνει να πάει σήμα στην οθόνη, οπότε δεν εμφανίζεται κάτι. Δοκίμασα να αφαιρέσω τις μνήμες RAM και να τις επανατοποθετήσω μία μία κάθε φορά, αλλά ό,τι συνδυασμό κι αν δοκίμασα (μόνο η πρώτη, μόνο η δεύτερη, καμία), το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Να σημειώσω ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα πριν την μεταφορά. Δεν είναι εύκολο να δοκιμάσω άλλα υποσυστήματα, μιας και δεν μου περισσεύει κάτι, πώς μπορώ να αποκλείσω κάποια ενδεχόμενα; Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες πείτε μου. Ευχαριστώ.
  9. Γεια και χαρά σε όλους! Είμαι έτοιμος να φτιάξω το δικό μου htpc και θα ήθελα τη βοήθεια σας στο κομμάτι του τροφοδοτικού.. Δεν ξέρω αν η fanless λύση είναι αξιόπιστη αλλά θα ήθελα κάποιο που να είναι όσο γίνεται αθόρυβο. Τα χαρακτηριστικά του htpc είναι τα εξής: OS: xbmc (based on ubuntu linux) κουτί: CoolerMaster HAF XB Evo cpu: AMD A4-5300 Box ram: G.Skill Aegis 8GB DDR3-1600MHz (F3-1600C1 (2x4GΒ) m/b: Asrock FM2A88X-ITX+ ssd: Kingston SSDNow V300 120GB
  10. Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.. Θέλω να αγοράσω έναν υπολογιστή για δικηγορικό γραφείο όπου θα γίνονται τα απολύτως απαραίτητα, όπως χρήση word, excel, ανάγνωση e-mail και πλοήγηση στο ίντερνετ. Τι hardware μου προτείνετε έτσι ώστε να έχω ένα αξιοπρεπές σύστημα χωρίς να δώσω μια περιουσία; Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.