Jump to content

mariapal85

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mariapal85

  • Γενέθλια 28/09/1985

mariapal85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mariapal85

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Windows Firewall

    Ναι και βρήκα αυτά: How to automatically repair Windows 8 using Automatic Repair και How to use System Restore from the Windows 8 Recovery Environment Τα δοκίμασα αλλά τίποτα, δεν μπαίνει στο Internet. Υπάρχει ακόμη το πρόβλημα.
  2. Καλημέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Έχω τα Windows 8. Μου βγάζει ένα πρόβλημα ο υπολογιστής μου στα μηνύματα που πρέπει να επιλυθούν που λέει <<Turn on Windows Firewall>>. Μόλις πατάω πάνω του για να επιλυθεί το πρόβλημα μου γράφει <<Action Center can't turn on Windows Firewall>>. Μετά προσπάθησα να πάω στον Πίνακα Ελέγχου και στο Windows Firewall και μου βγάζει ότι πρέπει να κάνω update στο Firewall settings. Γράφει <<Windows Firewall is not using the recommended settings to protect your computer>> .Πάτησα για να το επιλύσω <<Use recommended settings>> και αυτό μου βγάζει <<Windows Firewal can't change some of your settings. Error code 0x8007042c>>. Δεν μπαίνει ούτε καν στο Internet. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω, και αυτά τα Windows 8 με δυσκολεύουν. Σας παρακαλώ αν μπορείτε και γνωρίζετε πείτε μου βήμα βήμα τί να κάνω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.