Jump to content

iwanna94

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About iwanna94

  • Γενέθλια 06/01/1994

iwanna94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iwanna94

    phpMyAdmin

    Το easyphp..
  2. iwanna94

    phpMyAdmin

    Τελικά επειδή απελπίστηκα τα διέγραψα όλα και τα ξαναέκανα όλα από την αρχή και τώρα κάνω εγκατάσταση στο joomla!! Σας ευχαριστώ όλουςς :jump1:
  3. iwanna94

    phpMyAdmin

    Σας ευχαριστώ όλους για την απάντηση σας!! έχω windows 8 και χρησιμοποιώ τα προγράμματα easyphp(που περιλαμβάνει το phpmyadmin οπότε δε μου ζητάει κωδικούς) Όμως όταν προσπαθώ να μπω στο Joomla ή στο wordpress δε μπορώ να μπω και μου κάνει συνεχώς ανανέωση!! Δεν μπαίνω με lockalhost αλλά με το 127.0.0.1 με port 8080 γιατί με port 80 είχα πρόβλημα..Αυτά χρησιμοποιώ αλλά δε ξέρω που υπάρχει πρόβλημα και δε μπορώ να ανοίξω το Joomla ή το wordpress..Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φτιάξω την σελίδα μου..
  4. iwanna94

    phpMyAdmin

    Ναι, υπάρχει αυτό το αρχείο!! Εκεί μπορώ να αλλάξω το password; Και κάτι ακόμα, χρησιμοποιώ για να φτιάξω τη σελίδα μου το joomla και όταν πατάω τα στοιχεία μου για να ξεκινήσω δε μου φορτώνει η σελίδα για να συνεχίσω...Δηλαδή βρίσκεται σε μία συνεχή φόρτωση που τελικά δεν ανοίγει τίποτα...
  5. Καλημέρα!! προσπαθώ να συνδεθώ στην phpMyAdmin. Πώς θα μπορούσα να βρω το password; Μπήκα στο φάκελο config.inc.php για να φτιάξω τον κωδικό που θέλω..Βάζω τα στοιχεία μου στη phpMyAdmin και μου εμφανίζει "#1045 Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή MySQL". Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι πρέπει να κάνω; Έχω windows 8 και χρησιμοποιώ το easyphp για να συνδεθώ με το server. Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη. Σας ευχαριστώ, Ιωάννα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.