Jump to content

zeralf

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About zeralf

  • Γενέθλια 19/07/1986

zeralf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. zeralf

    Fan Controller σε Case με ηδη υπαρχον κ.α

    ναι για μουρη τα θελω οχι τιποτε αλλο
  2. zeralf

    Fan Controller σε Case με ηδη υπαρχον κ.α

    To storm trooper εχει ηδη πανω controller για 4 fans νομιζω φιλε μου
  3. zeralf

    Fan Controller σε Case με ηδη υπαρχον κ.α

    Δηλαδή το controller θα δινει διαφορετικά το ρεύμα αποτι θα το έδινε το controller του trooper? Eννοω τα δικα σου Led δεν εχουνε προβλημα στο controller του case, εχουν δικια τους τροφοδοσια οπως ειπες ετσι? Θέλω να βαλω 1 2 τετοια ανεμιστηρακια http://www.e-shop.gr/coolermaster-r4-jfdp-20pr-r1-jetflo-red-led-fan-120mm-p-PER.810904 . Εχουν δικια τους τροφοδοσια για τα led αυτα? Απλα δεν γνωριζω πολλα απο modding γιαυτο ρωταω χαζομαρες Υδροψυξη δεν σκεφτομαι προς το παρων.
  4. zeralf

    Fan Controller σε Case με ηδη υπαρχον κ.α

    Mάλιστα. Τι λές αξίζει να πάρω το fan controller ?:help1:
  5. zeralf

    Fan Controller σε Case με ηδη υπαρχον κ.α

    To κουτί από μαμά πόσα fans είχε και τι χρώμα τα led?
  6. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι που με προβληματίζει . Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κουτί να ομορφύνω λίγο ολο το setup. Kατέληξα σε αυτο COOLERMASTER STORM SGC-5000-KWN1 TROOPER WINDOW BLACK - , έχω και τη δυνατότητα να του βάλω και ένα fan cont AEROCOOL TOUCH-2100 FAN CONTROLLER - . To κουτί έχει ηδη πάνω ενα για 4 fans. Aξίζει να τα παρω και το εξτρα? Τρώνε πολύ ρεύμα αυτά? (έχω 620w psu). Να προσθέσω ότι μπορεί να του βάλω 1 2 ακόμα fans kai LEDs. Εχω και αυτη την μητρική http://www.asus.com/...rboards/P7P55D/. Μέχρι πόσα LED ,μπορεί να παρει πάνω εάν ξέρει κανείς. Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, περιμένω τις αποψεις σας στο θέμα και γενικότερα τι θα μπορούσα να κάνω . Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 250 ευρώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.