Jump to content

TheLuckyShamrock

Members
  • Posts

    26
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by TheLuckyShamrock

  1. πριν 4 ώρες, το μέλος Snips έγραψε:

     

     

    Ξερω τι νιωθει μια μάνα που εχασε το παιδί της απο τροχαίο όμως και απο ένοπλη ληστεία.

     

    Καμία απο αυτες δεν πηρε τους δρόμους ψαχνωντας κάμερες. Αληθεια σοβαρά, από όλες τις μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους βγήκε καμία να συμπαρασταθεί στην επόμενη που έτυχε να έχει δημόσιο ενδιαφέρον? Ε τι πρέπει να υποθέσουμε λοιπον? Οτι όλες οι υπόλοιπες δεν ήταν τόσο μανάδες ή ότι δεν κλάψανε περισσοτερο απο αυτή? 

     

    Δεν νομίζω η Κα. Τοπαλούδη πχ να ξαναβγει στο πανελληνιο παρέα με την επόμενη ατυχη μητέρα που θα χάσει το παιδί της από κάποιο έγκλημα.

     

    Και ναι @acct πιστεύω ότι επειδή το θέμα Φυσσα  είχε μεγάλη απήχηση λογω πολιτικής, μαλλον και η ίδια το "έπιασε".

     

    Και μιας και πιασαμε αμιγως φονους με ολίγη δόση πολιτικής μεσα, θυμάται κανεις την Μανα του μικρότερου και πιο αδικοχαμένου κατ' εμέ, Γρηγορόπουλου να έχει τέτοιας προσοχής από τα media?

     

    Σε αυτο το έγκλημα ακούμε συνηθως 4 ονόματα: "Φύσσας", "Ρουπακιάς", "Μάγδα Φύσσα" και "Χρυσή Αυγή".

     

    Γρηγορόπουλος: "Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος", "Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι", κλπ κλπ.

     

    Και στην τελική, ακόμα και τα media να δείχνουν υπερβολικο ζήλο για το όνομα της, υπάρχει τρόπος να τα ξεφορτωθεί απο πάνω της. Αν θέλει...

     

     

    Μακάρι όλες οι μανάδες δολοφονημένων παιδιών να βγαίνουν στα κανάλια, μπας και έτσι γλυτώσουμε από τους δολοφόνους τους, όπως, π.χ., από την Χρυσή Αυγή. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. ;) Την κατηγορείς επειδή προσπαθεί να φυλακίσει το δολοφόνο; Και με την Τοπαλούδη, το ίδιο ισχύει. Αν δε γινόταν τόσο γνωστό το θέμα, θα το καλύπτανε πολύ εύκολα. Τώρα, όσο περισσότερο εξοργίζεται ο κόσμος, όλο και πιο δύσκολο γίνεται να τη γλυτώσουν οι δολοφόνοι (ελπίζω, τουλάχιστον, γιατί προσπαθούν να τους ξεπλύνουνε κιόλας).

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.