Jump to content

giorgos2187

Premium Members
  • Posts

    4.063
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Review Comments posted by giorgos2187

  1. 2 ώρες πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

     

    ναι γιατί η ΑΕΡΟΨΗΞΗ δεν χαλάει, άντε να χαλάσει κανένα φανάκι
     

    Ναι, αλλά δε χωράει. Και νταξει, πόσες υδροψυξεις χαλάνε πια; πλέον, πρακτικά δε χαλάνε. Είχα corsair h115i pro που μετά από χρόνια σκισιματος δεν έκανε κιχ. Την άλλαξα γιατί ΝΟΜΙΖΑ ότι είχε αρχίσει να μουγκρίζει η αντλία, αλλά τελικά δεν ήταν αυτό και μέχρι και σήμερα δουλεύει σα σκύλος σε άλλο σύστημα βεβαίως. Άσε μωρέ, θα βάλω 2 κιλά να κρέμονται πλαγιασμενα και βιδωμενα πάνω σε μια πλαστική μητρική. Αρχαιολογία είναι που πρέπει κάποια στιγμή πρέπει να τους δώσουμε τη θέση που τους αρμόζει. Το χρονοντουλαπο της ιστορίας.

     

    1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    say it goldenmouth

    Ε μα ... 

    • Like 1
  2. Να γίνω λίγο σπασίκλας;;;; Λίγη προσοχή στις μπάρες αποτελεσμάτων θα ήθελα! Οι διαφορές υψους αντιστοιχούν σε μεγαλύτερες ποσοτικές διάφορες! Γι αυτό ξεκινάμε από το 0 😛

     

    Τώρα για την ψυχτρα.... Υπάρχει κόσμος που αγοράζει τέτοια πράματα; το 2024 ασχολείται κόσμος με ραμ clearance και στερέωση πραματος 1,6kg πάνω σε μια μητρικη; 

  3. 150 για tkl. Απλά, pass. Καλά, και 150 για πληκτρολόγιο, πάλι υπερβολικά πολλά είναι. Κέντρο.που χαλάσει και τι δεύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο που πήρα, επιστροφή σε μεμβράνης και να πάω να γαργαληθουν. Ανούσιος θόρυβος, μηδενική ουσία για όποιον παίζει απλά fps παιχνίδια και πατάει 10 κουμπιά όλα κι όλα. Για πολλές σελίδες και ώρες γράψιμο δεν ξέρω μιας και δεν απαιτείται από εμένα. Μέχρι στιγμής το μακροβιότερο πληκτρολόγιο ήταν ένα logitech g15 αγορασμενο κάπου στο μακρινό 2006, που απλά χάλασε λόγω πτωσης. Άλλο σαν κι αυτό, δεν είχα. 

    • Like 1
  4. Ναι ρε συ... νταξει λεμε και καμια υπερβολη! Απλα δεν εχω υπομονη να κατσω χρονια ολοκληρα. Αμα περασει η καραντινα, ανοιξει ο καιρος ακομα καλυτερα και δεν μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον, πολυ απλα θα αφιερωσω ακομα περισσοτερες ωρες στο ποδηλατο που ειναι το αλλο χομπυ. Και θα στριμαρω ξανα το νοεμβρη!

  5. πριν 16 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

    έχετε  ξεφύγει εσείς...σε λίγο για να streamαρετε θα προσλάβετε μακιγιεζ για να μη γυαλίζετε...?

    Χαχαχα. Απλά το στριμ ήταν κάτι να ξεφύγει λίγο το μυαλό εν μέσω καραντίνας! Γι αυτό μπήκα στη διαδικασία να πειραματιστω εγώ προσωπικά. Αλλά επειδή πάει πολύ αποτυχημενα, μάλλον θα το κόψω μολις τελειώσει η καραντίνα :p

  6. Ότι φως θέλεις βάλε. Απλά βάλε μπροστά ένα soft box. Εγώ σκέψου καμία φορά βάζω απλό πορτατίφ και μπροστά στερεωνω ένα κινέζικο diffuser στρογγυλό. Βαράει μέσα στη μούρη αλλά δεν ενοχλεί αν βάλεις αυτό που σου λέω. 

    Επίσης, αν έχεις χώρο και διάθεση να ασχοληθείς πάρει δύο φώτα και βάλτε δεξιά και αριστερά σου, διαγώνια. Κάτι σαν φωτισμό φωτογράφησης δηλαδή. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να παίξεις και με δύο πιο χαμηλής έντασης λάμπες άρα να σε ενοχλούν λιγότερο. Και ούτε γυαλάδα, ούτε στραβωμα ούτε τίποτα!

  7. Εγώ αποχαιρέτησα το άθλιο logitech g910 και πήρα το corsair K70. Το κ70 ουσιαστικά είναι ένα κ95 χωρίς τα macro keys. Η διαφορά σε ποιότητα κατασκευής, αίσθησης πλήκτρων, διακοπτων είναι χαοτική. Το logitech μια πλαστικουρα και μισή με πλήκτρα που σπάνια καταλάβαινες αν είχαν πατηθεί και με σχεδιασμό που σε γρήγορη πληκτρολόγηση τα λάθη ήταν πάρα πάρα πολλα. Το κ70 κρυστάλλινο, 100% feedback. Και χωρίς να βλέπεις ξέρεις τι έχεις πατήσει.

    Δεν ξέρω τι έκανε παλαιότερα αλλά πλέον η corsair δίνει προϊόντα πολύ υψηλών στάνταρ.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.