Jump to content

Stefanos13

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Stefanos13

  1. Stefanos13

    Βοήθεια για αγορα νέου pc

    Σας ευχαριστώ όλους εναν εναν ξεχωριστά!Ναι σίγουρα δεν θα αποδοθούν τα αναμενόμενα με την συγκεκριμένη οθόνη που έχω προς στιγμήν, αλλα όπως ανάφερα οθόνη θα αγοραστεί στο άμεσο μέλλον (μπορεί και πριν το περας του καλοκαιριού ) οπότε όπως καταλαβαίνετε θα διαθέσω τα 1.400-1.500 καθαρα στο κουτί και το περιεχόμενο του! Ο υ/η θα είναι ενα δώρο στον εαυτό μου μετα απο πολύ πολύ καιρό , και αυτός ειναι ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω υπομονή ώστε να αγοραστεί μαζί με οθονη (σαν μικρό παιδί ενα πράγμα!) . Στα κοντά θα αναφέρω την τελική αγορά καθώς και τις τιμές εαν κάποιον τον ενδιαφέρει κάτι παρόμοιο! Και ξανα 1.000 ευχαριστώ οι προτάσεις και η βοήθεια σας ήταν πολύ χρήσιμη!
  2. Stefanos13

    Βοήθεια για αγορα νέου pc

    Kαλησπέρα και πάλι! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις προτάσεις σας!! Πράγματι απο οτι βλέπω υπάρχει νεότερο hardware σε σχεδόν την ίδια τιμή με αυτό που ανέφερα. Τα 1.400 δεν είναι το 'ταβανι' αναφορικά με το υ/η σε περίπτωση που πχ. υπάρξει μια διαφορα 100 ε (να ναι καλά το στοιχημα :banging: )σχετικα με ι5 ή ι7 επεξεργαστή . Το μηχάνημα θέλω να μου βγάλει μια 5ετια+ gaming καθαρα εξού και το ποσό και το στήσιμο εξ'αρχης.Δεν χρησιμοποιώ κάποια άλλα προγράμματα πχ γραφιστικά ούτε θα υπάρξει overcloaking (μέχρι να το μάθω!!). Σίγουρα όμως θέλω να είναι το μηχάνημα αθόρυβο! Όπως προανέφερα είμαι εκτός 'χώρου' εδω και πολλά χρόνια εξού και η ασχετοσύνη μου ! Για οθόνη μέχρι τέλους καλοκαιριού θα την βγάλω με μια samsung 19" LED Monitor S19A100N - TECH SPECS | SAMSUNG . Για μετά βλέπουμε!
  3. Καλησπέρα σε όλους σας. Σαν νεος στο φορουμ και με μικρές γνώσεις πλέον(μετα απο χρόνια αποχή απο τα pc) θα ήθελα να ρωτήσω κανα 2 πραγματάκια σχετικά με αγορα gaming pc (άτιμο Witcher 3 )! Καταρχην να τονίσω ότι βρήκα τις προτάσεις του χρήστη Volrath εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και λογικά το νεο pc θα χτιστεί βάση αυτών απο την στιγμή που και οι τιμές έχουν πέσει αισθητά! Η πρώτη ερώτηση αφορά την κάρτα γραφικών. Εαν πάρουμε σαν βάση τον προτεινόμενο υπολογιστή: Intel i7 4770k Asus Z87-Pro G.Skill Sniper 2x8GB DDR3 1866 Nvidia GTX780 Corsair AX760 Coolermaster Storm Trooper Noctua NH-U14S Samsung 840 512GB πιστευετε καλύτερη είναι αυτή :Gigabyte GeForce GTX770 4GB WindForce 3X OC | Skroutz.gr ή αυτή :EVGA GeForce GTX780 3GB SuperClocked ACX Cooler | Skroutz.gr ; Μου κάνει εντύπωση η διαφορά τιμής. Τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η memory bus? Το 2ο ερωτημα αφορα την ψύξη. Καλύτερη η ψύκτρα που προτείνεται (αέρα) ή υδρόψηξη πχ: Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, LED LCD TV, Digital Cameras and more! Το μπάτζετ μου καθαρά για η/υ ανέρχεται στα 1.400 χωρίς οθόνη και κουτί. Για πύργο έχω AEROCOOL STRIKE-X ONE ADVANCE BLACK - . Μήπως με τα ίδια χρήματα αξίζει κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  4. Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Θα ξαναποστάρω την ερώτηση σαν νεο θεμα λοιπον!
  5. Καλησπέρα σε όλους σας. Σαν νεος στο φορουμ και με μικρές γνώσεις πλέον(μετα απο χρόνια αποχή απο τα pc) θα ήθελα να ρωτήσω κανα 2 πραγματάκια! Καταρχην να τονίσω ότι βρήκα τις προτάσεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και σίγουρα το νεο pc θα χτιστεί βάση αυτών! Η πρώτη ερώτηση αφορά την κάρτα γραφικών. Εαν πάρουμε σαν βάση το πρώτο προτεινόμενο υπολογιστή, πιστευεται καλύτερη είναι αυτή : Gigabyte GeForce GTX770 4GB WindForce 3X OC | Skroutz.gr ή αυτή : EVGA GeForce GTX780 3GB SuperClocked ACX Cooler | Skroutz.gr ; Μου κάνει εντύπωση η διαφορά τιμής. Τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η memory bus? Το 2ο ερωτημα αφορα την ψύξη. Καλύτερη η ψύκτρα που προτείνεται ή υδρόψηξη πχ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835203017 Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.