Jump to content

KonstantinosNat

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About KonstantinosNat

  • Γενέθλια 21/03/1996

KonstantinosNat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ Γνωριζουμε κατι? Ειναι καινουργιο τμημα!
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ψηφιακων συστημάτων γιατί, όχι?
  3. Μίλησα με άτομα που έχουν τελειώσει πληροφορική και μου είπαν ότι για να μάθεις προγραμματισμό πρέπει να δουλέψεις πολύ. Όμως θα ήθελα να διαλέξω όσο το δυνατών γίνεται το καλύτερο τμήμα ώστε να έχω αρκετές γνώσεις και υπόβαθρο
  4. Καλησπέρα, είμαι υποψήφιος σπουδαστής και ενδιαφέρομαι για της σχολές πληροφορικής. Είμαι μεταξύ της 1) Πληροφορικής και τηλεματικής στο ΧΑΡΑΚΟΠΕΙΟ, της 2) Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο Καποδιστριακό, 3) Της Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο(Ο.Π.Α.), 4) Της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και της 5) πληροφορικής στο ΑΠΘ. Φυσικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και για άλλες σχολές. Έχω ακούσει ότι η Πληροφορική στο Ο.Π.Α. είναι πολύ θεωρητική και δεν κάνουν καθόλου προγραμματισμό. Γιατί κάποιος να επιλέξει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνιών και να μην επιλέξει πληροφορική και τηλεματική; Τα μόρια μου επαρκούν για όλες τις σχολές που ανέφερα! Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.